Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Asya Pars 250 DD250E-9B (Regal Raptor)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    caraskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2011
    Şehir
    MERSİN
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR '07
    O kadar yoğunum ki; 1000 km bakımına götürecek zamanım yok.1100 km ye dayandı motor. Yakıt benim için hala bir sorun. Ancak motorumun başkaca hiç sorunu yok. Keyifle kullanmaya devam ediyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    tracer 900
    arkadaşlar hepinize hayırlı olsun...ben de regal raptoru takip ediyorum almak için ama daha ilk sayfadan sorunlar sesler gıcırtılar başlamış...düşen kapaklar, fırlayan vidalar falan moral bozucu açıkçası...kimileri de bunu normal karşılamış..gerçi fiyat performansa göre iyi ama insanın canını sıkar eminim...

  3. #23
    Amca35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Ağustos 2010
    Şehir
    İZMİR / ANTALYA
    Motosikleti
    Ramzey QM250 Chopper / Kawasaki VN800 Vulcan
    Öncelikle herkeze merhabalar.Motorlarınız hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin.En kısa zamanda motorlarınızın resimlerini bekliyoruz.
    Pardusel in Ankara olduğunu biliyoruz da Caraskal hangi şehir di acaba?
    Eğer İzmir se İzmirde Asya motorun ege bölgesi servisi var.Aladığınız bu motorun resminide servis yetkilisi bana gösterdi ki ne yazık bu motoru görmeden önce ben Ramzey QM250 yi almış bulundum.Motorun katoloğuna baktığımda zaten insanı kendine çeken bir tarafı var.Sizler ilk alan ve kullanan olarak bu konuda artık tecrübeli oldunuz.Resimlerinizi yüklemeyi unutmayınız.Saygılarımla
    Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
    BİLGİ ve SEVGİ

  4. #24
    caraskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2011
    Şehir
    MERSİN
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR '07

    Erro ve Amca35 e teşekürler.

    Selam. Açıkcası başlarda tereddüt ettim. Şimdi çok memnunum motorumdan. Keyifle sürüyorum.

    Erro.
    Motorların en iyisi dahil hepsinden mutlakases çıkar. Ses çıkaran ve ses çıkaracak olan vardır ama ses çıkarmayan motor yoktur. Vidanın düşme meselesi ise sanırım servisin unuttuğu birşey. Çünkü sonraki incelemelerimde bir vidanın gevşediğine bile rastlamadım. En güzel yanlarından bir tanesi titreşim oldukça az. Bak yok demiyorum; ama az.

    Amca35.
    Ben istanbuldayım, Avrupa Yakasında. Ama servisin hangi yakada olduğunun önemi yok. İyi birini bulursam giderim heryere.Tek sıkıntım yakıt olayı. onun dışında iyi ki aldım diyorum. O kadar yoğun çalışıyorum ki fotoları koymaya fırsat bulamadım. Ama ilk fırsatta yüklerim. Tekrar teşekkür ederim.

  5. #25

    Üyelik
    25 Ocak 2011
    Şehir
    Gaziantep
    Motosikleti
    Mondial MR250 DESTRO
    eee hanii fotolar ??

  6. #26
    parduser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2011
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    Asya Pars 250
    600 km deyim.Depoyu fulledikten 102km sonra tekrar doldurdum. Sonuç olarak 4,39lt benzin aldı. caraskal'ın da dediği gibi tek sorun yakıt umarım o da düzelir ama hiç düzelecek gibi durmuyor. Bir de lastikleri hala değiştiremedim.En ufak sert frende arka taraf kayıyor. Başka hiç bir sorunum yok saat gibi maşallah.

  7. #27
    caraskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2011
    Şehir
    MERSİN
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR '07

    Ve sonunda yan kapağım düştü...:(

    Yav zaman yok, işim var, ilk fırsatta giderim, bugün, yarın, zaman zaman, bazan, v.s derken vidası düşen yan kapağımın kendisi de düşmüş. Dün gece yeğenimin 4. yaş günü için üsküdara gittim. Geç bir vakitte geri geldim. Giderken ve gelirken motorun ne keyifli olduğunu düşünürken, eve geldim ve brandayı örterken ne göreyim; sol yan kapak düşmüş. Söyleyecek birşey yok. Hata benim. Ama nasıl farketmediğime şaşıyorum. Şimdi bir de bunula uğraşıcam. Bu arada Aynı motor ama regallerde yan kapak kromajlı, yani parlak. bizdeki ise parlak siyah plastik. Sanırım iki kapağı da kromajlı alıcam ve regalden olacak. Sanırım daha hoş duruyor. siz de bir bakın resmin linkini yolluoyrum, ikisini de karşılaştırın.


    http://www.google.com.tr/imgres?imgu...w=1920&bih=887



    http://www.asyamotor.com.tr/content/view/89/1/





    bir bakın bakalım arkadaşlar. Bence kromajlı daha şık görünüyor. Sizce de öyle mi? Fikriniz nedir merak ediyorum.

  8. #28
    parduser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2011
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    Asya Pars 250
    Bence de kromajlı daha şık, daha canlı duruyor. Zaten bu yüzden Regal alacaktım ama Asya'nın servis sayısı fazla olduğu için Pars'ı seçtim.
    Bu arada regallerin egzos susturucuları çıkarılabiliyormuş. Bizimkilerde malesef böyle bişey yok.Bir de su tankının çıkışından yine sızdırıyor. Gidip vidalı kelepçelerden alacam.

  9. #29
    caraskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2011
    Şehir
    MERSİN
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR '07

    Kromajlı yaklaşık 100 lira imiş :(

    Almatyı düşünüyordum bir sorayım dedim. 100 lira. Ne desek boş. Benimkinin sadece sol kapağı 25 lira. Şimdilik fazla masrafa gerek yok. Bu arada 1000 bakımını yaptırdım sonunda. Hasanpaşadaki ustaya götürüyorum. Fena değil gibiler sanki. Zaman gösterecek. Bana en yakın servis çağlayanda imiş. Hasanpaşadaki servis küçük. Bi motoru alıyolar sehpaya, Diğerini de yerde yapıyorlar. Çağlayandaki yer biraz büyücekmiş. Oraya da bir bakmak istiyorum. Hasanpaşa biraz uzak kaçıyor. İlk fırsatta da kromajlı kapağı alacam. Motorun muhteviyatı değişti sanki. Servisten sonra çok farkediyor. Zincir gevşemiş, gerildi, yağı değiştirildi. Frenler kontrol edildi. Zincirin koruma kapağının vidası düşmüştü, yenisi takıldı. Ve neredeyse motorun üztünde sıkılmadık vida bırakılmadı. Şimdi çok daha keyifli motor. Bu şekilde sürer umarım. Böyle gittiği sürece iyi ki almışım fikri iyiden oturuyor bende.

    Parduser
    Senin motoru yüksel abiden aldığını söylemştin. Sen gördün mü motoru alırken. Ben benimkini alırken son iki tane vardı. Sergilenen seninki vitrinde duran benimkiydi. Senin aldığını alacaktım ama son anda bazı ayrıntılarından dolayı Vitrindekini almaya karar verdim. Mesela birkaç km yapmıştı seninki. Ve bu yüzden almak istememiştim. Ne olacak bikaç km bişey değil ama o anda öyle davrandım. Neden bilmiyorum. Yakıt hakkında senden haber bekliyorum. Benimkisi hala aynı, bir depo ile yedek hariç 270 km gidiyorum. Arkadaşımın 650 lik motoru bile benden daha az yakıyor:(

  10. #30
    parduser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2011
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    Asya Pars 250
    Ben Pars'ı görmeden Ankaradan telefon ederek aldım. Evet bir kaç km yapmıştı ama ben önemsemedim. Yüksel Abi aradı Asya Motorun bölge pazarlama müdürü yanımda, senin motoru demonte gönderelim Ankara bayimizde montajlanıp alırsın, hem de nakliye parası vermezsin dedi. Hatta adamla konuşturdu beni ama daha sonra ellerinde kırmızı olduğundan bende siyah istediğimden Yüksel Abi dekini aldım.

