Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
48. sayfa BirinciBirinci ... 38464748

CF Moto 250 NK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #941

    Üyelik
    15 Nisan 2018
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onarılamayacak kadar kötü durumda mı?
    merhaba, mesajınızı henüz gördüm kusura bakmayın lütfen. motorumda hiçbir şey yok. sürtmeden kaynaklı sağ tarafta fren kolu işte gidonun ucunda ki takozmu nedir o işte. grenaj hasarı var sağ yan grenaj ve sağ kuyruk grenaj değişecek. sigortadan yapılacagı için sol grenajda milimlik cizik ( aslında apartmandaki cocukların motora bıraktıgı kucuk bir imza idi ) için de değişim istemiş servis onu da kabul etmiş sigorta, toplamda böyle 7 parça dedi servis ve 5 i ellerinde yokmuş. hala çözüm üretilmiş değil. şaka gibi ama fabrikada da parça yok diyor. yani pandemi de 2 ay arka amortisör beklediğimi hatırlıyorum o normal geldi de şuan parça olmaması inanılır gibi değil. şahsi fikrim uzuk durulması yönünde. motor yapılırsa allah nasip ederde , satacağım direk.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #942

    Üyelik
    13 Mayıs 2012
    Merhaba arıza kodunu nasıl görebiliriz? Obd cihazi mi lazım? Arıza ışığını nasıl sondurebiliriz? Birisi şu şekilde olur demiş; . Stop düğmesi kapalı, motor boşta, tam gaz ve kontağı aç. Arıza lambası söner.... ya ben yapamadın yada ise yaramadı

  3. #943

    Üyelik
    20 Mayıs 2006
    Şehir
    Kocaeli
    Merhaba arkadaşlar.. ben de teni katıldım aranıza.. 2 sorum var.. eski motorum daelimin in bir wp grubu vardı. Ustalar da vardı birşey sorsak yardımcı olurlardı. NK için var mı böyle bir wp grubu?

    İkinci sorum da 2023 model mavi rengin renk kodu nedir bilen var mı? Koruma demirlerini aynı mavi tonunda boyamak istiyorum

  4. #944
    Alisilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2013
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Ybr 125 06- Cygnus L 14
    Arkadaşlar merhaba.

    250 NK almayi düşünüyorum yalnız! Alcagim motorun sorunsuz olmasını istiyorum. Kronik arıza falan olmasın diyorum çünkü uğraşacak hiç zamanım yok.

    2006 model Ybr var. 41 bin km.de. debriyaj balatası, teli, zincir dişli dahi orijinal. 18 yıldır arızasız sorunsuz devam.

    250 NK ya guvenebilir miyim? Motordur illa arıza olabilir ama zırt pırt ufak tefek arıza olmasın istiyorum.


    REKLAM ALANI
48. sayfa BirinciBirinci ... 38464748

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)