Mondial 100 mfh (Cup) Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Ağustos 2010, 13:57
enriqu adlı üyeden alıntı
ben forum açtım bu motora dün ama hala açılmadı nedense..
Reklamlar
-
10 Ağustos 2010, 17:02
daha önce açılmış konu varsa ondan açılmamış olabilir.
-
10 Ağustos 2010, 17:12
egeli35 adlı üyeden alıntı
ben forum açtım bu motora dün ama hala açılmadı nedense..
dostum yeni mc konusunu ben açmıştım zaten daha ne konu açıyorsunuz,
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
-
11 Ağustos 2010, 18:30
kankicbf adlı üyeden alıntı
Konu hareketlenmiş günlerdir giremiyordum foruma artık bende burdayım..
f54 şu karbüratörün orda gördüğün sorun giderildimi ?giderildiyse masraflımı oldu geçmiş olsun merak ettim
Resimlerdede çok güzel görünüyor maaşallah.Göstergeler ukh'ninkilerle aynımı?
evet giderildi bedava hemde 4 tane vida sıkmaya para isteyen tamirciyle işim olmaz hem tanıdak bi abi hemde 10 yıllık müşterisiyim böyle küçük işleri işten saymaz yani para almaz esnaflığına hastayım başkasını yanında çalışırkende aynı şekilde herkese yardım ederdi ben mondielin servisine gitmiyorum çünkü benim gözümde bisikletçi kadar usta değil 50 kuruş hesabı olmaz olanla da benim işim olmaz bisikletçi abiler bana darılmasın lütfen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------
tetikçi adlı üyeden alıntı
benim yarıotomatik lifan 5 tl ile 75 km gidiyor şehir içi de aynı ş.dışı da
merak etme dostum benim cub ta o kadar yakıyo bence devirli kullandığın her cub o kadar yakıyodur
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
11 Ağustos 2010, 18:30
F54 adlı üyeden alıntı
evet giderildi bedava hemde 4 tane vida sıkmaya para isteyen tamirciyle işim olmaz hem tanıdak bi abi hemde 10 yıllık müşterisiyim böyle küçük işleri işten saymaz yani para almaz esnaflığına hastayım başkasını yanında çalışırkende aynı şekilde herkese yardım ederdi ben mondielin servisine gitmiyorum çünkü benim gözümde bisikletçi kadar usta değil 50 kuruş hesabı olmaz olanla da benim işim olmaz bisikletçi abiler bana darılmasın lütfen
ehehe kesinlikle öyle bir dostun olması büyük bi şans.Bu arada en son gördüğün hız kaç? Vede göstergeler ukh ile farklımı?
-
11 Ağustos 2010, 18:35
kankicbf adlı üyeden alıntı
ehehe kesinlikle öyle bir dostun olması büyük bi şans.Bu arada en son gördüğün hız kaç? Vede göstergeler ukh ile farklımı?
evet çok memnunum sakaryada onun ve abisinin üstüne sadace bi usta vardır oda onlar kadar ii esnaftır. evet göstergeler farklı enson 2 kişi 105 km/h gördüm
-
13 Ağustos 2010, 16:44
adidas adlı üyeden alıntı
dostum yeni mc konusunu ben açmıştım zaten daha ne konu açıyorsunuz,
aradım bulamadım yok diye açmıştım
-
16 Ağustos 2010, 00:50
egeli ben mfh yada diğer tipe kötü demiyorum. arkadaşımda aldı. ama ilk cıkan her zaman daha sağlam olur' diyorum.
-
18 Ağustos 2010, 01:44
arkadaşlar bu motor için mondialın sitesinde otomatik yazıyor yarı otomatık yazmıyor ...
bu cup otomatikmı yarı otomatik mı ???
-
20 Ağustos 2010, 21:36
arkadaşım semi otomatik yani yarı otomatik
-
23 Ağustos 2010, 21:20
Yaw şu mfhnin göstergeleri çekinde atın şuraya bizde görelim :D:D
-
25 Ağustos 2010, 13:49
BARANZ adlı üyeden alıntı
Yaw şu mfhnin göstergeleri çekinde atın şuraya bizde görelim :D:D
kardeş ben gördümde çekemedim çok merak ediyodum bende..f54 te var mfh çeksin koysun bi zahmet
-
25 Ağustos 2010, 16:19
düz yolda 135 yapıyomus dogrumu
-
25 Ağustos 2010, 16:26
-
25 Ağustos 2010, 16:28
celıl ybr adlı üyeden alıntı
Çok dik rapmada 2 ye düşmüyor mu? Hemde 2 kişi? Biraz daha inandırıcı olalım.
3le çıkması demek motorun çekmesi için hızının 50 olması demek. Bende ukh kullandım 75+75 2 kişi dik diye tabir edilen rampada 2 yi yemiyordu 1 e düşürüp 25 ile bağıra bağıra çıkıyordu.
Şöyle bir durum olabilir. Düz yolda 80-90 sürersin bir rampa çıkar önüne motor hızını aldığı için ivmesini yavaş düşürür sonra rampa biter sen 3 le çıktığını zannedersin.
senin motor açılmamıştı oğlum bizde kullandık niye yokuşta kalmadık rodajını yapamazsın açamazsın motoru sonrada motora küfür edersin, yiğidi öldür hakkını yeme bir kerede.
-
25 Ağustos 2010, 16:31
F54 adlı üyeden alıntı
evet çok memnunum sakaryada onun ve abisinin üstüne sadace bi usta vardır oda onlar kadar ii esnaftır. evet göstergeler farklı enson 2 kişi 105 km/h gördüm
Gps cihazıyla test et o hızın 105 olmadığını anlayacaksın.
Bende ukh ile 110 yapmıştım ama tam arkamda bir activa vardı. Ozaman activada 105 yapar en azından. Yapacağı en son hız 95 tir daha fazla gitmez. İbrede sapma var arkadaşlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------
D3V1L adlı üyeden alıntı
senin motor açılmamıştı oğlum bizde kullandık niye yokuşta kalmadık rodajını yapamazsın açamazsın motoru sonrada motora küfür edersin, yiğidi öldür hakkını yeme bir kerede.
Motoru açmakla rapmada çekmemesinin ne bağlantısı var? 2000 km de 110 u göstrdiyse motor açılmıştır biraz dimi.
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
25 Ağustos 2010, 16:35
Gps cihazıyla test et o hızın 105 olmadığını anlayacaksın.
Bende ukh ile 110 yapmıştım ama tam arkamda bir activa vardı. Ozaman activada 105 yapar en azından. Yapacağı en son hız 95 tir daha fazla gitmez. İbrede sapma var arkadaşlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------
Motoru açmakla rapmada çekmemesinin ne bağlantısı var? 2000 km de 110 u göstrdiyse motor açılmıştır biraz dimi.
Açılmamış motor kalkışta fazla devir çeviremez ve hantal olur, km sapması da genellikle çin malı motosikletlerin hepsinde var...
-
25 Ağustos 2010, 16:43
Açılmamış olsa 2. viteste 70 yapmaz!
-
25 Ağustos 2010, 16:46
Açılmamış olsa 2. viteste 70 yapmaz!
Büyük bir iddia attın ortaya, bunu kanıtlaman gerek. Dişli oranlarıyla oynanmadıkça 97 cc 6.6 hp bir motorun 4 ileri şanzuman ile 2.viteste 70 görmesi imaknsız gibi birşey ben en fazla 58-60 görmüştüm.
-
25 Ağustos 2010, 17:16
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)