Yeni Vespa GTS teknolojik yenilikleriyle emniyet ve elektronik sürüş desteği donanımına yeni standartlar getiriyor. Yeni ön ESS süspansiyon ve akıllı telefonunuzu Vespa'nıza bağlamak için Vespa Multimedya Platformu. Kullanışlı, konforlu ve güvenli bir araç olan Vespa GTS, şık şehir ruhunu büyük Vespa'larda da koruyor.En ileri teknoloji, işlevler ve performansla donatılmış Vespa GTS, Vespa tarihinin en hızlı, en güçlü ve teknolojik modeli. Gerçek bir devrim olan Vespa GTS'in zarif ve spor görünümü, onu Vespa ailesinin diğer üyelerinden farklı kılıyor.

Vespa GTS'deki değişim geleneklerin peşinden giderken tamamı çelikten gövdesi ile spor ve modern çizgiler arasında sihirli bir denge yaratıyor ve Vespa geleneğine göndermelerde bulunuyor. Vespa GTS daha modern tasarlanan ön siperliği, parlak plastikten yeni ön ve arka sinyalleri ve krom gövdeyle şık bir şekilde bütünleşen arka lamba düzeneği ile yeni bir dizayna kavuşurken, çok kullanışlı bagaj rafı ise altmışlı yılların Vespa'larını andırıyor. Motor kapağının modern ve kararlı çizgilerindeki görsel akış, yuvarlak ve eğimli ön far, katlanır yolcu ayak destekleri yeni GTS Vespa serisinin her zamanki gibi benzersiz olmasını sağlayan ve devam ettirilen karakteristik özellikleri olarak öne çıkıyor. Vespa GTS'in yeni selesi ise yeni dolgusu ve farklı kaplamasıyla üstün konfor sunuyor.

Kask bölmesi, yerden maksimum tasarruf için iki yarım jet Vespa kaskı ve daha fazlasını alabilecek şekilde tamamen yeniden tasarlandı. Bu serinin yük kapasitesini daha da arttırmak için bacak siperliği arka plakasında gözlük, belgeler ve cep telefonları gibi daha küçük eşyaları saklamak için ideal olan bir bölme ile bacak siperliğinin arka plakasının üst kısmında kullanışlı bir çanta askısı bulunuyor. Vespa GTS 250cc, sportiflik ve pratik ulaşımın sembolü haline gelmiş Vespa mitinin yeni ve güncellenmiş halidir. Elektronik püskürtmeli, 4 sübaplı ve Euro 3 emisyon özellikli Quasar 250 motor, dijital - analog göstergeler ve çift disk frenleriyle modern teknolojinin tüm öğelerini barındırıyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER
GTS 150
Motor Tek silindir, 4 zamanlı, 4 subaplı, elektronik enjeksiyon, katalizörlü
Silindir hacmi 155 cc
Max güç 11 kW 15 HP, 8,250 rpm
Max tork 6,500 rpm'de 14 Nm
Besleme -
Soğutma Sıvı ile
Arka fren 220 mm disk
Ön fren 220 mm disk
Jant ölçüleri Ön: 12" x 3.00" Arka: 12" x 3.00"
Ön lastik İç lastiksiz 120/70-12”
Arka lastik İç lastiksiz 130/70-12"
Uzunluk 1.950 mm
Genişlik (En geniş yer) 755 mm
Aks aralığı 1.380 mm
Sele yüksekliği 790 mm
Kuru ağırlık -
Yakıt deposu -
En yüksek hız -
Egzost çıkışı Euro 4

Kısa sürüş inceleme videosuna BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz