Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Jant teline ihtiyacım olur mu?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    16 Mart 2006
    Şehir
    ist-avrupa
    Motosikleti
    2001-F650 GS
    arkadaşlar selam 2 hafta sonra bir batı turu yapacağım toplamda 2500 km yol yanıma lastik spreyi falan aldım alırken bi arkadaşım jant teli de almamı söyledi
    yedek jant teli sizce ihtiyacım olurmu bırakın tellerin zarar gormesini hiç gevşemediler bile bu gune kadar yoksa benmi yalnış biliyorum bu tellerin ayarı olurda benmi bilmiyorum açıkçası bu yolculuk sırasında yedek jant teline ihtiyacım olur mu sizce? (2001 F650 GS 2 kişi yan ve arka çanta tam yükte)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    moskova
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    2500 km icin bence bi sorun olmaz..mesela ben unuttum..ne zaman ayar yaptirdigimi..oncelikle bi yokla ustad elinle hepsini tek tek..gevsek olan varmi diye,sonra arka tekerlegi bosta elinle bi dondur ve gozunle bi bak bakalim tekerlek nasil dondugune duz donmesi gerekli..sayet normal ise her hangi ayarada gerek yoktur..uzun lafin kisasi bence bi sorun olmaz ki..1 veya 2adet telin kopmasi dahi bi sorun teskil etmez..yolun ve farin acik olsun..hidrolik yagi kontrol et ve yaninda muhakak sprey zincir yagi almayida unutma.kiloluk bide motor yagi...yolun ve farin acik olsun..
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

  3. #3
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    eğe yola çıkmadan önce gerdirirsen ve motoru asfaltta kullanırsan 2500 km içerisinde birşey olacağını zannetmem. tabi yanına alacağın 2 parça tel sana yük olmaz.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler