Öncelikle merhabalar. Gün geçmiyorki çinli motorumun bir sıkıntısı olmasın.
ilk sorun motordan gelen bir ses, rölantide daha belli olan sanki çiti çiti diye bir ses geliyor motorumdan. Subap sesi mi, egzantirik sesi mi yoksa ses normal de ben mi abartıyorım bilemedim. https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=7fGcwJrJ20U
İkinci sorun arka frene sert basınca bazen tak diye kitlemesi. Nedendir anlamadım yaylar gaye4 düzgün gözüküyor. Kampana bitti desem motorum daha 3000 kmde.
Son sorunum ise zaten eskiden de konusunu açtığım http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...n-vutuntu.html konu. Burada son mesajda tekrar servise göstereceğimi söylemiştim. Tekrar gösterdim ve gene aynı cevabı aldım. Bu bozuk değil benim bunu fabrikaya gönderip yenisini takabilmem için bozuk olması gerekiyor. İşte iyice bozulunca gel. İlle istiyorsan kendi cebinden yaptır. (200 TL) Bozuksa neden ses yapıyor diyorum çok hafif küçük veya büyüktür bu onu bozuk yapmaz diyor. O şerefsizden ümidi kestim zaten. Bir kaç tane ustaya daha sordum internetten marş kitlemesinde galiba sorun dediler. Motomania İzmir'e sordum kendisi de mondial servisi olduğu için. Normal mi ustanın yaptığı diye. Değişim yapılması gerekiyor öyle bir şey yok dedi. Buradaki servise zorla yaptırsam düzgün bir şekilde yapmayacak onu biliyorum. O yüzden ildeki servislerden birine götürmeyi düşünüyorum.
Uzun bir konu oldu özür diliyorum.