Yuki Gold Fox-S modeli için nette bilgi bulmak zor motoru alırken araştırmama rağmen pek bilgi bulamadım ve motoru aldım PİŞMANDA olmadım.Diğer kullanıcı arkadaşlarla bilgileri paylaşmak alıcı olan kişilere amacım yardımcı olmak.

SELE

Goldfox-S benzinli touring motosiklet selesi, genişletilmiş, su geçirmez, kaymaz sele kaplaması ve ekstra rahatlık sunan özel dolgu malzeme kullanımıyla, yolculukları daha konforlu ve zevkli hale getiriyor.
MOTOR

Tek Silindir 4 Zamanlı İçten Balansörlü Motor güçteki motor yapısına sahip Goldfox-S benzinli touring motosiklet benzinli touring motosiklet, gücü, keyfi ve zamanı yakalamanızı sağlar.
GÖSTERGE PANELİ

Goldfox-S benzinli touring motosiklet benzinli touring motosiklet gösterge paneli üzerinde, dijital km saati, uzun / kısa far ikaz lambası ve sağ / sol sinyal ikaz ışıkları bulunmaktadır.
SUSPANSİYON VE FREN SİSTEMİ

Önde teleskobik ön amortisörler ve arkada da güvenli ve konforlu sürüş imkanı sunan helezonik yay sistemli arka amortisörlerle, Goldfox benzinli touring motosiklet hakettiğiniz rahatlığı sunacak. Önde ve arka da mükemmel frenleme performansına sahip, yüksek güvenlikli hidrolik disk fren sistemleri.
AYDINLATMA VE İKAZ LAMBALARI

Goldfox-S benzinli touring motosiklet gidona entegre ön far, ön gövde ile tümleşik şık sinyaller, arka stop ve arka kuyruk karenajı üzerindeki arka sinyaller ile dikkatleri üzerine çeker. Trafikte fark edilirliği maksimuma çıkararak, hem güvenlik, hem de rahat sürüş imkanı sunar. Goldfox-S benzinli touring motosiklet ile günlük hayatta ışığınız daha çok parlayacak.

TEKNİK ÖZELLİKLER
Motor Gücü SK162FMJ-E CBB Tek Silindir 4 Zamanlı
Silindir Hacmi (cm³) 162.4cc
Silindir Çapı ve Strok (mm) 62.00×53.80
Silindir Sıkıştırma Oranı 9.2±0.1 : 1
Max. Tork 13N.m/5500r/min
Max. Güç 9,5Kw/8000r/min
Max. Hız (km/h) 115 km
Rölanti 1400±100 min
Şanzıman 5 Vites
Çalıştırma Metodu Elden ve Ayaktan Marşlı
Soğutma Tipi Hava Soğutma
Yağlama Tipi Yağ Pompası
Ateşleme Tipi CDI
Debriyaj Tipi Islak Tip Çoklu Plaka
Frenleme Metodu (Ön/Arka) El / Ayak İle
Lastik (Ön/Arka) 2.75*18x(3.00-18)
Yakıt Tankı Kapasitesi (L) 9 Lt.
Max Yükleme Kapasitesi (Kg) 150 Kg
Boyutlar U-G-Y (mm) 2010 x 780 x 1100
Dingil Mesafesi (mm) 1310
Fren Tipi (Ön/Arka) Disk (Kampana)
Ağırlık (Kg) 122 Kg (Yüksüz)