Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
-
19 Ağustos 2024, 08:52
KırmızıGrom adlı üyeden alıntı
Dot4 kullandık.
Teşekkürler.
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Reklamlar
-
05 Eylül 2024, 20:35
Merhaba arkadaşlar, bugün itibari ile motoruma kros lastiği taktım, orijinal lastiklerini hem bitirmiştim hemde çamurda ve karda yetersiz kalıyordu. Motoru off-road kullananlar için tavsiye ederim. Bugün denedim ve çocuklar gibi şen oldum
İyi seyirler.
-
27 Eylül 2024, 19:19
Herkese Selamlar.
Foruma çok önceleri üye olmuştum o zaman motor almak nasip olmamıştı şimdi iki motorum var biri X-Pulse 4V Pro diğeri CL250. X-Pulse 450 kilometreyi geçti iki üç gündür ilk çalıştırmada deviri yükseltiyor ve gaz verdikten sonra devir 4000 altına inmiyor yada çok yavaş iniyor. Bunu sıcak veya soğuk fark etmiyor neredeyse her çalıştırmada yapıyor. Bir süre sonra düzeliyor ama biraz bekleyip çalıştırınca yine yapıyor. Lütfen otomatik jikle falan demeyin 1 aydır çalışmayan jikle şimdi çalışmaya başlamış olamaz. Zaten jikle olsa 4000 - 5000 devire de çıkarmaz zaten motoru. Şikayetvar da aynı sorunu yaşayan ve sorunu çözülenler var ama bilgi vermemişler. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı?
-
28 Eylül 2024, 10:21
1atasoy adlı üyeden alıntı
Herkese Selamlar.
Foruma çok önceleri üye olmuştum o zaman motor almak nasip olmamıştı şimdi iki motorum var biri X-Pulse 4V Pro diğeri CL250. X-Pulse 450 kilometreyi geçti iki üç gündür ilk çalıştırmada deviri yükseltiyor ve gaz verdikten sonra devir 4000 altına inmiyor yada çok yavaş iniyor. Bunu sıcak veya soğuk fark etmiyor neredeyse her çalıştırmada yapıyor. Bir süre sonra düzeliyor ama biraz bekleyip çalıştırınca yine yapıyor. Lütfen otomatik jikle falan demeyin 1 aydır çalışmayan jikle şimdi çalışmaya başlamış olamaz. Zaten jikle olsa 4000 - 5000 devire de çıkarmaz zaten motoru. Şikayetvar da aynı sorunu yaşayan ve sorunu çözülenler var ama bilgi vermemişler. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı?
Merhaba, rodaj bakımına 50 km kalmış zaten, birkaç kere daha bindikten sonra yetkili servise götürün, sorunu da belirtin, muhtemelen çözerler diye düşünüyorum. Mekanik bir sorun da olmayabilir bu arada, bazen yazılımı güncelleyerek bazen de reset atarak böyle anlamsız sorunları giderebiliyorlar.
-
30 Eylül 2024, 19:28
1atasoy adlı üyeden alıntı
Herkese Selamlar.
Selamlar, bu sorun özellikle kış aylarında tüm kullanıcıların ortak derdi, kimisi sizin gibi yapar, kimisi biraz daha alt devirde kalır. Henüz çözüme ulaşamadı, yüksek deviri kesmek için 1. vitese alıp debriyajı salın, devir düştüğü zaman bir daha yükselmiyor.
Motor ısınana kadar yüksek rölanti ve zengin çalışmaya devam ediyor ısındıktan sonra düzeliyorsa bu motorun normali diyebiliriz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)