kawasaki ZZR 1400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Reklamlar
-
Pek bilgim yok ama ön farlar çok güzel gözüküyor.
Paran yeterse al derim !
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Dehşet ve manyak bi makina.Hayalini dahi kurmadım çünkü almam imkansız
-
http://www.kawasaki-turkiye.com/
burda kawasaki modellerini bulabilirsin..
-
Benim bildiğim bir şey var bu motor hakkında TAM BİR ÖLÜM MAKİNASI,akıllara zarar bir alet ama bunu kullanmak için en az bir 1.85 ve 90kg falan olursa insan kullanımı daha rahat olur sürüşü,gibime geldi.
-
kocaday adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim bir şey var bu motor hakkında TAM BİR ÖLÜM MAKİNASI,akıllara zarar bir alet ama bunu kullanmak için en az bir 1.85 ve 90kg falan olursa insan kullanımı daha rahat olur sürüşü,gibime geldi.
Bence de ülkemizde ölümcül bir makina , Ah almanyada olsak çık o meşhur
Autobahn'a eğitiminde varsa hiç korkma keyfine bak ama nerdee !
Bu motoru kullanmak için tabiki boy önemli ama kilo mühim değil !
Ben mesela 1.82 , 73 kiloyum , eğitim alırsam bu motoru kolaylıkla kullanabilirim.
200 beygir ... Yavaş bee insan binecek buna !
-
anlamadığım şey bu motoru japonlar yapıyoda. ben hiç 1,85 90 kilo bi japon görmedim. adamların ürettikleri lokomotife bindim başım tawana değdi. eee kardeşim binemiceksin ne yapıyosun
-
tek anlamıylaa dehşettttttt bi makina(keşke bende olsa)
-
215 kilo gereksiz bence!!!
Bilemiyorum, kişisel tercih!!!
Bence 1400 bir makina ülkem yollarında gereksiz we bu benzin fiyatkarıyla daha da perçinliyor bu düşüncemi!!!
görüntü hoş ama yanına gidip üstüne oturmadan yorum yapmak yanlış hele alıcaksan kullanman en önemlisi!!!
Umarım secimin en dogru yönde olur!!!
-
motor hakkında bilgi veremicem ama alırsan sitedeki tek zzr1400 sahibi olacaksın
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Arkadaşım ne yapıyorsun!!! Eğer bu senin ilk motorun olucaksa hiç alma sakın çünkü bu motor tam bir canavar. Kontrol etmek çok zordur. Fakat bayağıdır kullanıyorsan ve bütçen yetiyorsa tabiki al derim ama ilk başlıyacaksan 600cc lik bişeyle başla(o bile fazla ya) Bu arada şunu belirtmek inamılmaz bir motor ....
[COLOR="Blue"][/COLOR]'Kadınlara güvenmek saflık, nefret etmek ise sanattır.'[FONT="Franklin Gothic Medium"][SIZE="2"][/SIZE][/FONT][I][/I]
-
Sevgili Erkin;
Güzel kardeşim onu alacağına mobilet al. Hem sitede çok yardımcı arkadaşlarda vardır. Hangi şehirde olduğunuda söylersen Allah rızası için gelip sana eğitimde verirler. Yada bir eğitim kursuna yönlendirirler.
Arakadaşlar böle mesajları bence dikkate almaya değmez. YBR, CBR felan alacam dese neyse. Türkiyede olduğu bile şüpheli bir 1400 cc motor alacam diyor arkadaş. 200 hp nin ne olduğunu biliyormu acaba.
Saygıyla...
-
Arkadaşlar 1400 cc yada 200 beygirin ne olduğunu bilmek için bu işi çok bilmek yada kahin olmak gerekmiyor bununla başlamayı aklımın ucundan bile geçirmezdim kendinden pek bahsetmemişsin belki tecrüben vardır ama gerçekten profesyonel olsan bu soruyu sormazdın benim sana kendi çapımda tavsiyem hayatı seviyor olmalısın sanırım dünyada kalmaktanda mutlusundur eğerki gerçekten böyleyse yazılanları ve racing tavsiyelerini bir oku benim bilgim tavsiye vermeye yetmez ama yerinde olsam gider hyosung gt 250 yada 600 cc bir japon alırdım bunu şu aşamada rüyamda görsem hayıra yormam neyse ne alırsan al hayırlısı olsun kazasız belasız kardeş...
-
Önce sitede arma yapıp bu konu hakkında yazı yazılıp yazılmadigini kontrol etmen gerekiyor.
Buyrun burdan yakın:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=5802
-
-
makına harıkaaaaaaaaaaaa tek kelıme ıleeeeeee
offffffffffffffffffffff
-
26 Haziran 2008, 03:57
içim geçti gerçekten ....
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
26 Haziran 2008, 04:52
ercaan adlı üyeden alıntı
içim geçti gerçekten ....
Kesinlikle öyle olmalı! Yaklaşık olarak 2 yıl 2 ay önce açılmış bir konuya sadece iç çektiğini yazmanın başka bir açıklaması olamazdı herhalde!
[B]Algı kıtlığı yaşıyorum! Lütfen bir kez olsun Türkçe derslerine giren öğretmenini onure et![/B]
-
26 Haziran 2008, 09:56
sana anlatamayacağım kadar güzel bir yol bilgisayarı var.(yanlış hatırlamıyorsam renkli ekrandı) Zaten üstüne oturduğunda motorun cüşşeşini hissediyorsun. Malesef ben binemedim darısı senin başına. Ama umarım yeterli tecrüben vardır biliyosun ki yeni hayabusayla eş tutulan bir makina.
-
26 Haziran 2008, 10:35
tamam çok güzel bii makina ama çoook büyük (boyut olarak)gereksiz bii büyüklükk....hayabusa derimm hemde beyazzzz arkadaşın motoruna bindim rüyaaaa gibiydiiiiiiii
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler