Honda CBF 1000 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Nisan 2015, 15:33
arkadaşlar...
cbf im için uzun yolda, kamp ve festivallerde kullanmak üzere yan çanta ihtiyacım var.
bu durumu fazla bütçe ayırmadan kumaş soft çanta alarak çözmek istiyorum.
sizce heybe demiri olmadan alttan bağlamalı kumaş heybe çantalar sürüş sırasında sıkıntısız kullanılabilir mi?
yerinden oynama uçma kaçma sallanma vs olur mu?
kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır?
hepinize güzel bir gün dilerim......
Reklamlar
-
23 Nisan 2015, 08:41
pam adlı üyeden alıntı
arkadaşlar...
cbf im için uzun yolda, kamp ve festivallerde kullanmak üzere yan çanta ihtiyacım var.
bu durumu fazla bütçe ayırmadan kumaş soft çanta alarak çözmek istiyorum.
sizce heybe demiri olmadan alttan bağlamalı kumaş heybe çantalar sürüş sırasında sıkıntısız kullanılabilir mi?
yerinden oynama uçma kaçma sallanma vs olur mu?
kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır?
hepinize güzel bir gün dilerim......
Benim 1000'de çanta takımı yok. Aynı şekilde ben de soft çanta ve sosis çantayla işi çözüyorum.
Soft çanta, herhangi bir yere dayanmazsa içe doğru sarkma yapar. Bu işler için soft çanta demirleri var. (Yeni 1000 için yok. Eski 1000 için var.)Lakin bu demirler yeni 1000'e de oluyor. En sağlıklısı demirle birlikte kullanmak. Plastik kelepçeyle de bağlanınca kaya gibi oluyorlar.
Şu an müsait değilim ama, akşam detayları fotograflı olarak verebilirim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
26 Nisan 2015, 20:42
Arkadaşlar diğer grupların pek aktif olmaması nedeniyle forumdaki paylaşımlarımızı da daha kolay ve anlık takip edebilmemiz açısından bi grup kurdum.
https://www.facebook.com/groups/737225819727249/
Sorularımızı da sorunlarımızı da daha çabuk çözmemiz ve daha fazla kişiye hitap etmemiz bakımından hepimizin buluşma noktası olur diye umuyorum.
-
27 Nisan 2015, 10:18
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Var gibi gözüküyor bizzat şirinevler mağazasına gittim . Kutusundan çıkartıp denedik .
Olmuyor .
Bilginize .
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
-
30 Nisan 2015, 00:22
Soft çanta bende düşünüyorum.marka model ve fiyat olarak hangisi alınabilir?
-
30 Nisan 2015, 23:38
-
01 Mayıs 2015, 00:53
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Halit stayla sticker'lar (jant+kafa karenajı) SÜPERR olmuş...
-
01 Mayıs 2015, 12:51
Bu motorda gördüğünüz bütün sticker ve kaplamaları Reklamsa Sahibi Halit Önat Yapmıştır,Emeği büyüktür kendisine teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Palakadir adlı üyeden alıntı
Var gibi gözüküyor bizzat şirinevler mağazasına gittim . Kutusundan çıkartıp denedik .
Olmuyor .
Bilginize .
Teşekkürler,ellerinize sağlık deneyemeyen kişi olmasa satıcıların sözüyle masrafa girecez bide üstüne üstlük olmayacak.Ben niye kesin konuştum derseniz ben satıcı arkadaşla konuştum kesin olur dediler hatta kendi motoru da cbf1000 miş oldu falan dedi
-
03 Mayıs 2015, 16:44
Bildiklerimi her zaman paylaşırım . Bu arada hard case çantaların montajı hafta içi olunca bende hafta sonu kız arkadaşım ile ufak bir kaçamak yapmak istedim .
İstanbul , Kıyıköy lakin kıyıköyde yer kalmayınca bizde bulgaristana geçelim dedik .
Kara tosunun son hali ve ufak turumuzdan kareler
[IMG][/IMG]
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
-
06 Mayıs 2015, 08:30
Millet Facebook grubu açılınca oraya kaymış anlaşılan,
Kadir Yan çantalar hayırlı olsun,galiba markası shad doğrumu?
-
07 Mayıs 2015, 14:50
-
08 Mayıs 2015, 11:18
Doğrudur . Marka shad lakin shad'ın bizim motorlar için ( 2012 ve sonrası cbf ) için arka demir ve yan çanta olayı yok .
Bende irfan usta ile çözüme gittim , şu an kalıbı vs 'si var istediğiniz an alabilirsiniz .
Güzel tarafı dünyada cbf1000 için shad 3p sistemi henüz yok ama Türkiyede var
http://www.shad.es/en/l2/nuevas-maletas-sh36
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
Sabah sabah canım et ızgara çekermi çekti valla
-
10 Mayıs 2015, 11:27
Arkadaşlar bir durum var aklımı kurcalıyor,Ben çok ama çok sevdiğim CBF 1000 mi satmakla satmamak arasında kaldım,
Satma kararım sebebi;
Devamlı şehir içinde kullanma 1000 cc lik 110 Bg makinaya haksızlık yaptığımı düşünüyorum,
Artı devamlı düşük hızlarda kullanma devamlı yükselen motor sıcaklığı ve fanın çok sık devreye girmesi
İleride oluşabilecek tas sesinin oluşmadan elden çıkarmak,
Ve en önemlisi ev almak istediğimizden ama çok aciliyeti yok daha küçük bir cc scooter alıp üstüne alacağım parayı ev alma planlarına ayırmak,
Artı scooter motorun yakıtı parça maliyetleri oldukça ekonomik ,
Almak istediğim motosikletler 2013 üstü Yamaha Xmax 400 veya 2014 Model Honda Forza 300 lük scooter,
Benim kullanımına scooter daha çok uyuyor çünkü kullanımım %90 şehir içerisindr ayrıca hemoroid rahatsızlığımdan dolayı geniş seleli bir motosiklet almak mantıklı geliyor,ayrıca kışın da motor kullandığımdan ayaklarımın çamur olması üstümün başımın batması beni artık rahatsız ediyor,
Ve en sıkıldığım konu zincir dişli seti zincir bakımı,ben bu zincir işinden çok sılıldım,
Bugüne kadar kullandığım tüm motosikletler,
Yamaha Fazer 6 98 BG-600cc
Yamaha Xj6 Diversion-600cc
Honda CBF 1000-1000cc
Hepsi zincirli
Eşim motoru satmammı istiyor ama bilmiyor ki şehir içi kullanımda motora haksızlık yaptığımı
Mesela Dün 2014 model Honda Forza ABS ile prensipte anlaştık üstüne 8.000TL alıcam
Yamaha xmax olsa biraz daha fazla ücret elime geçicek
Sizlerin düşünceleri nedir lütfen yardımcı olunuz.
-
11 Mayıs 2015, 07:09
Hakkına hayırlısı olsun Mehmet Enis.
Ağırlıklı olarak şehiriçi kullanımı sözkonusu ise elbette ki CBF 1000'e yazık. (Sana da yazık.)
Ben, CBF'lerimi şehiriçinde hiç kullanmadım. Sadece uzun yol yaptım. Zira şehiriçi için hem ağır, hem güçlü, hem bir scooter'e göre daha çok yakıt tüketen bir motosiklet.
Tesadüf budur ki, ayrılacak olmam bana zor gelecek olsa da, (CBF serisi motosikletlerde 10. yılımdayım ve çok memnunum) ben üç hafta önce CBF 1000'imi satılığa koydum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9739187/detay/
-
11 Mayıs 2015, 07:24
Mesela Dün 2014 model Honda Forza ABS ile prensipte anlaştık üstüne 8.000TL alıcam
Yamaha xmax olsa biraz daha fazla ücret elime geçicek
Sizlerin düşünceleri nedir lütfen yardımcı olunuz.
Kawasaki j300 alınabilir.
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
-
11 Mayıs 2015, 21:30
Mehmetenis bey anlattığınız şekilde kullanım oluyor ise size de motor ada dünyaya 'da ( fazla yakıt ) yazık etmiş olursunuz .
Sadece şehir için ise ve tek kullanımda için xmax 250 çok mantıklı lakin 2 kişi + çanta durumu söz konusu ise xmax 400 den aşşağı bakmayınız .
Hatta çok fiyat farkı olmayacaktır .Lakin nc750 integra 2014 model ve çantalı olanlar 23-24 civarında , hayırlısı olsun .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Sislerimiz de tamamdır .
-
12 Mayıs 2015, 02:13
guven61 adlı üyeden alıntı
Hakkına hayırlısı olsun Mehmet Enis.
Ağırlıklı olarak şehiriçi kullanımı sözkonusu ise elbette ki CBF 1000'e yazık. (Sana da yazık.)
Ben, CBF'lerimi şehiriçinde hiç kullanmadım. Sadece uzun yol yaptım. Zira şehiriçi için hem ağır, hem güçlü, hem bir scooter'e göre daha çok yakıt tüketen bir motosiklet.
