Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Fena Canım Sıkkın , Motor Kol Çıkardı..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    01 Eylül 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı sefulik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sysroot güzel yazını okudum.inşallah azıcık olsun için rahatlamıştır.
    belki bunları okurkende kafan biraz dağılır.ben sırf o yüzden yazıyorum.yoksa sana tavsiye falan verecek değilim.
    sen burada yok şunu yapsaydın.bak ben böle yaptım diyenleri geç bir kere.
    herkesin hayatı ,seçimleri kendine ait.sorumluluğu da kendine.zaten sen bunu biliyorsun ve bence olgunlukla karşılıyorsun.hiç kendini suçlama.usta seçiminde hatalar yapmıssın kazandığın paraları kaybetmissin.yine kazanırsın.inşallah ,bu sefer yanlış usta seçmezsin.
    İçimi rahatlatan bir yorum yazdın.Gerçekten teşekkür ederim

    Bunun dışında ;

    Burada yok 600lük senin neyine diye yorum yapan arkadaşlarıda kınıyorum.Allah a şükür racing ile bir kazam oldu oda apayrı bir durum aşırı sinirli binmiştim.Lütfen 150 cc kullandım 600lüğe geçmek istiyorum gibi konularla karıştırmayın.Yavaş yavaş yükselttim bazı arkadaşlar konuyu dağıtmış.Tecrübesiz kullanıcı değilim , buraya tüm şeffaflığımla samimiyetimle yazdığım için 80 model motora binmeye çalışıyormuş gibi yorum yapmayın rica ediyorum.Hurdaya para veriyorsun gibisinden.Gidip 95 model motor almıyoruz , herkezde 2012 model racing binmiyor.Etrafımda bir sürü 98 racing kullanıcısı var arkadaşlarım hepside.Alt motor temiz olduktan sonra sıkıntı çıkarmıyor hemde nasıl eziyet ediyorlar motorlara bir görseniz.2004 model aldık , yanlış usta seçtik sıkıntılı motoru bana kaktırdılar.Yoksa 2004 model bir sürü racing var yapmayn lütfen.

    Ayrıca yüksek cc binme hevesim kimseyi ilgilendirmez.Motor patlasada yansada yüksek cc binmek istiyorum , 2. racingim sıkıntılı çıktı fakat bunun benim büyük ccye binme arzumun değişeceği anlamına gelmiyor.Doğru ustalar denk gelseydi , doğru kararlar alsaydım , sabırlı olsaydım , birazda şans yanımda olsaydı bunlar başıma gelmeyecekti.İnsanın hayalleri hakkında yorum yapmayın , büyük cc seviyorum , maddi durumdan kıvransamda racing seviyorum , Allah yardım ederde bundan sonrada binmeye devam ederim umarım.
    makseli bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Şubat 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    ya sen onu bunu bırak biri yazmış yok 8-10 yaşında motor alınmaz bilmem ne sıfır alcakmışsın 150 cc 250 cc bedeva ver binmem şimdi adam 150likle gezge geze alışıyo ona 250lik iyi geliyo ben gecen ktm kullandım 18bin euro o bie kesmedi insan yüksek cc binince ömür billah daha düşük cc keyif vermez sysroot sen gönlün neyi nası yapmanı istiyosa öle yap tamircilerde suç sende deil bendeki sorun sendede var acele ediyoruz biran öne olsunda nolursa olsun diyip sorunlu motor alıyoruz biraz sabır edelim gerisi gelir ;)
    Motosiklet mucidi

  3. #63
    gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Şubat 2007
    Şehir
    marmaris
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    Dostum ben de çok masraflı motor aldım açıkçası hiçbiri sarmadı, ama yürüyenlerine dünya para gitti. şimdi şöle bir mantık vabar sahibinden e girip en modelin en ucuzunu alıyorsan riske giriyorsun demek, ilkan diye bir arkadaşım var forumdan gider 1000 lira pahalısını alır direk . benim yediğim kazıkları yemez. Ben geriye bakıp düşününce param olamadan büyük cc ye binmeye çalışmışım dedim.şimdi elimde bir miktar para var istesem 17 lik makina çekerim küçük bir kredi ile ama acele etmeyip beklemeyi tercih ediyorum. Honda beat aldım 1 sene kadar binmeyi planlıyorum.bu süre zarfında kafama uygun ne gelirsemodel mühim değil onu değerlendiricem.Kawa her zaman son tercihim olur çünki hiçbir zman aldığım kawa düzen tutmadı. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Kuvvetli hırçın ve kırılgan motorlar.Ben suzuki ve yamahaya gönül verdim bu iki markadan memnun kaldım )))
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

