Mz Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Haziran 2017, 22:48
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Çapını bi ölç göbeğin aynı mı değilmi. Diske çevirsen çok daha iyi olur. Mz canavar gibi motor. Freni iyi olmalı. Arka fren zaten tutmuyor ön disk olsun iyi tutsun.
Disk fren olsa iyi olurda, sıfıri çok pahalı. Benim motorun ilk sahibi Bulgaristandan getirmiş. On fren disk değil. Birde motor yağ deposu yok. Yağ benzine karistiriliyor.
Lastik konusunda yardimci olan olursa sevinirim. Lastikleri nereden alayim
Reklamlar
-
28 Haziran 2017, 23:30
Facebookda mz kullanıcıları sayfası var. Orda çıkma parça satılıyor. Bulabilirsin ordan. Bende ön maşa var lazım olursa onuda verebilirim. Çıkma lastik jant vs ne ararsan satılıyor o sayfada. Yada çin malı bi motorunkini uydurursun. Kampanadan yine iyi olur.
-
03 Aralık 2017, 23:13
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Facebookda mz kullanıcıları sayfası var. Orda çıkma parça satılıyor. Bulabilirsin ordan. Bende ön maşa var lazım olursa onuda verebilirim. Çıkma lastik jant vs ne ararsan satılıyor o sayfada. Yada çin malı bi motorunkini uydurursun. Kampanadan yine iyi olur.
İyi takip etmek lazım.İşi çakallığa çevirenler var.Verdikleri fiyata neredeyse elden düşme mz alabilirsin.Eğer uzun süreli kullanım düşünüyorsanız 300-400TL'ye MZ'ler düşüyor.Yedek parça niyetine al kenara koy.
-
03 Aralık 2017, 23:38
fihtiyar adlı üyeden alıntı
o motor bende olsa müzeye kaldırırım. 0 aldığınız motoru naftalinleyip sandığa mı kaldırdınız ?
-
04 Aralık 2017, 15:23
Merhaba arkadaşlar,
Görece yeni nesil(2002) MZ'lerden olan MZ SX 125 Enduro motosikletim satılıktır. Detaylı bilgi ilanda mevcuttur.
İlan numarası: 504920620
Saygılarımla,
Ömer
-
04 Ocak 2018, 22:50
Sayfa hala aktifse bı kaç soru sormak istiyorum motoro yeni başladım mz etz 251 aldım dün 91 model ilk motorum viteslerde fln çok acemiyim ama 2 km yol yapıp geldim eve ilk sorum ; duraksadigimda stop ettiriyorum 2 sefer ışıklarda kaldım arkadaş devri düşük olabilir dedi ama 2 gündür motoru aldığım abiyle 2 kişi üstünde noter sigortaya oraya buraya gittik banamisin demedi benden kaynaklı sanırım 3. Işıklarda durdum boşa aldım hafif gaz verdim susmadi busefer devam ettim bu konuda bana bı tüyo verebilir misiniz. İkinci sorum usta çalıştırmadan önce jigle yi asa çekip bı kackere ayak marşina baş dedi soğuk havalar diye çekili tutup mu yapcam nasi yapcam onu bı anlatsaniz bana bunların dışında motor çok keyifli ve hızlı 2 ci viteste 70-80 görüp 3 e attım ve 90 la gittim ilk tecrubem :D motor şahane mz şahane aşık oldum
-
04 Ocak 2018, 23:04
https://www.facebook.com/groups/598436013658030/
Bu gruba gel. Orda yardımcı oluruz. Mz kullanıcıları olarak.
Debriyaja basılı tuttuğun için stop ediyordur. Boşa alırsan etmez. Debriyajı iyi ayarlarsanda etmez.
MZ tehlikeli motordur dikkat et. İki zamanlı olduğu için çok fazla tork var. Yani normal 250 cc olanlarla kıyaslanmaz. Hata affetmez.
-
04 Ocak 2018, 23:31
Eyvallah geliyim ben gruba
-
14 Aralık 2018, 11:43
arkadaşlar elimde taywan malı elektronik ateşlemeye sahip mzlerin kullandığı dış bobin + beyin ikisi bir arada olan beyin mevcut sağlamdır kendi 251 lik mzimi elektronik ateşleme yapmıştım sonra ateşleme yoktu bobin beyin arızalı dendi ebaydan almıştım 40 dolara almıştım kargo dahil tabi sorun kablo kopukmuş bu bobinli beyin elimde kaldı kullanılmadı sıfır boşta duracağına yarı parasına vercem 100tl lağzım olan ulaşsın bana 05442550972 birilerinin ihtiyacı görülmüş olur hem 235 liraya almıştım sıfır sadece deneme amaçlı takıldı ateşleme var gelen olursa motorunda dener veririm sıkıntı yok sağlamdır yada gilera runner 180 turuncu renkli beyinletaks olur oda diğer motoruma yedek olsun
Başının değeri ne ise kaskınınki de odur.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir. Köpeklerin neden camdan dışarı kafalarını çıkardıklarını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
14 Aralık 2018, 18:49
gfr125bursa adlı üyeden alıntı
arkadaşlar elimde taywan malı elektronik ateşlemeye sahip mzlerin kullandığı dış bobin + beyin ikisi bir arada olan beyin mevcut sağlamdır kendi 251 lik mzimi elektronik ateşleme yapmıştım sonra ateşleme yoktu bobin beyin arızalı dendi ebaydan almıştım 40 dolara almıştım kargo dahil tabi sorun kablo kopukmuş bu bobinli beyin elimde kaldı kullanılmadı sıfır boşta duracağına yarı parasına vercem 100tl lağzım olan ulaşsın bana 05442550972 birilerinin ihtiyacı görülmüş olur hem 235 liraya almıştım sıfır sadece deneme amaçlı takıldı ateşleme var gelen olursa motorunda dener veririm sıkıntı yok sağlamdır yada gilera runner 180 turuncu renkli beyinletaks olur oda diğer motoruma yedek olsun
Facebookda "mz etz kanuni türkiye" diye grup var. Orda paylaşırsan alan olur.
-
12 Nisan 2021, 00:08
Buraların üstünden epey zaman geçmiş, ben canlandırmış olayım. Epeydir aklımın bir kenarında duran mz sahibi oldum. Hala seveni kullananları var tabi ama daha çok Facebook üzerinde güzel bir dayanışma görülüyor. Buralarda kalanlara da selamlar
-
04 Mayıs 2021, 13:25
Countdown adlı üyeden alıntı
Buraların üstünden epey zaman geçmiş, ben canlandırmış olayım. Epeydir aklımın bir kenarında duran mz sahibi oldum. Hala seveni kullananları var tabi ama daha çok Facebook üzerinde güzel bir dayanışma görülüyor. Buralarda kalanlara da selamlar
Bir foto atarsın artık... Özledik güzel mz görmeyi.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
23 Haziran 2022, 09:33
[IMG][/IMG]
-
23 Haziran 2022, 10:07
hsn01 adlı üyeden alıntı
İşte budur. Nfis olmuş, keyifle kullanın
-
23 Haziran 2022, 10:55
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
İşte budur. Nfis olmuş, keyifle kullanın
Teşekkürler hep birlikte güzel günlerde kullanmak dileğiyle... Sağlıcakla keyifli sürüşler
-
20 Eylül 2022, 01:54
İstanbul’da bildiğiniz usta var mıdır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler