Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Fren balatası bulma

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yuki ZN250T
    Merhaba. Eski model bir çin malı motosikletim var. Fren balatası bitti, değiştirmem gerek lakin modeli aratınca bulamıyorum yedek parçasını tabii ki. EBC marka balata alacağım fakat bir çok scooter fren balatası çıkıyor. Hangisi alacağımı nasıl öğrenebilirim? Disk fren, 250cc. Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    En hızlı çözüm balataları söküp parçacıya sormak olur. Çin malına EBC balata bulabilir misiniz bilmiyorum ama, konya motor cenneti bir yer mutlaka yardımcı olurlar.

Burada balataları görmeden sadece motor modeli üzerinden (onuda yazmamışsınız sanırım Yuki ZN250T onuda sadece webden girenler görebilir.) söylemek zor olur sizi yanlışa yönlendirebilir.

Motosikleti
    Yuki ZN250T
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En hızlı çözüm balataları söküp parçacıya sormak olur. Çin malına EBC balata bulabilir misiniz bilmiyorum ama, konya motor cenneti bir yer mutlaka yardımcı olurlar.

Burada balataları görmeden sadece motor modeli üzerinden (onuda yazmamışsınız sanırım Yuki ZN250T onuda sadece webden girenler görebilir.) söylemek zor olur sizi yanlışa yönlendirebilir.
    Yardımınız için teşekkürler.

mesut hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660 r-honda CBF - SUZUKİ GW 250 İNazuma
    Dostum sana bir tavsiye,motosikletin fren balatasının bir fotoğrafını çek,Google lens te arattır,çıkan sonuçlara bak, birde fren balatasının bir fotoğrafını çek,sonra motosiklet fren balatası diye Google tarat çıkan sonuçlarda görsellere tek tek bak ,böyle bulabilme şansın çok
    tommygun ve ogzcngdk bunu beğendiler.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Hiçbir yerde markalı markasız balata bulamıyorsanız eskileri götürün büyük bir sanayi sitesine , debriyaj ve fren balatası yapan yerler var incelmiş balatayı demirinden ayırıp Beşer veya Ferodo marka balatayı özel solüsyon ile yapıştırıp verirler size..
    espresso, bassturbin, tommygun ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)