Kuba KH125-12D Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Kuba motorun esas distribütörü Gaziantep'tedir. Birde montaj fabrikası vardır. Kuba motoru siz Gaziantep' lilere sorun. gelelim şahsi düşüncelerime kırılmaca darılmaca yok.
Kuba motor biraz mallarını abartmayı sever. Örneğin cbr 125 taklidi motorları vardı. Max hız bölümüne 220 diyorlardı vede benim saftirik garibim buna inanıyordu. Halbuki ibresi 220 kadranlı. Vurduğu sürat ise en fazla 130 taş çatlasın 140 o da bakımlı ise ha. İbreleri yanlış gösteriyor normalde 130 yaparkene vatandaş 160 km hız yapıyorum zannediyodu kadrana bakarak. Bu motorun yapacağı en fazla hız tahminim 110-120 arasıdır. Onu yaparsa ne ala. Birde kuba motorların karekteristik özelliği olan titreşimleri vardır. Grenajları hariç genelde sağlam motor yapıları vardır. kolay kolay motor yönünden arıza vermezler. grenajlar ise dandik malzemeden imal edilmiştir. Motor ybr 125 ikizi gibi. Çakma cbr ikizleri sağlam bende kullanıyorum ama kuba motorun getirdiğinden değil ama, sonuçta aynı fabrikadan çıkıyorlar. İnş buda sağlam taklidden oluşur. Benim çakma cbr in tek şikayetim titreşimi başka herhangi bir sorun 3 (üç) seneden beri yaşamadım . 20.000 km geldi motor.Bundan sonrada sorun olmaz, sorun yaşamam inş.
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
Reklamlar
-
Küba motor heralde motorun yaptığı hızı değilde ibredeki son rakamı söylüyor gibi geldi bana.
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
-
lastikler desen berbat arka far 1990 li yillarinin gs500 modelinin aynisi arka amasor boyali kisacasi giderim cinli sukuter alirim bunu almam
-
Dönemin birinde 140-150 yapan Zat'lardan sonra bunun 150'si normal geldi bana."öztürk27"'ninde dediği gibi 90'la giderken 140 gösteriyorsa normaldir.BUnun motora yararı servise daha erken giderek bakımlı olmasını sağlamaktadır.Mesela motor14000km'deyse aslında 9000km yapmıştır ve aradaki fazladan bakımlar motorun sağlam kalmasını sağlar.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
2.600lira iimiş cok satar bu makına
-
-
bu motor şu an satışta mı? fiyat ne kadar acaba
-
Elektronik göstergesi de var.
-
bu motor şu an satışta mı? fiyat ne kadar acaba????
-
mehmet20
Fiyatı Kendi Sitesinde Yazmıyor Fakat Bu Tür Çin Motorları 2,5-3 milyar arası Değişiyor.
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
-
geçen gün kuba motora e mail attım fiyat konusunda.bana motor haziran da gelecek deyip fiyat vermediler.ancak ticaret merkezi diye bir site var orda fiyatta yazmış motor satılık diye de.ben bu işi anlayamdım doğrusu
-
Mersin İl Temsilcisi
kuba motor mu alınır yahu... daha internet siteleri bile yok doğru düzgün.
bunu alacağıma 2005 ybr 125 alırım
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Kuba Motor KH125-12D
Nedir ne değildir bilmiyorum... İstanbulda Servis veya Satışı yok web sitesinde fiyat felanda yok.. Ama özelliklerine bakarsan Mercedes mubarek...
Enjeksiyonlu
2lt/100km
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Kendi kendine gidincemi yani sürüçüsüz mü yakıyor o kadar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
ugurapay adlı üyeden alıntı
Kendi kendine gidincemi yani sürüçüsüz mü yakıyor o kadar
Ben bilmez, beyim bilir..
Abi adamlar yapmış.. koskoca çin halk cumhuriyeti yapamazmı yani?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
Yorum bilem yapmıyorum
[COLOR="RoyalBlue"][B]Herşey buraya kadarmış...[/B][/COLOR]
-
alan deneyen birileri vardır elbet...
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
-
o hesaplamalar çinlilere göre yapılmış adamlar 40 kilo ya onda
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Her yeri altın kaplama olsa, Sırf o arka süspansiyon mor diye almam... Tasarımcısının Zevkine tüküreyim.. Motor siyah süs. mor ne alakaya turşu suyu? Dam üstünde saksağan, seninki benden kara...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler