Kawasaki Versys Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
15 Şubat 2015, 11:47
söylentiler ya fuar önü ya fuar sonrası.
Motorun heybeti konusunda sana katılıyorum fotoğraf ve videolardan sonra motorun yanına gidince "ulen bu baya heybetliymiş" dedim açıkcası. Bu arada hem facebook grubunda hem burada şimdiden aktif olmamızı ben sevindirici buluyorum, motorları alınca epey yardımlaşacağız inşallah.
Reklamlar
-
15 Şubat 2015, 12:34
2. partiyi bekleyen arkadaşlar beklemek zor iş fakat motoru alıp binememek daha zor iş. Ben motoru teslim aldım fakat belgeler hala gümrükte plaka ruhsat alamıyorum bu yüzden. 100 km yi devirdik bu arada kaçak göçek kullanarak. Boy konusunu dert etmeyin benim de en büyük korkum buydu fakat şu an hiçbir sıkıntı yaşamıyorum motoru dengede tutma konusunda.(boy 174) Alacak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden.
-
15 Şubat 2015, 12:53
Dragon38 senden daha detaylı yorumlar bekliyoruz Bilgiye yoruma aç versys bekleyenler var :D
-
15 Şubat 2015, 13:01
Erdal aldın motoru kayboldun ınsan suraya yenı resımler eklerde bıraz şenlensın burası.bu arada bu nasıl bı çalışma sıstemıdır motoru alıyorsun evraklar gümrükte ruhsat plaka cıkaramıyorssun tturkıyede ne zaman düzelecek böyle saçma olaylar bu arada doktor olduğun ıcın polısler bıey demez sana hastaneye gelınce yardımcı olurum sıze dersın ozaman bak nasıl tıpış tıpış bırakıyolar senı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
ygzonair adlı üyeden alıntı
Dragon38 senden daha detaylı yorumlar bekliyoruz
Bilgiye yoruma aç versys bekleyenler var :D
adam motoru kullanabılse yorum yapacak bıze ama hala ne ruhsat var ne fatura.erdal ozellıkle senden yakıt ve son hız değerlrını bekliyoruz bunlar benım ıcın onemlı noktalar
-
15 Şubat 2015, 13:14
Son hız bilgisi sağlıklı olmaz sanırım, zaten rodajdaki motorla son hız deneyeceğini de sanmıyorum
-
15 Şubat 2015, 13:24
ygzonair adlı üyeden alıntı
Son hız bilgisi sağlıklı olmaz sanırım, zaten rodajdaki motorla son hız deneyeceğini de sanmıyorum
son hız tabıkı şimdı yapılmaz canım anca 1500 veya 2000 km den sonra.mesela ben mt07 yı gıttım hatay(ıskenderundan)aldım ve kendım sakaryada oturuyorm bır günde 980 km yaptım bayı bana otobüsle götürmem ıcın ısrar etmıstı dayanamazsın dedı burdan oraya kadar dedıler bende onlara dedımkı arkadaş ben tır şoförüyüm bu yol benım çerez gercektede tır şoförüyüm zaten oğlen 13,00 de çıktım aksam adapazarına gece 12 de vardım hem böylece rodajı da tamamalamış oldum.ama suan motorum yok versys kafaya taktım suan
-
15 Şubat 2015, 14:40
-
15 Şubat 2015, 19:01
Selamlar,
Ben de yeni aranıza katılanlardanım. 2013 model beyaz bir KLE 650 aldım. Yalnız dün ilk sürüşümde motordaki titreşim bana biraz fazla geldi. Titreşimi şöyle tarif edeyim, titreşimden aynalar sallanıp arkayı blug görmeme neden oluyor. Bu normal mi bu motorda çünkü benim duke böyle titremiyordu hiç. Normal değilse nedeni ne olabilir?
Saygılar
-
15 Şubat 2015, 19:45
DRagon38 adlı üyeden alıntı
Hocam sorması ayıp boyunuz kaç? sele yüksekliğini merak ettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
otobeygir adlı üyeden alıntı
Hocam sorması ayıp boyunuz kaç? sele yüksekliğini merak ettim.
Kusura bakmayın üstteki mesajda yazıyormuş. Teşekkürler. Allah kaza bela vermesin hocam.
-
15 Şubat 2015, 20:11
Doktor bey hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah, yalnız resimlerde dikkatimi çekti korna çok aşağıda ileride su alabilir ona dikkat etmek lazım.
-
15 Şubat 2015, 20:53
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Doktor bey hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah, yalnız resimlerde dikkatimi çekti korna çok aşağıda ileride su alabilir ona dikkat etmek lazım.
bence de kornanın görüntüsü iyi durmuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
turizmci adlı üyeden alıntı
Selamlar,
Ben de yeni aranıza katılanlardanım. 2013 model beyaz bir KLE 650 aldım. Yalnız dün ilk sürüşümde motordaki titreşim bana biraz fazla geldi. Titreşimi şöyle tarif edeyim, titreşimden aynalar sallanıp arkayı blug görmeme neden oluyor. Bu normal mi bu motorda çünkü benim duke böyle titremiyordu hiç. Normal değilse nedeni ne olabilir?
Saygılar
hayırlı olsun güle güle kullanın,
-
15 Şubat 2015, 21:38
dun yunusemre17 kerdeşimizin motorunu gördük oda gelmiş Kocaelinde ilk defa dün duydum sesini ve gerçekten cok ıyıydı, korna konusunda haklısınız yeri olmammış, benim motoru verebilirsem bakalım marttaki teslimlerde sanırım bir tanede ben alacağım, işin komik tarafı o motorunu gördükten sonra satmaktan vazgectı ilanıda silmiş ))))
bu arada doktor bey firen sistemi kombine ASB sistemi yok dimi bu modelde birde vites geçişleri ve denge konusu nasıl ??
-
15 Şubat 2015, 22:01
Vites geçişleri gayet net geçti mi geçmedi diye şüphe duymuyorsunuz. Manetler de güzel parmaklar rahat yetişiyor kontrolde sıkıntı yaşatmıyor. ABS kombine değil ön freni sıktığınızda (ne kadar sıkarsanız sıkın önemli değil) ince bir mivvv sesi duyuluyor Abs gerektiğinde ben burdayım diyor yani ben öyle yorumladım bilmiyorum Hafif aşağı eğimli çamurlu bir yolda abs sini test ettim ön tekerin kaymasına izin vermiyor fakat bunu fren mesafesini uzatarak yapıyor. Kaygan zeminlerde fren mesafesinin daha uzun olacağını hesap ederek fren yapmak lazım.
Motor ağır olmasının da verdiği avantajla virajlara girdiği çizgiden çıkıyor ben nereye baktıysam oraya gittim. Rüzgarlı havada da yol tutuşu stabildi yalnız rodajda olduğumu ve bunların hepsinin 90 km altı hızlarda olduğunu düşünmek lazım.
Rüzgar konusunu tamamen çözmüş kawasaki bu modelle ön cam en yüksek konumda mükemmel kesiyor rüzgarı. Boyu uzun arkadaşların bir ihtimal üstten rüzgar alma ihtimali var. Cam en alt seviyedeyken benim kaskımın üstüne değiyor rüzgar.
-
15 Şubat 2015, 23:59
DRagon38 adlı üyeden alıntı
Vites geçişleri gayet net geçti mi geçmedi diye şüphe duymuyorsunuz. Manetler de güzel parmaklar rahat yetişiyor kontrolde sıkıntı yaşatmıyor. ABS kombine değil ön freni sıktığınızda (ne kadar sıkarsanız sıkın önemli değil) ince bir mivvv sesi duyuluyor Abs gerektiğinde ben burdayım diyor yani ben öyle yorumladım bilmiyorum
Hafif aşağı eğimli çamurlu bir yolda abs sini test ettim ön tekerin kaymasına izin vermiyor fakat bunu fren mesafesini uzatarak yapıyor. Kaygan zeminlerde fren mesafesinin daha uzun olacağını hesap ederek fren yapmak lazım.
Motor ağır olmasının da verdiği avantajla virajlara girdiği çizgiden çıkıyor ben nereye baktıysam oraya gittim. Rüzgarlı havada da yol tutuşu stabildi yalnız rodajda olduğumu ve bunların hepsinin 90 km altı hızlarda olduğunu düşünmek lazım.
Rüzgar konusunu tamamen çözmüş kawasaki bu modelle ön cam en yüksek konumda mükemmel kesiyor rüzgarı. Boyu uzun arkadaşların bir ihtimal üstten rüzgar alma ihtimali var. Cam en alt seviyedeyken benim kaskımın üstüne değiyor rüzgar.
Tesk. Hocam
-
16 Şubat 2015, 00:32
En cok ruzgar konusuna sevindim. Hergun kulagina tikac takmaktan biktim. Allah kisme ederse bende yaza dogru dusunuyorum bu canavardan. Tekrar hayirli olsun
-
16 Şubat 2015, 06:03
Motosiklet için aksesuar alacak arkadaşlar (elcik koruma, radyatör koruma, çanta, motor koruma demiri yada takozu) almadan önce burdan konu açarlarsa fazla alarak daha uygun fiyata alabiliriz belki .videolar bekliyoruz
-
16 Şubat 2015, 08:10
@DRagon38 hocam gerçekten rüzgarı bu derece kestiğine şaşırdım. Bu yorum benim için çok önemliydi teşekkür ederim.
@yunusemre17 aynen dediğin gibi aksesuarı toplu yaparsak bir indirim olabilir. Koruma demiri titreşime sebep olup motorun dngesini bozar diyorlar. Takoz yeterli gelir diye düşünüyorum. Orjinal çantalar aşırı pahalı şahsen ben o kadar veremem. Diğer alternatifleri düşüneceğim.
Deneyen arkadaşlar artçı konforu konusunda yorum yaparsa sevinirim.
-
16 Şubat 2015, 09:48
-
16 Şubat 2015, 10:55
HELLAS adlı üyeden alıntı
önü RACING kafa takılmış saçma cirkin ..enduro yol turuıng ıle alakası yok olmuş bır makınaya 320000 tl vermek ne kadar doğru
aynı şaseye gıne ufacık egzos o egsoz a sakın SU girmesin..
burda avrupada tutulmayan MOTORU övüp durmayın kendınıze gelın heyyyyyyyyyyyyyy
AKLIN YOLU BİR TR İÇİN EN UYGUN MAKINA HEM EKONOMIK HEM PARCA PROBLEMI OLMAYAN MAKINA
V STROM DUR
YAŞASIN
V STROM
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------
ÇOK ÇIRKIN SONRADAN TAKILMIŞ KAFA ...
69 Beygirlik kawasaki versys e 26.000TL ye (bazı zavallılar 32.000TL sanıyor) alamayıp birilerinin araştırmadan demesiyle 65 beygirlik v-stromu 30.000TL'ye (EKONOMİK!) alan garibanın son çırpınışları bunlar. :D
Kıskananlar çatlasın yeni kasayla versys bu sene vstromu piyasadan siler. 100km de 4.5 litre yakıtı da yanımıza kar kalır.
Hadi sen vstromunla biraz YOL AL.
-
16 Şubat 2015, 11:04
HELLAS adlı üyeden alıntı
...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler