342 kmdeyim arka jantın göbegindeki dişleri kırmışım benim hatam vites geçişlerin ayarlayamadıgım için ayrıca vites göstergesi bozuldu onuda 15 liralık bir parçayla hallediyorlarmış hala memnunum aracımdan herkese iyi geceler
beğendim
beğenmedim
342 kmdeyim arka jantın göbegindeki dişleri kırmışım benim hatam vites geçişlerin ayarlayamadıgım için ayrıca vites göstergesi bozuldu onuda 15 liralık bir parçayla hallediyorlarmış hala memnunum aracımdan herkese iyi geceler
Ben de sonunda Mondial UKH100 aldım. Plaka işlerini halledince yarın falan getircem motoru. Hem kask kilit ve çanta hediyesi var. Darısı motor almak isteyenlerin başına. Güzel bir duygu.
ben de motoran torro cub ile mondial 100ukh arasında gidip geliorum ikisinin de fiyatları aynı.kalite olarakta aynı olduğunu söylüyorlar.sizlerin yorumlarını bekliyorum
bu mototrlar zorlamaya gelmiyo arkadas 130 gördü motor civataları kırıldı
yoo benim amacım hız yapmak deil köy içinde kullanacağım.yokuş yukarı falan çekişi nasıl? benzin tüketiminin az olduğunu duymuştum.
yakıt tüketimi iyi ama yokuş çekişi normal pek bişi bekleme kardeş bağa bahçeye girceksen tavsiye etmmem grenajlar kırılır
hüseyin moturu aldım
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
çekişi güzel yokuşları tek çift 150 kg yi aşmadığı sürece çok rahat çıkartır yokuş çok dik olsa bile yakıt olarakta fena sayılmaz yalnız deposunun küçük olması kötü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 PM ----------
nasıl yaptın 130 u 100 cc motorla millet 250 cc motorla zor çıkıyor fazla atmayalım lütfen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:50 PM ----------
evet lastik patlaması sorunu var ama 1200 km deyım bana hiç rast gelmedi şükür
(en nefret ettiğim şeylerden biridir)birgün börekçinin önünde durdum yemek için
3 sene önce börekçi abide kullanmış bu motoru en büyük derdi çok lastik patlatmasıymış ufak bi cam kırığı olsa yolda üzerinden geçsem hemen lastik patlıyordu diyor
evet ya bu motosikletlerde lastik çok patlıyo.arkadaşımın ramzey cupu var 2 haftada bi lastiği patlıyo.biraz da hor kullanıyo motosikleti
hor kullanmaya gelmez activa değil bu dayansın 2 aydır kullanıyorum şükür lastiğim patlamadı daha
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:44 PM ----------
Çok fark yok aynıdır ama ourduğun yere hangisinin servisi yakınsa ve hangisi tercih ediliyorsa onu al
Mondialde parça konusundan sıkıntı çekeceğini sanmam ama torroyu bilemeyecem
oturduğum köyde yaklaşık 20 tane mondial 100ukh var.motoran torro daha göremedim. orhangazi'de de baya var mondial. arkadaşlarımda var mondial servis bakımından bi zorlukla karşılaşmadılar.ama motoran torro yerli üretimmiş bana öyle söylediler .
Motorumun lastigi patladı ilk kez patladı ve dublex denilen lastikden yaptırdım tavsiye ederim anladıgım kadarıyla patlasa bile motor durmadıgı sürece lastik inmiyormuş.Motorumun aküsünü kendi hatamdan dolayı değiştirdim sürekli 1.vitesde çalıştırıyordum ve ayrıca lambaları kesintisiz motor calsmadan 1 saate yakın süre acık bıraktım :D bu yüzden yeni akü aldım yuasaydı galiba markası herkese iyi aksamlar
xD o olayı bende anlamadım fazlamı zorlanıyormuş bilmiyorum fazla araştırmadımda zaten üzerindeki akü fazla gitmezdi.Celil arkadaşım büyük ihtimal aynı yaştayız özelden msn i atarmısn ?
Ozele gerek yok profilimde var zaten msnem buyur celil_2512@hotmail.com kardes
bnmde yaşım 15 mondial 100 ukh m var çok memnunm polislerle sadece ufak bir sıkıntı yaşadım bir kere durdurmşlardı eksoza baktılar nikelaj vardı plaka ve ruhsat sordular ehliyet yoktu uyarı verip yoluna devam et dediler birde motoru bağıttırmamı söyledir o gündür polisler ile bi sıkıntı yaşamadım gördümü yolumu değiştiriyorumxD
900 km yi geçtim. Zinciri, ön ve arka dişlileri değiştirdim. Üzerinde gelenler çok adiydi ve ses yapıyordu. Arka dişlideki vidaları da takviyeli çelik vidalarla değiştirttim ustaya süper oldu. İlk alınca vidalar çok gevşekti. Arka fren lambası devamlı yanıyormuş geçen fark ettim ayarlattım, basit bir ayarı var ayak frenin ordaki teli biraz penseyle yamultunca oluyor. 460 km de castrol 15-40 yağ koydum, üzerindeki en adi çin yağıdır sonuçta. Bir aha artık 1500 civarı falan değiştirmeyi düşünüyorum.Motorumdan memnunum.
Motosiklet = Özgürlük
bi de ben düşünüyom ama hangi rengi önerirsiniz vitesleri nasıl kalite bakımından bi sorun çıkardı mı?
07 WATAN ZEYTİNKÖY MEKANN
Tasarruflu ,kullanımı çok kolay ve zevkli bir motordur.Ben alalı 1 yıla yaklaşıyor.Daha 65 km binebildim, acentasından daha temizdir.Şehiriçi 2. ve 3. viteslerde otomatik gibi gezer;4. viteste sürat yapar ama ben daha 4. vitesi denemedim.Çalıştırıp sesini dinliyor,siliyorum.Daha güneş ve yağmur değmemiştir.Trafiğin sıkışıklılığından ve zamansızlıktan binemiyorum bu nedenle satma istiyorum.(fiyat:1.650.00 tl)
Mail adresi:tekneci07@hotmail.com Cep:0533 930 57 58
arkadaşlar motorun titreşim yaptığı doğrumu , yapııyosa bile çok mu yapıyo
07 WATAN ZEYTİNKÖY MEKANN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)