Ruckerpark
Lastiğin patlak olabilir.
Beatin aküsü dayanıksız alarmı kaldırmayabilir veya sorun çıkartabilir
Ruckerpark
Lastiğin patlak olabilir.
Beatin aküsü dayanıksız alarmı kaldırmayabilir veya sorun çıkartabilir
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
jr. ben beat kullanırken Desi alarm kullanıyordum ve alarm alacaksan desi yi tercih etmeni öneririm. sebebi ise sesi motosiklet alarmlarından daha fazla ve daha fazla dikkat çekiyor. Akü konusunda da eğer motosikleti birkaç gün çalıştırmayacağın zamanlar olursa alarmı devreye sokmamanı öneririm.
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
ok teşekkür ederim ilgili arkadaşlara.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
hastalıgımdan dolayı 5 gun beatşme binemicem :(
mrb. arkadaşlar bende aranıza katılıcam inş. ama önce size bir danışayım dedim bi tanıdıkta 2004 model 16000 km de beat var dış görünümü gayet iyi ama motoru nasıldır pek bilmiyorum bakımlarını yaptırdım motor çok güzel daha açılmadı bile diyor fakat 16000 km biraz fazla geldi gibi sizce ne yapmalıyım bu 2. el motoru alıyımmı, alırsam sorun çıkartırmı ??? fiyatı: 1900 ytl önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
Dostum 2004 model beal için 16 bin km hiçbişey değil!
Biran için acaba arkadaş 160 bin mi yazacaktı diye düşünmedim değil.
Yinede bir honda bayisine baktırman iyi olur.
Motor ne derece temiz bilmiyorum ama fiyatı bana uygun geldi,yinede 100-200 kırdırtabilirsen iyi olur
Ruckerpark
Dostum motora her zaman binersin ama sağlığını her zaman bulamassın!!
İnşallah yakın zamanda iyileşirsin de tekrar kavuşursun motoruna
2000 den 1900e düşürdüm fiyatı yani 200 kırdırmış oldum elden 4 taksit te yaparım dedi ama ben bikerede bitiriyim die bakıorum cevap için teşekkürler.
sen bilrsin ama fiyat normal
alp arkadasım o fıyat 2004 beat ıcın cok fazla .o motora verılece en fazla para 1700 ytldır..
ruckerpark gecmıs olsun.....
MT ANTALYA
saol erfercim bu arada lastige baktırdım 8 yerinden patlamıs nası olmus anlamadım :D :D
yaa beyler bu beatllerde lastiklerın havası kaç olcaktı yaaa:( :(
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
bastır kafana gore dostum ya ben ole yapıyorum :D
22 civarı tek kişi icin 28 civarı iki kişi icin..bana servis 25 dedi. demek ki ortalamasını almıslar. torpido taktıınız yerde yazıyo. bakar tam deerleri werrim.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
bende 24 25 dıye bılıyorum..........
MT ANTALYA
el yordamıyla kontrol şişir en iyisi
ole....nodu topıc öldumu yaw..kımse yok....
MT ANTALYA
Beat ile 6.000 km'yi devirdim , bu km'ye kadar tek sorunu olmadı sabahları tek marşta çalışıyor.Çıkmadığı yokuş yok , gerek hız gerek ekonomi isteyenlere ve motora yeni başlangıç yapmak isteyenlere birebir harika motor .Şuan yokuş aşağı 95 yapıyor 100 sınırlarını zorluyor , 100'ü göreceğine inanıyorum.Yakıt ise 6 lt ile devirli kullanımda 200 km gidiyor sakin kullanımda 250'yi geçiyor.
Şimdilik söyleyeceklerim bunlar...
ızzet bukemedıgın bılegı optugune sevındım....
MT ANTALYA
yarın okullar acılıyo arkadaslar benim de okulum 30 km uzakta bana motorumla gıtmeyı dusunuyorum yol baya yokus ısallah sag salım gıderım ruzgardan ucmassam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)