[FONT=Arial Black]

CR1-S

İnanılmaz Güç!
CRS alt motorun güçlü özelliklerinin yanı sıra kullanıcı dostu olması. Yenilikçi teknoloji ile birleşince muhteşem bir motor gücü ortaya çıkıyor. Performansına göre az yakıt tüketimi sunması, iyi depara sahip olması ve krankın kendin içindeki balansör sistemi ile motosikletin titreşimini alırken güç aktarımının zincirli olmasının verdiği avantaj ile kendinizi güçlü ve güvende hissedeceksiniz.

Çalıştığını Sadece Hissedersiniz!
CR1-S sahip olduğu özellikler ve gücüyle mükemmeliyetçi bir ruha sahiptir. Sınıfının en iyisi olan CR1-S sessiz çalışma özelliği ile daima bir adım önde. CR1-S'in egzoz sistemi ile bu eşsiz güce kattığı sessizlik ve estetik karşısında hayretler içinde kalacaksınız.

Kullanıcı Dostu Kilometre Saati
CR1-S modeli, özellikleri arasında barındırdığı "Dijital Kilometre Saati" ile size kullanıcı dostu çözümler sunmaya devam ediyor.
Dijital olmasının sağladığı avantajla hem görsel olarak renk katan hemde kullanım kolaylığı sunan bu özellik aynı zamanda aydınlatmasıyla da karanlıkta size kolaylık sağlıyor.


Işığınız Kaybolmasın...
CR1-S ürün üzerinde yer alan tüm aydınlatma gereçleri en iyi LED ışıklandırma ile sağlanmış olup asla karanlıkta bırakmaz.
Gece gündüz farketmeksizin CR1-S yanınızda ise her zaman ışık saçarsınız...