Tesadüf budur ki, ayrılacak olmam bana zor gelecek olsa da, (CBF serisi motosikletlerde 10. yılımdayım ve çok memnunum) ben üç hafta önce CBF 1000'imi satılığa koydum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9739187/detay/
Üstat sizinde hakkınızda hayırlısı olsun,benim motordan 750 TL fazla yazmışsın
Umarım beni anladınız ben motoru hep kısa mesafelerde kullanıyorum ve motora yazık ettiğimi düşünüyorum,
Umarım ki benim gözüm gibi baktığım motoruma alacak arkadaşlar da çok memnun kalacaktır.
Ben iyiden iyiye XMax 400 Abs düşünür oldum hem önde çift disk oluşu hem abs oluşu hemde motorun tipi çok hoşuma gidiyor,
Öğrendiğim kadarı ile kronik problemi olmayan bir motor,geçenlerde bir arkadaşla balıkesir ayvalık cunda adasına gittik geldik,arkadaşın scooterı Sym Gts 250i ben 3 depo fulleeken adam 1 depo ile tamamladı
Tabi içlerinde istanbuldan çıkarken yakıtlar vardı feribotla geçmeler falan,
Bir de şimdiden fan susmaz oldu temmuz ağustos sıcağında ne olur tahmin edebiliyorum,
Çok şükür motor sağlam bir şey olmaz ama benim dizlerim yanacak
Artı birde bıktım bu zincir den yağ sıçratır temizlersin mazotla yıkarsın yağlarsın belli km sonra dişliyi değiştir zinciri değiştir,scooter da ne güzel al bir kayış devam,
Xmax 2 bujisi var,2 lt yağ alıyor,haba filitresi ucuz,lastikleri ucuz kışın ıslandım derdi yok yerden çamur su gelecek derdi yok
Bir diz örtüsü hoop araba gibi devam.Havuz gibi bagajı var içine 2 tane tam kask alıyor ee yağmurluk dizlik sivil mont,disk kilidi zincir ıvır zıvır doldur içine devam,ee birde arka çanta taktın çok büyük olmasın 35LT 1 kaskta oraya koydun ee daha ne isteyeyim
Yani CBF 1000 çok güzel bir makina olmasına karşın benim kullanım alışkanlıklarım upgrade oldu.
Biraz da Scooter a bineriz kısmet
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------
Palakadir adlı üyeden alıntı
Mehmetenis bey anlattığınız şekilde kullanım oluyor ise size de motor ada dünyaya 'da ( fazla yakıt ) yazık etmiş olursunuz .
Sadece şehir için ise ve tek kullanımda için xmax 250 çok mantıklı lakin 2 kişi + çanta durumu söz konusu ise xmax 400 den aşşağı bakmayınız .
Hatta çok fiyat farkı olmayacaktır .Lakin nc750 integra 2014 model ve çantalı olanlar 23-24 civarında , hayırlısı olsun .
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Sislerimiz de tamamdır .
https://www.youtube.com/watch?v=hWuwI-IdI4o
Sisler on numara olmuş ellerine sağlık,
Üstat İntegralarda da zincir var o yüzden onu direkt eledim bıktım zincir den
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------
important22 adlı üyeden alıntı
Kawasaki çok güzel fakat parça sıkıntılarından dolayı pek girmek istemiyorum,
Artı önde tek disk fren var ben takribi 105 Kg eşim 75 Kg tek disk yetmeyebilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
Benim motorun ilanı ilgilen olursa fiyatta yardımcı olmaya çalışırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12506862/detay
-
12 Mayıs 2015, 14:44
Beyaz meleğimi yeni sahibine teslim ettim güle güle binsin,yeni motorunda siparişini verdik bakalım..sizlerede hayırlı olsun arkadaşlar,Allah herkesin gönlüne göre hayırlısından versin.
-
13 Mayıs 2015, 12:59
EGELİ adlı üyeden alıntı
Beyaz meleğimi yeni sahibine teslim ettim güle güle binsin,yeni motorunda siparişini verdik bakalım..sizlerede hayırlı olsun arkadaşlar,Allah herkesin gönlüne göre hayırlısından versin.
Her iki tarafada hayırlı olsun , siz ne siparişi verdiğiniz ?
-
13 Mayıs 2015, 16:03
EGELİ adlı üyeden alıntı
Hayırlı Uğurlu Olsun, Allah yeni motorunuzda kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, Bende çok merak ettim ne siparişi verdiğinizi,
Xmax 400 yanında Sym maxi 400 i de aklımı çelmeye başladı,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler