Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ataşehir tamirci

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Haziran 2015
    merhaba arkadaşlar, forumda ataşehir tamirci, servis gibi aramalar yaptım ancak bir çok farklı konu başlığına çarptığım için tekrar başlık açmak zorunda kaldım, o nedenle kusuruma bakmayınız.

    Ben ikinci el offroad bir atv aldım, 9 aydır yatıyormuş ve şu an marj motoru çalışmasına rağmen motor start almıyor, karbüratör, buji, egzos gibi kontrolleri yaptırıp gereken parçaları değiştirebileceğim, batı ataşehir'e yakın bir yer arıyorum. Malum eşek ölüsü gibi alet, ittir ittir götüremiyorum, yer bilmediğim için de kasalı bir araç tutup ona atıp da götüremiyorum. en azından yakın bir yer bulursam bir de nakliye aracı bulur oraya götürtürüm diye düşünüyorum.

    Destek olan, olmayan herkes sağolsun.

    selamlar.

    Not: alakasız ama geniş kullanımlı bir forum olduğu için bir mesaj daha eklemek istedim, yolda gördüğü motor kullanıcılarına araba gibi davranan ve sollayacaksa şerit bekleyen biri olarak, motorcu arkadaşların da aynı özeni göstererek araçlar arasından geçerken dikkatli olmalarını rica ediyorum. başıma gelen, özellikle e5 göztepe ve 1. köprü girişlerinde 3-4 kere hem çok hızlı hem de tretuvar ile arama girecek şekilde kullanan arkadaşlar görüyorum, inanın görünmüyorsunuz arkadaşlar ve oradan bir araç geçmesi beklenen bişey olmadığı için aynasına kimsenin baktığını sanmıyorum. Kendi canınız için lütfen özen diyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2014
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Kayışdağı ve Ferhatpaşa 'da offroad ve iş makinası tamirhaneleri bulunuyor. Genel olarak 4x4 SUV var ama soruşturmakta yarar var.

    Maalesef o tür dükkanlara internetten ulaşmak mümkün değil. Tamirhane bulduğunuzda taşıma işlemini onlar kendileri yapar zaten.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)