Abiler yardım gidonda kırık vida
-
Selamlar,
Abiler sym fiddle 3 motorum var, ayna bölümünde vida kırıldı ve içinde kaldı fotoğraftaki gibi.
Biz bu civatayı nasıl çıkartırız? başına gelen var mıdır?
Reklamlar
-
tornacıya git, şansını denesin.
olmazsa yeniden delik delinip diş açılması lazım.
-
Hocam bağlı bulunduğum şirkette ki usta ters kılavuz ile halledilir dedi.
Mümkün müdür acaba?
-
Truva34 adlı üyeden alıntı
Hocam bağlı bulunduğum şirkette ki usta ters kılavuz ile halledilir dedi.
Mümkün müdür acaba?
uygun ölçüde matkapla delinip ters kılavuz takıp açarlar çok bi sorun değil
kaynakçı abiler bunun üstüne vida kaynatıp açtıklarıda oluyo
-
3-4 mm matkapla bir cm del ters klavuz sal şıp diye çıkar , ince bir keski varsa kenarından kertik açabilirsen kendinde sökersin..kaynaklada olurda etrafındaki boyalı plastik grenaj zarar görebilir..
-
Yarın şirkette deneyeceğim. Pas filan yok o yüzden şanslıyız sanırım. Tornavida gibi bir iz bırakamadım üstünde yoksa dediğiniz gibi yapıp çıkaracaktım. Teşekkürler bilgi için. evde sökemeyeceğim bunu anlaşılan.
-
Yarın şirkette deneyeceğim. Pas filan yok o yüzden şanslıyız sanırım. Tornavida gibi bir iz bırakamadım üstünde yoksa dediğiniz gibi yapıp çıkaracaktım. Teşekkürler bilgi için. evde sökemeyeceğim bunu anlaşılan.
3-4mm metal delen matkap ucu ve ters klavuz her evde bulunması gereken aletlerdendir yaa.
Merak etmeyin, ters klavuzla usta şıp diye çıkarır onu.
-
espresso adlı üyeden alıntı
3-4mm metal delen matkap ucu ve ters klavuz her evde bulunması gereken aletlerdendir yaa.
Merak etmeyin, ters klavuzla usta şıp diye çıkarır onu.
Çok haklısınız. Bu ikinci kez geldi başıma diğeri çok daha zordu ama tutma yeri vardı halletmiştim bundan sonra kesinlikle bir ters kılavuz alacağım
-
Çok haklısınız. Bu ikinci kez geldi başıma diğeri çok daha zordu ama tutma yeri vardı halletmiştim bundan sonra kesinlikle bir ters kılavuz alacağım
Ben de yıllar önce benzer bir durum başıma gelince ters klavuz almıştım eve. Alet çantalarının birinde duruyor, bir daha hiç kullanmadım ama var mı var.
-
Ben de yıllar önce benzer bir durum başıma gelince ters klavuz almıştım eve. Alet çantalarının birinde duruyor, bir daha hiç kullanmadım ama var mı var.
Abi lazım olduğundada emin ol bulamazsın .
-
düz tornavida nın girebileceği diş aç kazıyarak.
-
tugbay adlı üyeden alıntı
Bir hanımefendiden beklenmeyecek mesaj içeriği bu rumuzun sahibi bir kadın mı ?
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Bir hanımefendiden beklenmeyecek mesaj içeriği
bu rumuzun sahibi bir kadın mı ?
tuğbay
/.’ ./
•askerlik terimi
bileşik · ad
tugay komutanlığı yapan albay.
-
tuğbay
/.’ ./
•askerlik terimi
bileşik · ad
tugay komutanlığı yapan albay.
Kusura bakma birader Tuğba sandım rumuzu kendi kendime diyorumki bir kadında bunu bilmez :D
-
bunu nasıl yapmamı önerirsiniz? Bilmediğimden soruyorum.
-
Abicim git sanayiye, bir tornacı bul, yaptır gitsin.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
bunu nasıl yapmamı önerirsiniz? Bilmediğimden soruyorum.
Kazıyarak ya da vurarak başına iş alma. Ya ince matkap ile göbeği oyup, uygun ters kılavuz ile sökeceksin ya da tornacıya gideceksin. Ben kılavuz seti aldım zamanında, ne zaman bir vida yalama olsa biraz uğraş ile kolayca söküyorum. Her tornacı uğraşmaz bununla, milletin ağız kokusunu çekmektense kendi işini görmen daha faydalı olur uzun vadede.
-
Beto87 adlı üyeden alıntı
Kazıyarak ya da vurarak başına iş alma. Ya ince matkap ile göbeği oyup, uygun ters kılavuz ile sökeceksin ya da tornacıya gideceksin. Ben kılavuz seti aldım zamanında, ne zaman bir vida yalama olsa biraz uğraş ile kolayca söküyorum. Her tornacı uğraşmaz bununla, milletin ağız kokusunu çekmektense kendi işini görmen daha faydalı olur uzun vadede.
Tornacıya gidip küçük iş için ustanın nazını çekmektense ona verilecek paraya ters klavuz seti alınır. Ben de öyle deyip almıştım. Evdeki her tür alet edevatı o şekilde almıştım. Hatta taşlama aletim bile var, 20 yıl önce balkon demiri tarzı demirleri kesmem gerektiğinde almıştım o zaman kullandım bir daha kullanmadım kutusunda bir dolap içinde duruyor ama var mı var.
-
Tornacıya gidip küçük iş için ustanın nazını çekmektense ona verilecek paraya ters klavuz seti alınır. Ben de öyle deyip almıştım. Evdeki her tür alet edevatı o şekilde almıştım. Hatta taşlama aletim bile var, 20 yıl önce balkon demiri tarzı demirleri kesmem gerektiğinde almıştım o zaman kullandım bir daha kullanmadım kutusunda bir dolap içinde duruyor ama var mı var.
Tam olarak öyle yaptım. İnce uçlu metal matkap ucu aldım matkabım zaten vardı ters kılavuzda aldım. Matkapla ilk yuva açıp, daha sonra ters kılavuz ile 1.5 dakikaya işlemi çözdüm. Teşekkür ederim herkese
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)