şöyle kendi aramızda bir buluşma felan yapsak bare hafta sonuna hava güzel olacak gibi
şöyle kendi aramızda bir buluşma felan yapsak bare hafta sonuna hava güzel olacak gibi
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Evet arkadaslar; doğum günü hediyesi olarak alınan manetlerim geldi. evet biraz pempemsi duruyor fakat motora yakısacağını düşünüyorum
havalar düzelince taktıracağım
Arkadaşlar bir de Mobil olarak önereceğiniz yağ bu muydu?
Ben Motul 15-50 koydum 1000 km önce; fakat vites gecişleri sertlesti. Mobil den daha memnun kalıyor herkes...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
son yaptığım bakımda motul 10-50 koydum, vites geçişleri çok rahat. 15-50 yi neden tercih ettin ? yani 10-40 ya da 10-50 neden değil ?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
bu manetlerı takması ıkı dakka kendın halledersın hayırlı olsun
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Bir GKN arkadasımız var; o 15-50 kulan dedi. Kendi de ondan kullanıyormus
Evet Evet ben takamam ; bozarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
fizik ve kimyayı iyicene derinlemesine işleyecek isek suyun buharlaşmaya başladığı ısının belirli bir sabit noktası yoktur. Ortamdaki nem gibi diğer faktörlerde bunu tetikler.
çaydanlık diye bahsetmiş olduğunuz alan kapalı bir devre değildir. Buharın çıkabildiği delik vardır. Sizin bahsetmiş olduğunuz ortam bir nebze ısı hapsini sağlar buharlaşmayı kısmen engellediği için. Fakat maddenin sıvı, katı ve gaz halinde tümüyle kapalı bir ortamda yüksek basınç altında bulunması kaynama noktasını yükseltir. en basit örneği motorların hepsi 100 derece altında fan açmaz. 100 derece üstünde radyatör soğutması için fan açan motosikletlerde vardır.
bu arada motosikletteki fan açma derecesini olayının ayarlanma olayı ise her motorun çalışmasından maksimum performans elde edebilmek için belirli bir ısı aralığında çalışması gerektiğidir. hemde yağ gibi akışkanların motorun içindeki her alana daha rahat bir şekilde ulaşabilmesinden kaynaklanır. yani fazlasıda azıda zarar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:48 ----------
sen GKN'nin her dediğini yapacaksan biz ona tüyolar verelim bare
[/COLOR]Arkadaşlar bir de Mobil olarak önereceğiniz yağ bu muydu?
Ben Motul 15-50 koydum 1000 km önce; fakat vites gecişleri sertlesti. Mobil den daha memnun kalıyor herkes...
Motul 10-40 derim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------
Kesinlikle katılıyorum hafta sonu hava guzel bence bı bulusma lazım istanbul anadolu yakası kimler avrupa yakası kimler bilelim ortak olan bir yerde bulusalım mesela koprunun uzerı tam ortası hatta yoluda kapatalım bıraz show yapalım
yağ olarak shell advanced kullanmayı düşünüyorum bi dahaki sefere yağ değişim zamanıda yaklaştı sayılır derken bakayım motora dedim bi daha alalı bin km olmuş nerden baksam en az bin km daha var yağ değişimine.
anadolu yakasındayım ben walla caddebostan tayfasının canlanmasını bekleyecem sanırım bu gidişle
yaaa arkadaslar F alıcam alıcam ramak kldı dıyorum bu yakıtı olsun pparcaları olsun urkutuyo benı eskıden neguzel cbf 250 vardı yara yara gezıyodum :D tık yok :D sımdı sırf ss olsun dıye f alıcam ama yakıtı gercekten korkutuyo benı sırf bu yuzden fazer bıle alırsam kımse kızmasın bana
not: F alan yakıtına katlanır demeyın herzaman katlanılmıyo :D
anadolu yakasındayım ben walla caddebostan tayfasının canlanmasını bekleyecem sanırım bu gidişle [/QUOTE]
bende anadolu yakası moda caddebostanda dıyebılırız evet arkadaslar kım nerden bı yazsın bılelım hafta sonu bulusalım hatta hafta sonu aksam bulusalım gunduz sevdiklerımıze vakıt kalsın aksam bıze rahat rahat
istanbul anadolu yakası :
caddebostan : iLk@y
moda : cbrpc35 (ilkan)
Devamını bekliyoruz...
beyler, orjinal plakalığı kullanırken arka sinyal değiştiren var mı ? malum ledli sinyaller daha narin ince ayaklı onları takınca plakalıkta boşluk oluyo mu sırıtıyo mu ? değiştiren varsa resim paylaşabilir mi ??
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
arkadaslar 2005 model 17 bınde orjınal F buldum kırmızı sıyah herseyıyle orjınal bu moyorun ederı nedır ? tahmınıı ?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)