    Geçen pazar gününden sonra henüz yakıt almadım.102km de 4,39lt yakmıştı. Önümüzdeki pazar tekrar doldurayım diyorum ama bir değişiklik olacağını sanmam.

  11. #31

    Üyelik
    31 Mayıs 2011
    Şehir
    Çorlu / TEKİRDAĞ
    Motosikleti
    Lifan Discovery 150
    Arkadaşlar sonuç olarak tavsiye ediyormusunuz asya pars 250'i ?? Bugün baktım ciddi ciddi almayı düşündüm ama biraz daha araştırayım dedim ve sizin açtığınız forumu buldum.Sizce almalı mı almamalı mı ??

  12. #32
    caraskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2011
    Şehir
    MERSİN
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR '07

    Ben al diyorum.

    Bir makina sorunludur ya da değildir. Bu makinalar(Regal Raptor ya da Asya pars) Kategorilerinin en iyi makinaları. Elbette japonların yanına yanaşamayan bizler için. 2000 modeline 10 bin lira isterken sen 2 yıl garantili sıfır bir makina alıyorsun. Üstelik 2. el piyasaları Türkiye de oldukça kirli ve hileli. Ben çok memnunum. 1. si: ne aldığımı biliyorum.2. si: Keyifli be kardeşim. ben 1500 km yi geçtim ve hiç bir sorun yok ve gayet kullanışlı. Çoğu bilir kişi der ki: bir motor baştan ya sorunludur ya da değildir. bu değil. Tavsiye ederim. Daha az paramız olunca en iyisi budur. Memnun kalırsın. Ve servis ağı konusunda da son derece yaygın. Ki bu olay çok önemli.

  13. #33

    Üyelik
    07 Haziran 2011
    Şehir
    İstanbul \ Kartal
    Motosikleti
    Asya Pars 250
    Herkese selamlar yaklaşık 3 aydır Pars 250 kullanmaktayım şu an motor 1050 Km de. 1000 Km bakımını daha dün gerçekleştirdim. Motor inanın rodaj süresince beni birçok kez aldığıma pişman etti neredeyse bir kaç kez ağlayacak duruma geldim. Ama şu an sorarsanız kesinlikle pişman değilim çünkü verdiğim paradan fazlasını alıyorum. Rodaj da o kadar çok sorun yaşadım ki radyatör muhafaza demirinin çıkardığı o çıldırtıcı tiz ses, benzin switchinin gevşeyip benzinin boşalması, radyatörümün çatlaması, zincirden gelen o anormal ses vb... Ama eğer iyi bir servisiniz varsa bunlar hiç sorun olmuyo inanın. Ve şu an anlattığım sorunların hiç biri kalmadı sadece yine ufak tefek sesler geliyo ama bunları da tespit ettim ve kendim gidericem. Ve son söylemek istediğim şey herşeye rağmen Pars fiyatına göre mükemmel bir motor ve çok iddalı... Herkese saygılar...

  14. #34
    caraskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2011
    Şehir
    MERSİN
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR '07

    Ciga sana da selam.

    Selam Ciga. Radyatör muhafaza demirinin tiz sesi bende de çıktı. 300 bakımında usta biraz öne alıp sıkıştırdı ve hiç bir sorun kalmadı. Ben rodaj döneminde hiç sorun yaşamadım. Şimdi 1500 km yi geçtim ve sıkıntım yok. Keyifle biniyorum. Umarım hiç sorun çıkarmaz. Sen han gi ildesin, nereden aldın, yakıt konusunda neler söyleyebilirsin. Senin makina ne yakıyor. 100 km de tükettiği yakıtı yazabilir misin? Hayırlı olsun. Bol güneşli günler.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 ----------

    Biz bu yorumları yapıp deneyimlerimizi paylaştıkça, sanırım kullanıcılar çoğalacak. Asya pars 250 gerçekten verilen paranın üstünde bir makina. Zannettiğimin çok üstünde çıktı.

  15. #35
    parduser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2011
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    Asya Pars 250
    Ben kesinlikle tavsiye ediyorum bu makinayı. Benim ki hiç sorun çıkarmadı diyebilirim. Sadece su deposunun altına vidalı kelepçe takıp iyice sıkılaştırdım. Öyle acayip seslerde gelmiyor. 700km deyim. 100km den fazla hız yapmam diyorsanız bu motor size yeter. Görsellik olarak da, motor olarak da bu fiyata daha iyisi yok. Servisi de çok. Ankara da 5 tane servisi var 1 tane de Regalin var.Ben 5+1 diyorum. Alınabilecek en mantıklı motor budur arkadaşlar. Aldıktan sonra at nalı kadar bir nazar boncuğu takın boynunuza))

  16. #36
    caraskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2011
    Şehir
    MERSİN
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR '07

    :)

    İstanbulda sadece Avrupa yakasında 13 servisi var asya motorun. Saymayım anadolu yakasını, Aynı zamanda regalin servisleri var. Bu konuda çok iyi. Ama motor servise pek uğramayacak gibi.

  17. #37
    caraskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2011
    Şehir
    MERSİN
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR '07

    Selam herkese

    Parduser
    Dostum nasıl yakıt durumu ile ilgili var mı bir gelişme, hesaplayabildin mi?

  18. #38

    Üyelik
    07 Haziran 2011
    Şehir
    İstanbul \ Kartal
    Motosikleti
    Asya Pars 250

    Yakıt Hakkında.

    Tekrar slm. Caraskal yakıt hakkında şöyle söyliyebilirim. İlk aldığımda 47 TL'lik benzin ile (Benim depom tam 47 TL ile dolmuştu) 345 km yol tapmıştım yani hesapladığımda 1 km de 135 kuruş gibi bir rakam çıkıyor ortaya. Ancak bakımlardan sonra makinayı biraz daha sert ve hızlı kullandığım için şu anda tam olarak km de 140 - 150 kuruş civarı yakıt tüketimi var.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:44 ----------

    Bu arada ben İstabul Anadolu yakası Kartal'dayım motorumu da Maltepe Galeri İlyas'tan aldım ve servis olarakta çok memnunum kendilerinden.

  19. #39
    parduser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2011
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    Asya Pars 250
    Caraskal
    Bir türlü vakit bulamadım ama dün yedek depoya geçince mecburen benzin aldım. Neyse şuan 800km deyim ve son durum 100 km de 4.23lt olarak görünüyor. Sen de durum nasıl hala aynı mı?

    Ciga'nın verilerine göre de 100km de yaklaşık 3.5lt gibi bir sunuç çıkıyor.
    1000 km den sonra bakalım halimiz ne olacak.

  20. #40
    caraskal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2011
    Şehir
    MERSİN
    Motosikleti
    F 650 GS DAKAR '07

    Bakalım ama...

    Dostum hiç boşuna heveslenme. Başta ne yakıyorsa sonra da onu yakıyor. Rodaj döneminde ne ise sonra da aynı. Benim 2000 km ye dayandı. İlk depo bittiğindeki sarfiyatla şimdiki aynı. Hiçbir değişiklik yok. Budur bizim motor. hysoung gv 250 ile 100 km de 3.5 lt benzin tüketiyor. Ama 29 beygir. 140-150 ile gidebiliyorsun. Bizimki 18 beygir ondan daha çok yakıyor ve 130- u görmek için uzun bir yola ihtiyacın oluyor. Biraz fazla. Ama yapacak birşey yok.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)