  4. #64
    innovacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Kasım 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    honda 600rr
    başından geçen olaylar kolay şeyler değil inan çok üzüldüm,canın sağ olsun hiç bir şeyi kafana takma daha iyileri nasip olur

  5. #65
    Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mart 2011
    Şehir
    FENERBAHÇE, Çanakkale ve İstanbul
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Yazını sıkılmadan okudum. Gerçekten talihsizlik dizisi yaşamış ama yılmamışsın. Bu yüzden seni taktir ettim. Bana göre bunca zaman yaptığın tek hata aceleci ve sabırsız olmandan kaynaklanıyor. Bundan dolayıda gözü kara hareket ettiğinden dolayı, uğradığın zararlardan ders çıkaramamış ve aynı yolda devam etmişsin. Tabiki istediğin ve heves ettiğin bir motoru alacaksın. Yoksa baskalarının dediği gibi kucuk cc yada ucuz motor al dediğinde onu yaparsan, aklın hep diğer makınede kalacak. İnşallah bundan sonra daha sabırlı, daha sakin ve önceki gelen olaylardan ders çıkarmış şekilde hareket edip , istediğin, arzuladığın motora kavuşursun.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

  6. #66

    Üyelik
    28 Mart 2012
    Şehir
    mersin
    Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    kardeş akşam akşam gerçekdende mafettin beni ya emegine çok üzüldüm bende kendimce çok zorluklarla çalışıp para biriktirmeye ugraşıyorum bi hyo gt250r 2008 model almak için senelerdir ugraşıyorum hemde ek iş olarak düşük ccdeki motorları alıp satıyorum ama zor benim daha 1buçuk sene hyo almam ya emekci insansın tutkun war işin gerçekdende zor kendimden biliyorum allah yardımcın olsun ama yüksek model bi hyo al bence 250ccyle yetin bence yoksa babadan dededen bişey yok bize

  7. #67
    -ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Şubat 2012
    Şehir
    Ankara-Muğla-İzmir
    allah yardımcın olsun arkadaşım
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

  8. #68

    Üyelik
    01 Eylül 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya sen onu bunu bırak biri yazmış yok 8-10 yaşında motor alınmaz bilmem ne sıfır alcakmışsın 150 cc 250 cc bedeva ver binmem şimdi adam 150likle gezge geze alışıyo ona 250lik iyi geliyo ben gecen ktm kullandım 18bin euro o bie kesmedi insan yüksek cc binince ömür billah daha düşük cc keyif vermez sysroot sen gönlün neyi nası yapmanı istiyosa öle yap tamircilerde suç sende deil bendeki sorun sendede var acele ediyoruz biran öne olsunda nolursa olsun diyip sorunlu motor alıyoruz biraz sabır edelim gerisi gelir ;)
    Hocam valla beni anladın , insan buna alıştığı zaman 150 cc motor keyif vermiyor.Bunu yazmak istemedim sen yazınca dile getiriyorum çünkü şimdi bunuda 150 cc yi küçümsemeye yorarlar belli mi olur.
    Dediğin gibi acele ediyorum sorunlu motor alıyorum.Bundan sonra sabretmem gerekiyor artık inşallah hatalarımdan ders çıkarırım.

  9. #69
    Tropiksera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2012
    Şehir
    Antalya-Kemer-Tekirova
    Motosikleti
    Honda İnnova 125 (2007) Yağı : 10w40 Kask : LS2
    ahh be hocam içim cızz etti :( dedim içimden bu kadar parayı 2.el'e neden döktün alsaydın sıfır honda 1000rr yada yfz, geçmiş olsun
    Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.

  10. #70
    GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul-Hasanpaşa
    Motosikleti
    R1
    Cok yazik ya, boylesini duymamıştım. Istanbulda olsan yardimci olmak isterdim .ama antalyadasin sanirim. Umarim üstündeki bu beladan kurtulursun bir an once..

  11. #71
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2009
    Motosikleti
    GV 250
    Kendi düşen ağlamaz sonuçta. İkinci el kırık dökük perte çıkmış motorları alınca kol da çıkarır bacak da. Düşük cc sevmeyebilir istemeyebilir insan ama hemen alayım diye de ucuz ikinci el bu tip makinelere saldırmak baş ağrısı yapıyor; sabredip de düzgün bir motosiklet alırsın umarım.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

  12. #72
    leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2011
    Şehir
    Trabzon
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Aleyküm Selam,

    Tamamıyla okudum yazıyı çok sabırlısın tebrik ederim, bunun gibi benimde çok olay geldi başıma. Ama yılmayacaksın birde iyi yanından bak motorun üstündeyken sıkıntılarının olmadığını hatırla. Ama kawasaki motorların çoğu sağlamdır, bana göre en iyi markadır. Keşke sıfır motor alsaydın da, bunlar olmasaydı. Çünkü memleketimizde kimse motoruna bakmaz ama almaya gelince nerdeyse sıfır gibi motoru yarı fiyatına almaya çalışırlar. Böyle bir mantık ile giderler. Diyeceğim şudur ki sıfır motor al büyük cc almana gerek yok kullan temiz ve bakımlı tut satınca çok ufak zararlara sat. Ben temiz 1 yıllık motoru bile ilk günkü gibi tuttuğum için nerdeyse sıfır fiyatına satıyorum.

  13. #73
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cawa
    Adam akilli kullanilip bakimlari aksatilmasa yasi kmsi onemlibdegil
    Fakat ;
    Adam biniyor 50 bine kaklasipta agir bakim zamani gelince bakiyor bakim 5 lira tutucak 2 lira ucuza satiyir 3 lirasi kar kaliyor. O motoru alan cakalin biriside kmyi dusuruyor 20 bine.
    Ondan da masumun birisi alip binmeye basliyor. daha 20 bin binemeden motor su koyvermeye basliyor, cani sikiliyor 30 -40 bin km olmadan sorun cikartiyor diye ya masraf edip ya etmeden oda satiyor, ondan alaninda elinde patliyor motor.
    Oda en ucuz sekilde toplatiyor derme catma, yeni yetme hevesli bi garibana satip kurtuluyor vs vs.
    50 binde degismesi gereken eksantrik zinciri 80 binlere dayaniyor. Pistondu subop du normal omrunun 2 katina dayaniyor.
    Neden adamlar avrupada 20 yasinda 200 bin kmyi gecmis motorlari hala hic sorunsuz kullanabiliyorlar.???
    Adamlarda cakallik namussuzluk yok.
    Fakat gavur olan onlar, musluman olan biziz ..........
    ìlanlara bakin 20 bini gecmis kac motor var??? Nasil oluyor bu??? 20 bin km uzeri motorlar hurdayami veriliyor.

    Iste bu nedenden bu memlekette yuksek kmli motor alinMAZ diyorlar.
    Yoksa sorun motorda degil, eline dustugu serefsizlerde.
    THE_LANCET bunu beğendi.

  14. #74
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam akilli kullanilip bakimlari aksatilmasa yasi kmsi onemlibdegil
    Fakat ;
    Adam biniyor 50 bine kaklasipta agir bakim zamani gelince bakiyor bakim 5 lira tutucak 2 lira ucuza satiyir 3 lirasi kar kaliyor. O motoru alan cakalin biriside kmyi dusuruyor 20 bine.
    Ondan da masumun birisi alip binmeye basliyor. daha 20 bin binemeden motor su koyvermeye basliyor, cani sikiliyor 30 -40 bin km olmadan sorun cikartiyor diye ya masraf edip ya etmeden oda satiyor, ondan alaninda elinde patliyor motor.
    Oda en ucuz sekilde toplatiyor derme catma, yeni yetme hevesli bi garibana satip kurtuluyor vs vs.
    50 binde degismesi gereken eksantrik zinciri 80 binlere dayaniyor. Pistondu subop du normal omrunun 2 katina dayaniyor.
    Neden adamlar avrupada 20 yasinda 200 bin kmyi gecmis motorlari hala hic sorunsuz kullanabiliyorlar.???
    Adamlarda cakallik namussuzluk yok.
    Fakat gavur olan onlar, musluman olan biziz ..........
    ìlanlara bakin 20 bini gecmis kac motor var??? Nasil oluyor bu??? 20 bin km uzeri motorlar hurdayami veriliyor.

    Iste bu nedenden bu memlekette yuksek kmli motor alinMAZ diyorlar.
    Yoksa sorun motorda degil, eline dustugu serefsizlerde.
    Mesela CBF'leri hep kuryeler kullanıyor görüyoruz ama ilanlarda maşallah hepsi "Kurye motoru değildir". bi tane kurye motorudur yazan yok.

  15. #75
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cawa
    Kurye motoru olsun sorun yok. Bakim yapmak zorundalar. Belkide en bakimli o motorlar. Yoksa o iskenceye nasil dayanicaklar.
    Sorun fiyatta. Kurye motoru desin fiyatida ona gore belirlesin alirim binerim.
    Fakat isin icine para girince serefsizlik mubah sayiliyor. En buyuk sorun bu aslinda
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

  16. #76
    sdemirpau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2011
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    Ramzey 125 sport geçiçi
    BENDE YAZIYI SONUNA KADAR OKUDUM BASINDAN GECENLERE UZULDUM AMA EN ONEMLISI BU TECRUBE OLMUS SIZIN ICINN TUTKUNUZUN BUYUKLUGU ACELE ETMENIZDEN ANLASILIYOR AMA ARTIK SIZIN ICIN BIR SECENEK CIKARMAK ISTERSEK MOTORU SATIP 250 CC YENI RACIJNG HONDA ALMAK 2011 MODEL IKINCI EL 5000 1000 KM OLSADA SORUN OLMAZ 125 LIK CBR YENI KASA OLSA ALIN HIZ KONUSUNDA SIZI KESMEZE SUNU DENEYIN YILLARDIR HONDADA LISANSLI SURUCU ABIMIZ VAR FESTIVAL DUZENLER AMA HIZI FALAN ASMIŞLAR MOTORUN TUTKUUNU BASKA SEKILDE ALIYORLAR ORNEGIN AGIR TEMPODA GEZMEK VIRAJLARDA YATIRMAK GIBI MESALA 6000 TL YE COK GUZEL 125 CBR YENI KASA VAR ALIN DERIM GUZEL DE BIR IS ARTIK SORUNLA FALAN UGRASMAZSINIZ YAGINI DEGISTIR BIN PARCA ALMAK YERINE BENZIN ALIP SEHIR DISINI TURLAYIP GELMEK MESEELA FENA OLMAZ SAHSEN BEN 150 LIK MOTORA BINIYORUM RACING HEVESIM VAR AMA PARAM OLSA ASLA ESKI MODEL RACING ALMAM PARAMLA NEDEN REZIL OLAYIM 140 ILE GIDEN SU SOGUTMALI RACING YENI OLSUN AT BAGAJI DOLDUR CIK TURA DAHA NE OLSUN
    AYRICA GUZEL BIR IS YENI INSANLAR LA TANISIP BIRAZ KENDINIZI BULUN INSAN CALISMAYINCA DAH KOTU OLUYOR HAYIRLI GUNLER DILERIM

  17. #77
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2009
    Şehir
    kocaeli/gebze
    Motosikleti
    motorsuz :(
    kardeş sen herşeyden önce ailenin rizasını al,bu motor meselesi deil
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

  18. #78

    Üyelik
    01 Eylül 2008
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Kawa ZX636
    Arkadaş kaçınızın ailesi motor binmenizi destekliyor.Boş konuşmayın her aile rızası almayan kazamı yapıyor sorunmu çıkarıyor.Hemen olaya manevi yaklaşıyorsunuz.Mekanik bu arkadaşım , sağlam motor almassan olacağı bu işte , ben bu motoru sağlam diye almaya gittim , ustamada söyledim eğer en ufak sıkıntısı varsa senin paranı gene ödeyim , geri dönelim başka motor alalım dedim gözüm kapalı almadım , ilk defada motora binmiyorum.Ustaları bile kandırıyorlar bu devirde banada yedirdiler napalım yani şimdi ? Aile rızası alsaydım motor kendi kendine mekaniğinimi tamir edecekti ?

    Kendi düşen ağlamaz diyen arkadaşda tüm mesajlarımı okusun öyle cevap versin.Şu ülkede 2012 hariç bütün motorlara hurda gözüyle bakıyorsanız hiçbirşey demiyorum.Allah size kısmet eder umarım.
    Öyle bi yazıyorsunuz ki sanki ben ; "baba ben bunu beğendim hemen alalım" yaklaşımıyla motor seçimi yaptım.Zaten öncesinde Er5 ile şanzıman zincir dağıtmışım , ondan sonra tamamen ustaya bıraktım olayı , o al sağlam dedi bende ona güveniyordum aldım napalım yani? Hırsızın hiçmi suçu yoka çevrildi olay.Yüksek cc binmemiş adamlar bundan vazgeçilemeyeceğinin farkında değil henüz , yukarıda arkadaş diyor ki bedava verseler binmem diyor racingden sonra , neden böyle diyor gücüne gidecek diye değil herhalde alışmış güçlü makinaya siz diyorsunuz al bi 150 cc makina ne diyeyim , mecbur kalırsak birgün onuda yaparım ama şuan için istemiyorum.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 04:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:12 ----------

