Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: 100kh yi beğendiniz mi ?

Katılımcı sayısı
176. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • beğendim

135 76.70%
  • beğenmedim

41 23.30%
27. sayfa BirinciBirinci ... 172526272829 ... SonuncuSonuncu

mondial 100 kh paylaşım

Motovento
    REKLAM ALANI
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı fatihdoganer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tasarruflu ,kullanımı çok kolay ve zevkli bir motordur.Ben alalı 1 yıla yaklaşıyor.Daha 65 km binebildim, acentasından daha temizdir.Şehiriçi 2. ve 3. viteslerde otomatik gibi gezer;4. viteste sürat yapar ama ben daha 4. vitesi denemedim.Çalıştırıp sesini dinliyor,siliyorum.Daha güneş ve yağmur değmemiştir.Trafiğin sıkışıklılığından ve zamansızlıktan binemiyorum bu nedenle satma istiyorum.(fiyat:1.650.00 tl)
    Mail adresi:tekneci07@hotmail.com Cep:0533 930 57 58
    65 kmsi daha pahallı,0 km daha ucuz bunların 65 km alcaksın 200-250 noter masrafı almışken sıfır alSIFIRI DAHA UCUZ

pazarlama teknıgını cok begendim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:28 AM ----------

Alıntı deniz33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorun titreşim yaptığı doğrumu , yapııyosa bile çok mu yapıyo
    evet titreşim yapıyo;vıtes geçişlerinde çok zorlarsan yanı 1. Vitesi 20 km yada 30 kmde atmayıp 40-50 km zorlarsan titreşimi hissedersin,hız olarak 90 km geçersen yine bi titreşim söz konusu normal kullanımda aşırı rhatsız edıcı bı tıtreşım yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı motoco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    900 km yi geçtim. Zinciri, ön ve arka dişlileri değiştirdim. Üzerinde gelenler çok adiydi ve ses yapıyordu. Arka dişlideki vidaları da takviyeli çelik vidalarla değiştirttim ustaya süper oldu. İlk alınca vidalar çok gevşekti. Arka fren lambası devamlı yanıyormuş geçen fark ettim ayarlattım, basit bir ayarı var ayak frenin ordaki teli biraz penseyle yamultunca oluyor. 460 km de castrol 15-40 yağ koydum, üzerindeki en adi çin yağıdır sonuçta. Bir aha artık 1500 civarı falan değiştirmeyi düşünüyorum.Motorumdan memnunum.
    ben 20-40 koydum yağ 900 kmde ne zinciriymiş ne dişlisiymiş anlamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 PM ----------

bi de ben düşünüyom ama hangi rengi önerirsiniz vitesleri nasıl kalite bakımından bi sorun çıkardı mı?
    ben gri alacaktım ama bayide olmaması nedeni ile siyah aldım siyahta hoş duruyor motoru büyük gösteriyor

kullanan kişiye bağlı arkadaşım ben 1600 kmye geleceğim büyük problemi olmadı vitesleri güzel şakır şakır geçiyor paran kısıtlıysa tavsiye ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 PM ----------

Alıntı fatihdoganer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tasarruflu ,kullanımı çok kolay ve zevkli bir motordur.Ben alalı 1 yıla yaklaşıyor.Daha 65 km binebildim, acentasından daha temizdir.Şehiriçi 2. ve 3. viteslerde otomatik gibi gezer;4. viteste sürat yapar ama ben daha 4. vitesi denemedim.Çalıştırıp sesini dinliyor,siliyorum.Daha güneş ve yağmur değmemiştir.Trafiğin sıkışıklılığından ve zamansızlıktan binemiyorum bu nedenle satma istiyorum.(fiyat:1.650.00 tl)
    Mail adresi:tekneci07@hotmail.com Cep:0533 930 57 58
    fiyatı biraz kırmanız gerek 0ından bile fazla sonuçta 1 yıl beklemiş motor yağı lastikleri aküsü değişmek isteyebilir hiç çalışmadan saklanmış olsa tamam ama çalışmış sonuçta üzerindeki yağda kalitesiz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 PM ----------

arkadaşlar motorun titreşim yaptığı doğrumu , yapııyosa bile çok mu yapıyo
    her daim titreşim var sonuçta altında piston dönüyor motor kırmızı ışıkta beklerken bile titreşim bariz hissediliyor
    mesela cbf 150 den inip bu alete binerseniz titreşim aşırı rahatsız eder ama ilk motorunuz ise fazla rahatsız etmez
    ama şöyle bi durumda var uzun süre 20 dk falan 80-90 giderseniz motordan inince ayaklarınızı hissetmessiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 PM ----------

Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    65 kmsi daha pahallı,0 km daha ucuz bunların 65 km alcaksın 200-250 noter masrafı almışken sıfır alSIFIRI DAHA UCUZ

pazarlama teknıgını cok begendim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:28 AM ----------

evet titreşim yapıyo;vıtes geçişlerinde çok zorlarsan yanı 1. Vitesi 20 km yada 30 kmde atmayıp 40-50 km zorlarsan titreşimi hissedersin,hız olarak 90 km geçersen yine bi titreşim söz konusu normal kullanımda aşırı rhatsız edıcı bı tıtreşım yok.
    1. viteste 50 yi yaptıysan sen bu dünyada bir ilksin!
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

arkadaşlar egzosun ucundaki boruyu kestirsem motora nasıl bi etkisi olur.daha fazlamı yakar? yokuşlarda çekişi düşermi?

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı RoTTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar egzosun ucundaki boruyu kestirsem motora nasıl bi etkisi olur.daha fazlamı yakar? yokuşlarda çekişi düşermi?
    bi halt olmaz dostum zaten ilk çıkanlar öyleydide sonradan borulu çıktı
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

Arkadaşlar bir konuda yardımınızı isticem bende mondial 100 ukh aldım işte plaka işlemlerini bekliyorum
    bu mondial orjinalinde üzerinde yapıştırmalar var bunları nasıl sökerim sıkıntı olurmu deneyimi olan warmı daha doğrusu ?

BEN modifiye yapmayı düşünmüyorum sadece jantları siyaha boyatıcam birde dışındaki yapıştırmaları sökücem o kadar zaten motor siyah renkte
    ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

Motosikleti
    Sabırr :)
    Arkadaşlar Bende Motor Alma Arifesindeyim.Bu Mondialin Motoruna Ne Gibi Destek Yapabilirim Yani Daha Hızlı Gitmesi İçin Neler Yapabilirim Bi Zarar'ı Olurmu Ayrıca ?

Motosikleti
    YOK DENEBİLİR
    Alıntı RoTTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam o dediğin susturucu ile alakalı...o kısacık bir parça...rahat ol....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:19 AM ----------

Alıntı YuzDieR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Bende Motor Alma Arifesindeyim.Bu Mondialin Motoruna Ne Gibi Destek Yapabilirim Yani Daha Hızlı Gitmesi İçin Neler Yapabilirim Bi Zarar'ı Olurmu Ayrıca ?
    hocam sonuçta altındaki 100lük bir motor..aşırı performans bekleme o motordan..ayrıca aerodinamiği hız için de dizayn edilmemiş...daha hızlısına tek disk ön kampana arka fren yetmez..keyfini çıkarmaya bak sen onun...ileride 250cc ve üzerinde alırsın inş bir tane...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:25 AM ----------

Alıntı serseri07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir konuda yardımınızı isticem bende mondial 100 ukh aldım işte plaka işlemlerini bekliyorum
    bu mondial orjinalinde üzerinde yapıştırmalar var bunları nasıl sökerim sıkıntı olurmu deneyimi olan warmı daha doğrusu ?

BEN modifiye yapmayı düşünmüyorum sadece jantları siyaha boyatıcam birde dışındaki yapıştırmaları sökücem o kadar zaten motor siyah renkte
    ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
    boya kalkar mı korkusu oluyor dimi hocam..bende de var aynı korku..ama ön çamurluktakileri söktüm bi sorun olmadı...uçları biraz kalkmıştı..
    yine de tercih senin...sökerken boya kalkarsa vay sen demiştin deyip kulağımı çınlatma sonra

Motosikleti
    Sabırr :)
    Hocam dış modifiye yapıcam. Motorada destek filan yapsam oynasam.Yada herhangi performans artıcı bişi olmazmı ?
    [COLOR="DarkSlateBlue"]Turn Up The VoLume .. [/COLOR]

Alıntı YuzDieR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam dış modifiye yapıcam. Motorada destek filan yapsam oynasam.Yada herhangi performans artıcı bişi olmazmı ?
    arkadaşım motorun siyah renk ise jantları sarıya boya,koltuğu sarı döşme yaptır direksiyonun altındaki siyah plastiği de sarıya boyat.arkadaki uzanan fazla demiri kestir.beyaz yanak yapır tekerleklere.fıstık gibi olur. bende öyle yapıcaktım ama peder motora el koydu :D

performans istiyosan hız dişlisi tak 34-16 diye geçi galiba.hızında 5-10 kmlik artış olur ama çekişten düşersin

Motosikleti
    Satılık 2009 .. Mondial UKH 100..
    Meraba arkadaşlar. geçen gün motorumla kaza yaptım.h100 kamyonet bana arkadan vurdu. motorumun sadece sol arka ayak basma yeri kırıldı. bunu nerden temin edebilirim. yardımcı olurmusunuz. fiyat falan. teşekkürler
    OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    www.rialli.com bu site işini görecektir

parça eline geçince kendinde takabilirsin ;)

Motosikleti

buda benim motorum.. kazada kamyonetin tamponda masraf çıktı baya bi.yenisiyle değiştircekler. bnm motora bişey olmadı :d bu yüzden motorumu seviyorum.
    sağolasın kardeşim

Motosikleti
    YOK DENEBİLİR
    allah kazasız belasız günler versin...dikkat et kardeşim kendine........

Motosikleti
    İnş yaza.....
    merhaba arkadaşlar seneye yazın bnde mondial 100 ukh almak istiyorum. Bu motor 1 günde 150-200 km gibi bir yol yaparmı??Yaparsada bi sorun çıkartırmı

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    iyi bakarsan yol yapar sorun yapmaz bi arkadşımda vardı ölü haliyle bile gidiyodu sağlamdır KH ler bakmayın siz çin li dandik vs olduğuna.

Motosikleti
    İnş yaza.....
    paylaşım için saol

Motosikleti
    YOK DENEBİLİR
    arkadaşlar benim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim...
    yağmurlu birgün de beni iki üç kez yolda bıraktı sağolsun benim kh..10 15 dakika dinlendikten sonra çalışıo ama yola çıkınca yine duruyor...servise gitmeden kendim halledebilir miyim sizce sorunu... benim aklıma buji başlığı gelio ama orada bir açıklık göremedim...karbüratöre su kaçacağınıda sanmıyorum..sorun hakkında tahmini olan var mı_?

Motosikleti
    Bu sorunu geçenlerde birinde görmüştüm.ama nasıl halletti bilmiyorum..

İstersen çalıştırırken bujiye su dök bayaga bi bakalım aynı sorun olacak mı.. yok olmuosa o zaman karbüratör den şüphelenmeye başla derim ben..

Motosikleti
    Arkadaşlar çok düündüm motorumu satmaya karar verdim.

Daha 1100 km de sıfırdan farkımyok yani. fiyat 1300 falan istiyorum ama pazarlık yaparız tabiki.. Sıfırını almaktan daha kârlı oluo benim motoru almak..
    Aklınızda olsun motorum satılık[COLOR="Silver"]

Arkadaşlar bu 100ukh üretim yılına göre sağlamlığı veya kalitesi değişiyormu?
    mesela ''2007 modeller 2009 modellere göre daha sağlam oluyor'' gibi şeyler wwarmı?

birde bunlar kaç basıyor kesin olarak. kimisi diyor 80 90 kimisi diyor 120 yi görüyorum kimisi diyor zorlasan 100 ü geçmiyor nedir bu=?( düz yolda)

REKLAM ALANI
27. sayfa BirinciBirinci ... 172526272829 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)