Derbi Derbi Senda 125 4T

Derbi Senda 125 sahibi olan arkadaşları bu başlıkta toplanmaya çağırıyorum. Teknik servis ve yedek parça sorunu yaşadığımızdan dolayı tecrübe ve bilgilerimizi paylaşarak faydalı olacağımızı düşünüyorum.

Senda SM

derbi_sendasm_06.jpg

Derbi%20Senda%20SM%20125%204T%2006.jpg

Senda R

senda2005-2.jpg

Video
http://www.youtube.com/watch?v=OYItwXvKlgk&feature=related

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hımm güzel motorlara benziyor made in chına mı? yoksa kore taiwan italia falan filan mı ?

bu motorla ege turu yapan bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Ek Bilgi

Derbi Senda 125 cc 4 zamanlı, İspanyol markası, motoru ise Yamaha Ybr 125 ile aynı. İspanyol-Japon kırması diyebiliriz.
Tasarım olarak ise görebileceğiniz crosslar arasında en iyisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Çok cüsseli durmasına rağmen 110 kg. Yolda motorcular, hatta minibüscüler bile motorun markasını ve hacmini soruyorlar. Bende SM modeli, kuzende ise Enduro modeli var.

Üyelerimizden çok güzel bir paylaşım:
Derbi Senda ile 800 km yolculuk... bol fotolu :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------

hımm güzel motorlara benziyor made in chına mı? yoksa kore taiwan italia falan filan mı ?

İspanyol fakat İtalya'da üretiliyor diye biliyorum. :)

bu motorla ege turu yapan bir arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam.

eege turu değilde ufacık bi akdeniz turu sayılır :)

çok prof değilim motosiklet konusunda ama senda süper motonun tam şehiriçi motoru olduğu viraj kabiliyeti ve dengesi üst seviyede bence ön arka disk fren krbt. lü basit mekaniği ve motoru yamaha ama türkiyede yedekparça sıkıntısı fazla ve ikinci eli peynir ekmek gibi gitmiyor maalesef

Birde terra diye bir modeli var ki ben kendisine acayip hastayım. Fiyatlar biraz yüksek ama sevilecek motor.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
şehir içinde rahat ulaşım açısından enduro bakarken gittim senda125r (enduro) modelini aldım.
honda ve yamaha nın 125 lik endurolarını bu motoru gördükten sonra direk eledim.
yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.

Artıları:
çok yakışıklı, daha yakışıklısını ben görmedim
mükemmele yakın işçilik ve malzeme kalitesi
son derece kıvrak ve dengeli, tam bir oyun makinası
düşük yakıt sarfiyatı (şaun km de 11 kuruş civarı)
birebir yamaha ybr125 motoru

eksileri:
biraz yüksek
hafiften cılız
250 cc olmalıydı

şehir içinde rahat ulaşım açısından enduro bakarken gittim senda125r (enduro) modelini aldım.
honda ve yamaha nın 125 lik endurolarını bu motoru gördükten sonra direk eledim.
yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.

Artıları:
çok yakışıklı, daha yakışıklısını ben görmedim
mükemmele yakın işçilik ve malzeme kalitesi
son derece kıvrak ve dengeli, tam bir oyun makinası
düşük yakıt sarfiyatı (şaun km de 11 kuruş civarı)
birebir yamaha ybr125 motoru

eksileri:
biraz yüksek
hafiften cılız
250 cc olmalıydı
Hayırlı olsun, grenajın asfalt yüzü görmesin. Yorumlarına birebir katılıyorum...:cat:

duaunsugum motorlARdan bır tanesı
sıfırının olmayısı cok kotu
derbı sahıbı arkadaslar hıc yazmıyor nedense konuya

Ben çok araştırdım, sıfır kalitesinde bitane Sm buldum ve hemen yapıştım. :) İstanbul'da Kadıköy civarında görüyorum birkaç tane daha temizinden. Ciddi olarak düşünmeni tavsiye ederim..

Derbi sahibi arkadaşlar forumlara takılmıyor diye düşünüyorum pek. Ama biraraya gelsek çok faydasını görürüz.

F54

bende on beş gün önce izmit e gittim ışıklarda yan yana geldik bi tane de ybr vardı yanında gayet değişik güzel bi motor ben supermoto almak istediğim için ilgimi çekti fakat 0 ı satılmıyor sanıyorum megelli var onlar da biraz pahalı sanki 5500 tl civarı piyasada bilinen bi marka olmadığı için onuda almam

F54

yanlız benim gördüğüm turuncu renk te idi cross olanı sanıyorum

Kesinlikle görüntü olarak çok farklı bir tasarıma sahip. Turuncu modelleri genellikle KTM'ye benzetilio.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar