bende seneye alıyorum bundan
beğendim
beğenmedim
bende seneye alıyorum bundan
ben bir cup motor almak istiyorum marka tavsiyeleriniz ve kullanma önerileriniz bekliyorum lütfen yardım edin
paran varsa innova al yoksa 100 kh al derim ben :D
para durumu fazla yok innovayı biliyorum en iyi cup modeli sanırım
mondial tercihim olcak zaten
sen kullanımını anlatsan biraz cup türlerinin
öncelikle ön fren sağ elde arka fren sağ ayakta vitesler N1234 şeklide gider ve vites aşağı doğru bastığında büyür ve arka tarafa bastığında küçülür bu kadar pek zor deil scooter gibi ama az yakar ve scooterlardan daha seri
ben şuanda 15.5 yaşındayım boyum 1.88 75 kiloyum bu motor beni yokuşta çekermi bayuma uygunmu
kalkışlar nasıldır yokuşlarda hangi vites kalkışta gaz oranı sarsmamak için neler gerekir
benimde kırmızı bır mondıal 100 ukh m var ve cok memnunum suan 25000 km de ve dagdan bayırdan assagı ınmedım bır buyuk arızası oldu oda krank dagıttım benım hatamdı yoksa mondıaller de en saglam motorlar dıyebılılırım:D
bende lifan 100 var modialle kıyasladık arkadaş tek kişi 80 i geçemiyor ben 3 kişi 105 yapıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 ----------
bende lifan 100 var modialle kıyasladık arkadaş tek kişi 80 i geçemiyor ben 3 kişi 105 yapıyorum
lifan 100
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
arkadaşım yalan sölicek halim yok yaş bu boy bu kilo bu resimlerimi felan istiosan
msn den atabilirim tek tek sorun deil
celil kardeşim haklısın biraz sabretmeliyim ama okul çok uzak be git gel ölüom servisler berbat ne zamanında alıo ne zamnında bırakıo ondan motor istorum zaten bizim okulun arka tarafı hocaların arabalarından çok öğrenci motorlarıyla dolu servise binen yok o yüzden cup motor diorum
:bounce::cat::wiinkk:
selamınaleyküm nette dolaşırken motosiklet yedek parçası satan bi site buldum fiyatlar bana göre servisteki fiyatların çok altında ırmak pazarı.com sitenin adresi bi çok ürün model de var inş. işinize yarar
arkadaşlar bende mondial 150 kn var hava ayarı nasıl yapılıyor tamirci yaptı ama verim alamadım arasıra tekliyor ve boguluyor gibi oluyor
maxım bızde 3 tane mondıal 100 var ve 3 kısı 60derece egımlı sıtabılıze arazıde rampayı cıkıyorlar sorun olmaz rampada kalmazssın 2 kısı hele mumkun deıl dedıgım gıbı benım motor 25000 kmde ve tık yok 130 da yapıyor yokus asagı masallah guzel motor ama bu ara zealsun 200 gs kafamda alıcam al ıyı bakarsan baya gezersın ufak bısey zaten cekmez dıosun ama at gıbı
yha deprajsız motorları bilrsiniz (cupları) ona ses sistemi taktırmaq istiyormda olabilrmi acaba
Ses Sistemi tamamen bela en fazla 5 gün sonra komple tesisatı söker atarsın ayrıca bu cup modeller zayıf bir aerodinamiğe sahip olduklarından hiç deneme bile...
Ben daha biraz önce üye oldum ve bende de 100 ukh var onuda 1 hafta önce aldım...
Bana bu motor ile bilgi verebilirseniz sevinirim en merak ettiğim şey vites zamanları mesela
1. vites = .. km/h
2. vites = .. km/h... gibisinden
Ayrıca rodajında nelere dikkat etmeleyim
Şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar bende yaklaşık 7 yıldır scooter kullanıyordum bu motorla vitesliye geçmek için satın aldım şu an iyi gidiyor fakat bu motor hakkında bilgim olmadığı için tecrübelilere birkaç sorum olacak
1 motorda aşırı titreşim var bu normalmi
2 gazı sonlayıp bir sonraki vites için bıraktığımda motor kendini çok tutuyor bir sonraki vitese geçene kadar
3 yüksek devirde aşırı bir ses var
eğer bunlar normal deilse bir servise götüreceğim şimdiden ilginenenlere teşekkürler
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)