Bu hız konusunda Motorun Yagını deıstırsen Hız GEne aynmı olur yoksa Artarmı ?
Bu hız konusunda Motorun Yagını deıstırsen Hız GEne aynmı olur yoksa Artarmı ?
zaten her 2 bin km bir düzenli olarak değiştirmen lazım markasını degiştirceksende hız konusunda bişi yapcagını sanmıyorum
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
ne demek mert sen olmasan ben akümü sökmeyi bilmiyodum. kitaptan okusam da cesaret edemezdim.
doukan kardeşim servis rodajdaki yağı akıtıp sıfır yağ koyunca bende artış olmuştu ama çok da etkileyeceini sanmıyorum ya..sen baya aksatmışın o işi gene de tabi ki yap ilk fırsatta daha yağ deiştirmeden binme bilealırsın kucaana motoru =)
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Ewwd Ya bıras oLE oldu.. :S
sırtlık we bellik werdi bi motorcu abim de..bunların ikiser tane kuşağı war üstüste (yani birbirinin üstüne biniyo) ne işe yarıyo ikincisi ki bilen war mı?
tamam buldum sıkılaştırıyomuş sistemi
Sa Beyler ii Günler Beyler Biz 2008 siyah Honda beat Daha Tertemız 600km idi Motor Calıntı Felan Aslaa Deıldır Sadece Hacızlık warıdır okadar ondan Motoru Dagıttık Antalya olanlar Honda Beat Parcası Arıyorlarsa Elımısde Herparca Wardır Ama Yawas Yawas Satılıor Eger Alıcaklı olursa Msnden Ulasabılrler Bana kesse_fordalf@hotmail.com
bana çok acil tek renk siyah honda beat lazım bana yardım edinnnnnnnnn
gri siyah war lazımsa 2008 2500 km =)
Nasıl tek reng anLamadım
3840 lira oldu beat arkadaşlar hayırlı uurlu olsun yer yüzünün en pahalı 100cc sine biniyoruz =( plaka ruhsat dahil 4040 lira werip 100cc skutır alıcaanı mı dusunuyolar milletin. Ben de ilana zam yaptım bu gidişle satmak falan hayal oldu. (zam yapmasam zarar edicem cbf alırken)
4000 liraya dylan alınır temiz 2. el
Çok pahalı olmuş gerçekten zaten pahalıydı tamam 100cc olarak kaliteli bir motor ama fiyatı oldukça fazla.
kimse yanlış anlamasın ama artık beat ssatmaz bu kadar kymco model çıkarmışken...
Kesinlikle Türkiye'den satışı kaldırılır bir zaman sonra motor kaliteli olabilir ama o paraya cbf150 alınıyor agility city 125 alınıyor...
satmaz diyen arkadaşlar gitsin bir antalya ya baksın ordaki satış için bile türkiye ye getirirler
bu arada G.BEREKET arkadaşım sana bişi sölücem ama darılma niye her topice her mesaja bir yorum yapma zorunluluğu hissediyosun kendinde (beat topiği için sölemedim bütün forumdaki konular hakkında soruyorum )
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Abartınında ötesi bir fiyat...
Arkadaşlar Beat bu kadar fiyatı haketmiyor. Rakiplerini güldürecek başka da birşey değil.
Baktılar Beat'i alan servise gelmiyor fiyatını artıralım oradan kazanalım diye düşündüler herhalde.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
bu sene biter biğtin işi son nefesler bunlar. activa bile satamazlar. ben gene de peşin paramı alıp bi cbf almaya giderim belki sıcacık para hoşlarına gider indirim yaparlar. Yamaha halk motoru olmaktan çoktan çıktı. Honda da bu yolda ilerliyor. Sukutır dışında motora bu gidişle kimse binemeyecek. Tek kalite sukutırı da kimko sunacak insanlara. Sukutır istemeyen sıfırcılar otomatikman sıradaki kaliteli keeway'e, ardından da kanuniye yönelir. Keeway'in de fiyat politikası pek parlak değil. Sonucum bu iş sukutırda kimko, buyuk tekerde kanuniye yarar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)