motor haziranda gelecekmiş.amörtisörleri boyatırız.sorun değil...
Vallaha aynı SYM nin 125 ligi.Koy şuna bi 150-200 lük aynı bi SOHC motor.Yani herşeyi taklit ettiler bi xl 200 ün motorunu takliit edemediler..YUH.....
Haa bide 160 ibre var motorda hemide dijital destekli
O da ybr nin kopyası.yani bu kopyanın çakması oluyor heralde.
arkadaşlar bu motor honda ile ortak yapılmış bi motor incelemeden görmeden mesaj yazıp kötülüyosunuz şu anda bende küba 150-9 kullanıyorum yaklaşık 1 senedir ve hiç bir şikayetim yok allaha şükür 150 lik motora göre hız tatmin edici motor gayet sağlam parca olayıda birçok çinliye göre bol lütfen kötülemeyin bilmeden benim küba motorum 100 km de eğer devrinde kullanılırsa 2.3 litre benzin yakıyor tabi hemen mualif olcaksınız ama olsun kübanın çıkarmış olduğu cub modelleri hariç tüm motorlar gayet dayanıklı ve sorunsuz
hondanın böyle bi iş birliği yapması adına honda markasından utanıyorum eheh
+++++++++++++++++++
bu motoru merak ettiğim için ötv indirimindeki motorları bile almıyom.
motor satışa sunulmuş.fiyatı 3000 tl.gören inceleyen var mı?
disklerinin markasını abs koyan zihniyet karbrtörün markasınıda pekala enjeksiyon koyar
Orgazma Dudak Büktürür
güzel motora benziyo
yukarıdaki adres bu motorun tamamen çinli olduğnu gösteriyor
Kuba 150'lik fiyatını merak etmişsiniz. Söyleyeyim peşin fiyat 2300. ha açık senede bile 24 ay taksit yapıyorlar.
slm arkadaşlar motorun fiyatı 3000 tl imiş ancak kampanyayla 2600 tl düşmüş eylülün sonuna kadar geçerliymiş fiyat servise sordum motoru hondaymış öyle dediler
bayi bu motorda balansör de varmış titreşim minumum seviyede olur diye umuyolar
[B][COLOR="DarkGreen"]GÖZÜNÜ KORUMAYANIN GÖNLÜ KARIŞIK OLUR[/COLOR][/B]
max 150 kmh :D nasıl basıyor 150 kmhız hahahaha saçma saçma
Yolver gitsin .
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)