orda uygun motorlar var...
kitaba bakmaya üseniyom =) 4000 bakımı kaca patnar neler yapınır kayış deeşiyo mu hatırnıyan war mı?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
4 binde kayış değişmez heralde ya tam emin değilim ama değişmemesi lazım
hahah..supersin! mt forumnarının en bonba cewabı oldu bu =) yaa 4600de girince garanti ucmadı mı?
Valla ben anlamaz. O zaman bende diildi motor, ilk sahibi yaptırmış, benim suçum yok.
Sende hazırla manileri şimdiden.
Arkadaşlar bir beat sahibi olarak onu tek geçiyorum. Sizin de aynı şekilde düşündüğünüzü biliyorum.
Bu nedenle oturup photoshopta bu çalışmayı hazırladım.
Umarım beğenirsiniz.
Jr. avatarın çok sempatik geldi bana.
Bu da senin için...
eywallah cok naziksin =)
wayyy hocam çok guzel olmus ama motor mavi olsa daha guzel olurmus
ya dun geziyom otobanda boole dedim kac basar 80i gecmiyo inatcı tamam mı.. rampa assaa da 85 i gecemedim soora kamyonun teki kaptırmıs solladı beni onume gecti..bi anda benim motor halatla cekiliyomus gibi bi hızlandı 90-95. simdi bisikletciler de arka arkaya gidip en ondekinin hawayı yarmasından faydalanır da ruzgar direnciyne karsınasmaz ya ben de ruzgar yerken birden duruyomusum gibi sani ruzgar kesildi cihaz bi hızlandı cok eelenceliydi ama tawsiye etmem tırstım baya..kamyona alışık olduumdan daha yakın gittim cunku. oole bi paylaşiym dedim. o maceradan soora bi ermişlik geldi boole bi gokten nur inmis gibi bugun butun gun ankaramın yazdan kala guzel kuru hawasında 60 a sabitleyip seyrettim..en guzel motor sesi 50-60 arası geliyo zaten otobanda rampalarda inatla 60ın altına dusmedi motor dedim ki demek ki 60 la hic uzulmeden gidebiliriz hem rampaya gelince de yawasnamaz =).
baslıımızdan biraz saparak: kanuni freedom modelini inceledim bayide at gibi motor walla cbf150 ye gore baya iri duruyo insan keni ustunde cok iyi hissediyo bilmem 3-5 sene soora da ii hisseder mi..bu motor hakkında kırıntı kadar bile olsa bilgisi, tawsiyesi olan war mıdır. o kadar etkilendim ki bi tek tawsiye kısmı kaldı =)
abi kanuni freedom dedigin motosikletin motoru kanuni racerin motorudur hatta grenajsız halidir ben pek bulaşma derim sana cbf150 tam gider 200 cc sine kanma sakın torku cbf kadar degıldır bence tam bılmıyorum tabi sadece mantık yurutuyorum ama kanuniden racerdan cogu kişinin sikayetci oldugunu biliyorum ve vibrasyonda seni cok etkiliyecektir bence 2.el lerden honda 250 twistera bak bi
ya aslında bende bu antalya beat leri gibi ön kaputu uzattırmak ve hawa girişi vermek istiom motora..
ama alanyada yapanlar yok..acaba antalyaya gelsem yardımcı olurmusunuz?
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
vayyy dostum çok saol ya ben saka yapmıstım olesine işte beat kardeşligi bu olsa gerek tekrardan cok tesekkur ederım
Yorumlarınız için ben teşekkür ederim.
Elimden geldiğince beat için bişeyler yapmaya çalışıyorum.
ahh şu fotoşap çalışmasındaki gibi bi yol olucak kıwrıla kıwrıla giden..motorum da 100 yapıcak..ışıl ışıl walla..lastikler kaç binde kendini teslim ediyo ya? bi de ön cam takan war mı resim koyun. kac paradır bu camnar konforumuz artsın biraz. titreşim die bişi gorup duymadık ruzgara soyleniyoz. yok ben yazın cıkarcam baharlarda takıcam ön camı merak etmeyin ruzgarsız olmaz. bıranda cekemem cam warken sanırsam.
şşşş..soru sorduk ulan =)..yaa lastik patnarsa naapıyoz..normal lastikciler cakmaz bunnarın nası sokulceenden di mi? naapıcaz?
Dördüncü resim diyorum...başka da bişiy demiyorum =)
Öff lastiklere bak süper. Beat'in normalde lastikleri çok küçük keşke gerçekten böyle büyük lastikler takılabilse
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)