BMW R1200GS / Adventure Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
22 Temmuz 2024, 22:43
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Hiçbir üretici rahat değil , emisyon kısıtlamaları arttıkça min bütçe ile ne yapacaklarının derdindeler , her yeni modelde eski versiyondan güçlü oluyor genellikle yoksa müşteri kaybedebilirler kimse gidip daha düşük güçte bir GS e tonla para vermez sanırım :D 3-5 yıl içinde motosikletlerde hybrit ve elektrik desteklerini daha çok görebiliriz..çantalar opsiyon olduğu için tüketim test sürecinde dahil olmuyordur , yine devasa ön camlar satılıyor ama motorların üzerinde cücük kadar cam takılı ki bu camı ucuz olsun diye değil emisyon şartlarını karşılamak için ufak tutuyorlardır büyük ihtimalle..
O zaman abi çoğu yapılan emisyon testleri köprüyü geçene kadar, eklenen her eklenti emisyonu kötü etkiliyorsa her şey köprüyü geçene kadar . Motosikletlere hybrit gelirsede iyice zevksizleşir benim gözümde :(.
Reklamlar
-
22 Temmuz 2024, 23:31
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
O zaman abi çoğu yapılan emisyon testleri köprüyü geçene kadar, eklenen her eklenti emisyonu kötü etkiliyorsa her şey köprüyü geçene kadar
. Motosikletlere hybrit gelirsede iyice zevksizleşir benim gözümde :(.
Motosiklette uzun süre mild hybrid dedikleri sistemi görebiliriz , Toyota da ki gibi çekişe giren yani 100-150 km sadece elektrik kullanan hybrit için çok daha uzun süre gerekebilir yada pil teknolojisi geliştikçe 300- 500 km menzil sunan hafif pilleri görebiliriz..
-
12 Ağustos 2024, 21:47
https://youtu.be/9e1yUg6WC_Q?si=c2wxBXe1d1PUrczD
Tps koruyucu montaj
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
21 Ağustos 2024, 09:17
Hafta sonu Şile ağva gözümde kısa bir video. Şile ağva İstanbul’da oturanlara ilaç gibi geliyor.
https://www.instagram.com/reel/C-0oN...RhbXZjNDFiZHU4
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
03 Eylül 2024, 23:25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler