Bajaj Pulsar N 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Norton772 adlı üyeden alıntı
4000 km civarı oldu benim motor ve sorunsuz kullanıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=ON1nNgYpZFY&ab_channel=Ahmetdurak
videodaki olay için bi kontrol falan yapıldı mı motorunuzda?
videodaki arkadaş zaten kronik bir şey olduğunu iddia etmiyor ama kontrol edilmesinde fayda var diye düşünerek paylaştım
güvenli sürüşler dilerim.
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba, motosikletimi bugün teslim aldım ve sadece 18 km sürüp evime geldim. Motosikleti garaja parkettikten 3-4 saat sonra tekrar motorun yanına geldim ve alttan su damladığını farkettim. Hafif, kaygan ve şeffaf bir su damlıyor. Elimle dokunduktan birkaç saniye sonra kurudu ve kayganlık gitti. Yine aradan 3-4 saat geçti yanına gittim ve kontrol ettiğimde damlatmaya devam ediyordu. Tam sürücü selesinin altından geliyor ve alttan bakınca suyun sadece demirin ordan damladığı gözüküyor kaynağını göremiyorum.
Sizce ne olabilir? Servise yazdım ettim ama tam haftasonuna denk geldiği için cevap alamadım. Açıkçası ne olduğunu bilmediğim için sürmeyede çekiniyorum.
-
venzmer adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba, motosikletimi bugün teslim aldım ve sadece 18 km sürüp evime geldim. Motosikleti garaja parkettikten 3-4 saat sonra tekrar motorun yanına geldim ve alttan su damladığını farkettim. Hafif, kaygan ve şeffaf bir su damlıyor. Elimle dokunduktan birkaç saniye sonra kurudu ve kayganlık gitti. Yine aradan 3-4 saat geçti yanına gittim ve kontrol ettiğimde damlatmaya devam ediyordu. Tam sürücü selesinin altından geliyor ve alttan bakınca suyun sadece demirin ordan damladığı gözüküyor kaynağını göremiyorum.
Sizce ne olabilir? Servise yazdım ettim ama tam haftasonuna denk geldiği için cevap alamadım. Açıkçası ne olduğunu bilmediğim için sürmeyede çekiniyorum.
Ya depoyu doldurdu isen fazla olanı atıyor olabilir yada akü su koyverdi o akıyordur bir an önce aktığı yerleri sıcak su ile temizleyin boyayı kaldırır bilginiz olsun.
-
Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim peki bu normal bir sorun mu? Yada acil baktırılması gereken bir şey mi? Bu sorularım aküyle ilgiliyse diye. Çünkü herhangi bir benzin kokusu bulunmuyor. fazla su atınca sorun düzelecek midir?
-
venzmer adlı üyeden alıntı
Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim peki bu normal bir sorun mu? Yada acil baktırılması gereken bir şey mi? Bu sorularım aküyle ilgiliyse diye. Çünkü herhangi bir benzin kokusu bulunmuyor. fazla su atınca sorun düzelecek midir?
videoda gösterdiği yeri bi kontrol edin, orası mı değil mi emin olun
-
jackknife adlı üyeden alıntı
videoda gösterdiği yeri bi kontrol edin, orası mı değil mi emin olun
Teşekkürler bilgi için bu videoyu izledim ve yağ olmadığına kanaat getirdim. İlk anlattığı konu olabilir. “Akü yatık suyu akmış olabilir” konusu daha mantıklı geldi çünkü tam selenin altındaki plastiğin içinden damlıyor.
Sabah kalkıp motorun yanına gittiğimde damlama durmuştu ve kurumuş hemen arkadaşın önerisiyle sildim heryerini. Ve dayanamadım bugün 5-6 km yol yapıp tekrar park ettim. Tekrar bir akıntı olacak mı diye bekliyorum. Servistende yarın yanıt alınca buradan konuyla ilgili öğrendiklerimi ileteceğim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Yukarı Git