Kymco Kymco Stryker 150

20995_0_1_2_stryker%20150%20off_Image%20credits%20-%20Kymco.jpg

3.jpg

img_589856.JPG

KYMCO%20STRYKER%20150.jpg

img

n12.JPG

New-Pa2DEZmsTuXfbT3.jpg

63_150.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-stryker-150-tertemiz-cizigi-yok/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-stryker-150-sahhibinden-acil-satilikkk-marmaris-koycegiz-31334377/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kymco-stryker-150-araba-takasli-cross-acilll-31915063/detay

Cok begendigim fakat yedek parca sikintisi olabilecegini düsündügüm icin sadece uzaktan bakinmakla yetindigim ve bence türkiyede hakettigi degeri görememis cok güzel bir enduro... 150cc 12ps 110Nm tork 105km/h max. speed 140kg.
Kullanicilari varsa bizi bilgilendirirse sevinirim...

Stryker 150 Bilgi ve paylasim...

Bu güzel Enduro ve dolayisiyla bu konu bilgi paylasimi bekliyor...

japon markalarının pahalı cross motosikletleri yanında , tercih edilebilecek güzel bir motosiklet.

Parça konusunda Silkar ile görüşmüştüm zamanında. Her türlü parçasını sorun olmaksızın temşn edebildiklerini söylediler. Ellerinde olmayan parçalrı biraz beklemeniz gerekebilir dediler.
aklınızda olsun. O kadarda vahim değil parça sorunu...

Parça konusunda Silkar ile görüşmüştüm zamanında. Her türlü parçasını sorun olmaksızın temşn edebildiklerini söylediler. Ellerinde olmayan parçalrı biraz beklemeniz gerekebilir dediler.
aklınızda olsun. O kadarda vahim değil parça sorunu...

Bu bilgi icin tesekkürler. Degerlendirmeye alinmasi gereken bir motosiklet enduro severler icin..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
''Parça konusunda Silkar ile görüşmüştüm zamanında'', zamanında derken.:silent:

Bir ara ben de kafayı takmıştım sorunsuz bir 150'lik enduro, Xlr 125 ve Rx125'e tercih edilebilir.

Cross motorlarda stokta parça olmazsa olmaz. Bunu kullananlar sürekli dağa taşa vurup atlayıp zıpladıklarından ucuz ve sürekli parça ihtiyacı hiç bitmiyor.

''Parça konusunda Silkar ile görüşmüştüm zamanında'', zamanında derken.:silent:

Bir ara ben de kafayı takmıştım sorunsuz bir 150'lik enduro, Xlr 125 ve Rx125'e tercih edilebilir.

Zamanında derken 7-8 ay önce yaz başıydı. Bende 2. el almıyı düşünüyordum ve araştırıp soruştumuştum.
Neden almadım derseniz motor hacmine göre fazla cüsseli olduğunu düşündüm.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zamanında derken 7-8 ay önce yaz başıydı. Bende 2. el almıyı düşünüyordum ve araştırıp soruştumuştum.
Neden almadım derseniz motor hacmine göre fazla cüsseli olduğunu düşündüm.

Parçasını bulamam diye Kymco parçaları da pahalı deniyordu ondan vazgeçmiştim ben de. Gücü yerinde, orjinal tasarım, tam alınacak enduro.

Parçasını bulamam diye Kymco parçaları da pahalı deniyordu ondan vazgeçmiştim ben de. Gücü yerinde, orjinal tasarım, tam alınacak enduro.
Kymco venox için diyebilirimki parça fiyatları astronomik derecede pahalı. Umarım kimseye krank lazım olmaz. En son 1370 dolardı. Parçayı bulamak bir dert bulunca alabilmek ayrı bir dert. İllaki kolay kolay ağır parça istemez fakat ye isteyeceği tutarsa. Kendi adıma bir Honda için o parayı vermek zoruma gitmez ama kymco için hiç vermek istemem.

Tasarım bencede çok iyi. Dayanıklılığınıda kullandığım diğer kymco larla ölçersem gayet dayanıklıdır kanısına varırım. Yalnız arazide sert kullanım için biraz büyük geldi bana..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar