115-120 arası yapıyordu. Şimdi hiç zorlanmadan görüyor o hızı.
115-120 arası yapıyordu. Şimdi hiç zorlanmadan görüyor o hızı.
Free Motorcycle Team
bıldıgım kadarı ıle yuksek hacımlı motorlarda,yuksek devıre tırmandırmadıgınız surece acık hava fıltresı yakıtı dusuruyor.daha rahat ve zorlanmadan beslendıgı ıcın karlı bıle olabılıyor bazen.
chocolateman adlı üyeden alıntı
çok iyi ya.. denemek şart..
CBR 600F Honda,
arkadaşlar hava filtresi yakıtı birazcık artırıyor. biz arabaya takmıştık biraz da hava filtresinin sesini dinleyelim diye yüksek devir gittik yakıt iyice arttı
chocolateman 130 yapıyon filan ama ben yanından tek teker geçiyorum dağlar kurdun yollar benim
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Arkadaslar scooter icin performans hava filtresi varmi ..Takip kullanan arkadaslar varmi...Bende Asya 150 t motoruma takmak istiyorum.............
walla uyar mı uymas mı bilmem amma en iilerden K&N olduğunu biliorm!
selamlar,
bu bahsettiğiniz açık hava filtreleri arabalarda mantıklı çunku kaputun altında duruyor ve hiçbirşekilde suya , çamura magruz kalmıyor. ancak motorlarda hava filtresi ıslandıgı anda hava gecirmeyecek ve motorunuz yurumeyecektır. hava gırısınden motorunuza su kaçırma ıhtımalınız de var.
motorunuzu yıkarken de bi o kadar zorluk çekeceksiniz.
hem çok cabuk kirlenecegi için , sık sık değiştirmek zorunda kalacaksınız..
takmak ısteyen olursa en kucuk fıltreden taksınlar. oto aksesuarcıları satar. en kucugunu alın.
Ya İyİde Neden BulacaĞiiiiiz Uygulamasida Basİt Yok İŞte Burda Yok
Benim anlamadığım neden yakıt miktarını artırıyor? Hava filtresinin görevi hava+benzin karışımı için gerekli havayı temizlemektir, bu durumda temiz ve daha fazla hava ile yapılan karışımda benzin miktarı daha az olması gerekmez mi? Ayrıca temiz olmayan filtrede yani havayı yeteri kadar veremeyen filtrede benzin karışımı daha fazla olur, sarfiyatı artar. Hatta ehliyet sınavında bile bu hava filtresinin durumu ile benzin sarfiyatı ilişkisi her zaman sorulmuştu.
herzaman için açık filtre risk taşır su nem vs alırsa die ama bende her an açık filtre takabilirim hehe
http://www.knfilters.com/search/hp_search.aspx
buyrun bir de bunu deneyin...
Hatta:
HONDA 125 CBR125R 2003 2005 HA-1502 47.00 USD
http://www.lapas.com.tr/
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Arkadaslar Bu Hava Fİtresİnden Choopere Takmak İstİyorum.alan Arkadaslar Bu Hava Fİtresİnİ Nerden Aldilar.fİyati Ne Kadar.yardimci Olabİlİrmİsİnİz..yada Varsa Numarasi Falan.....
antalyadakı sanayıde war arkdasım ama nosunu bılmıyorum ama 20 ytl wede 60 ytl arası deısıyo yanlıs scooter ızın gercek performans ıstıyosan ıse yabancı ulkeden alman gerek cunku turkıyede wede 130 euro dan baslıyo
bence acık hava filitresi motor için sakıncalı.neden diceksin adı üstünde acık...yani bütün tozlar hooooopp motora.sonra da yağ yakmaya baslar..yada komprosör düşer. ve sıkıştırma oranı baya zayıflar..toz bir nevi zımpara gibidir silindirin içini zımpara yapar.sen motorum ceksın iyi gitsin diyosan ..tak senın kararın.bence gidipte acık hava filitresi diye boşa para verme.motorun üstündeki hava filitresini eline al.sonra tornavida ile 5,,10 yerinden del.işte acık hava filitresi..orjınal halıde bozulmadı..ben kendım tamırcıyım sahsen uste para verseler takmam ben o tel parçasını ...cunkı güneşe doğru tuttuğun zaman karsısı gozukuyosa o filitre havayı suzemez..karar senın arkadasım..
performans hava filtresini nemden sudan yıkamadan nasıl koruayabiliriz...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
hiç korkmayın gerçekten istiyorsanız başarırsınız benim makinanın filtresine bakın yağmur çamur kullanıyorum hiç sorun çıkmıyor, çıkmazda... hesab ettim kitab ettim yaptım siz de yapın...
peki ben ne yaptım aldım açık kocaman bir hava filtresi onu direkt karbüratöre taktım etrafına mukavva karton kutulardan yaptığım koruyucuyu yerleştirdim ne egzostun ısısı geliyor hava filtresine ne de su-çamur...
e peki onu sudan nasıl korucaz? çok kolay : koli bantı...
ben hissedilebilir tork artışını yaşadım.
sırada egzostla oynayacağım bir süre sonra... ayrıntıları anlatırım o gün gelince...
--- SATILIK MAGELLAN EXPLORIST 300 GPS ---
igilenenler için email: mdinc3000 yahoo.com
valla ben egzosla falan ugrasmıcam da arka dişli ve performans hava filtresi takmayı düşünüyorum...
@userneym yaptıgın performans hava filtresinin bi resmini buraya koyabilir misin??
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)