    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam akilli kullanilip bakimlari aksatilmasa yasi kmsi onemlibdegil
    Fakat ;
    Adam biniyor 50 bine kaklasipta agir bakim zamani gelince bakiyor bakim 5 lira tutucak 2 lira ucuza satiyir 3 lirasi kar kaliyor. O motoru alan cakalin biriside kmyi dusuruyor 20 bine.
    Ondan da masumun birisi alip binmeye basliyor. daha 20 bin binemeden motor su koyvermeye basliyor, cani sikiliyor 30 -40 bin km olmadan sorun cikartiyor diye ya masraf edip ya etmeden oda satiyor, ondan alaninda elinde patliyor motor.
    Oda en ucuz sekilde toplatiyor derme catma, yeni yetme hevesli bi garibana satip kurtuluyor vs vs.
    50 binde degismesi gereken eksantrik zinciri 80 binlere dayaniyor. Pistondu subop du normal omrunun 2 katina dayaniyor.
    Neden adamlar avrupada 20 yasinda 200 bin kmyi gecmis motorlari hala hic sorunsuz kullanabiliyorlar.???
    Adamlarda cakallik namussuzluk yok.
    Fakat gavur olan onlar, musluman olan biziz ..........
    ìlanlara bakin 20 bini gecmis kac motor var??? Nasil oluyor bu??? 20 bin km uzeri motorlar hurdayami veriliyor.

    Iste bu nedenden bu memlekette yuksek kmli motor alinMAZ diyorlar.
    Yoksa sorun motorda degil, eline dustugu serefsizlerde.
    Aynen öyle memleketteki bütün racingler 25000 altı neredeyse..Hiç binmiyor adamlar (!)

    Bu arada son durumu merak eden arkadaşlarımız varsa ; Parçalar sipariş edildi gelecek , alt motor krank ve şanzıman hariç yeniden yapılıyor.Gelişmeleri buradan bildiririm.Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

  19. #79
    THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Şubat 2006
    Şehir
    SİVAS/Merkez
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Çok çok geçmiş olsun... Gerçekten üzüldüm ve sizi kısmen de olsa anlayabiliyorum. Her şey üst üste gelmiş,bir başlayınca sanki başına gelecekler hazır bir darbe almışken,temelli hepsini salalım gitsin der gibi bir durum olmuş. Motosikletinin durumunu bilmiyorum ama bana kalırsa satma. Koy bodruma ve ya uygun bir yere ört üstüne örtüyü. Çinli bir scooter,cup ya da vitesli 125cclik bir motor geçici olarak idare eder ve çıkabilecek sorunlar da masraf ve tamir tecrübesi edinme konusunda iyi olur. Motoru patlatsan dahî 500-1000TL arasında alacağın motosiklete bu kadar içerlenmezsin. Acele etmeden Gerekli parçaları toplayabilirsin yavaş yavaş 1-2 yıl arasında da sıfır ayarında sorunsuz ve gönlüne göre bir makinan olmuş olur. Üstelik aynı yaştaki ve aynı modelde ki motorlara da nal toplatacak olması cabası Kafan rahat binersin,yola çıkarken yolda bırakır mı derdi olmaz.
    Sorunsuz ve tatminkâr bir motosiklet sahibi olduğun da uzun bir süre başka bir motosiklet arayışına girmeyeceğini düşünüyorum. Almış olduğun motosiklet kalitesiz ya da yabana atılacak bir şey değil. Sadece ne yazık ki e.şek niyetine kullanıp sorunsuz ciğeri sağlam diye satanların şeref yoksunu insanların karaktersizlikleridir.
    En kısa zaman da tekrar hayaline sorunsuz bir şekilde kavuşman dileklerimle...
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

  20. #80
    EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Aralık 2011
    Şehir
    Fethiye
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    İnş. Gelecek dönemlerde sizin için iyi geçer.
    Hayata küsmeyin. Sahip olduklarınız birgün size sahip olur..

    Bence güzel bir motor alın düşük cc falan demeden.
    paranız yettince motorunuzuda değiştirirsiniz
    Hayat kısa zaten. Ona göre hayata kafa tutun ve hiçbir zaman vazgeçmeyin.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)