arkadaslar tawsıyeye ıhtıyacım var benım arka lastık patlamıştı yaptırdım sonra lastıgın bır kısmı yerıne oturmuyor lastık arkadan 8 cızıyor gıbı gorunuyor 80 km yı gecınce tıtreme yaptırıyor yastıgı yenı almısıtm ne yapabılırım ??? [/quote]
arkadaslar tawsıyeye ıhtıyacım var benım arka lastık patlamıştı yaptırdım sonra lastıgın bır kısmı yerıne oturmuyor lastık arkadan 8 cızıyor gıbı gorunuyor 80 km yı gecınce tıtreme yaptırıyor yastıgı yenı almısıtm ne yapabılırım ??? [/quote]
eger jantin telli ise akord edilmesi lazim ettir sorun cozulur
benimkide soru xt tabiki telli akord canim tek cozum sonuc vermezse ne yazikki lastik degistiricen
YAA AKORD AYARI YAPILI YAA ACABA IC LASTIGI DEGISTIRSEM OLUR MU
sorun şunlar olabilir
1-arka teker milinin içinden geçtiği rulman bilye eksiltmiştir veya yatakta yiv yapmıştır
2-iç lastik normalden büyüktür içeride toparlanma yapar uygun ölçüde olması lazım
3-dış lastikte yapısal bir sorun vardır değişmesi lazım
görüyosunki her ihtimalde para kaçacak kolay gelsin
BBRR , Felaket tellalı gibisin maşallah.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
Özellikle kötü haber parayla ilgiliyse. Devir para devri kim ne derse desin.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
havasını indirip tekrar şişir.
yanak yerine tam oturmazsa yine havayı fazla vur
Durdurun dünyayı müsait bir yerde inecek var
HAVAYI İNDİRİP ŞİŞİRDİM FAZLA HAVA VURDUM OLMADI SADECE İÇ LASTİĞİNİ DEĞİŞTİRSEM OLMAZMI? DİĞER BAŞKA SORUNLAR YOK...
orjinal iç lastik kullanmıyorsun sanırım yan sanayi ürünler böyle sorunlar yaratır iç lastiği değiştir dene (serviste) sorun giderilmezse iç dış komple değiştir eğer lastik orjinalse muhakkak yapısal bir sorun vardır buda garantiye girer eskisini verir yenisini alırsın
LASTİĞİ YENİ ALDIM İÇ LASTİKLE BERABER METLEZER ORJINAL İKİNCİ HAFTASINDA PATLADI (CIVI GIRMİŞ) UC DELİK VARDI IC LASTIK TE YAMA YAPILDI SONRA LASTIK YERINE OTURMUYOR
LASTİĞİ YENİ ALDIM İÇ LASTİKLE BERABER METLEZER ORJINAL İKİNCİ HAFTASINDA PATLADI (CIVI GIRMİŞ) UC DELİK VARDI IC LASTIK TE YAMA YAPILDI SONRA LASTIK YERINE OTURMUYOR
Eğer patlak lastik üzerinde yürüdüysen, lastiği bozmuşsundur. Telleri filan kırılmış olabilir, lastiği elle çevirerek gözle anlayabilirsin. Anlamam diyorsan bir lastikçiye git o baksın.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
LASTİĞİN TAMİRİNİ LASTİKCİDE YAPTIRDIM AMA LASTİĞİ TEKERLEĞİ KENDİM TAKTIM İÇ LASTİK ORJİNAL AMA 1-2 KM KADAR PATLAK LASTİKLE GİTTİM LASTİK BOZULMUŞ OLABİLİRMİ? :
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)