farın altını doldurmak cok akıllıca. zewkli adamsın tebrik ederim =). ne koydun oraya cok sık olmus.
farın altını doldurmak cok akıllıca. zewkli adamsın tebrik ederim =). ne koydun oraya cok sık olmus.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
jr. kardeşim farın altına normal küçük bir sıkıştırma yaptım yanı pek görünmüyor deıl hiç görünmüyor...
ruckerpark sana gelelim ewt ilk modifiye yaptıdımda sadece sinyalleri boyadım sonra farın içine led takmıstım yuvarlak 3-4 ay sonra o yandı daha doğrsu bn yaltım onu çıkarttım...Işıklandırma konusuna geli,nce altta 4 tane yuvarlak mavi led,ön kaporta akü üstünde 3 tane mavi led ve arka plaka altında 1 tane mavi led olmak üzere toplam 8 tane mavi led'dim var onlar bana yetior havasıda güsel oluor yani...Şuanda Antalyada 08 model beat'in ilk kaporta uzatması ve modifiyesi bnde...
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Güzel Motorda Çok Pahalı..........
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
ich bin
iş bilenin motor kuşananın..
amaaaan tükürem almancasına..
forever turkce...faruk olm yanlıs bılıyosn sende once kac 08 beat uzatıldı boyatıldı..cumartesı toplantıda tek tek solerım..ılk degılsın malesef uzgunum..
MT ANTALYA
kardeş sıkıştırma derken neyi kastettin anlamadım ya. farı daraltmıssın ya alttan, orijinal farın alt kısmını grenaj kapatmıs gibi goruyorum. yani farklı on grenaj ve farklı far gibi olmus. orijinal farın altını neyle kapadın? su stikırların ucunun altından gectii bi siyah parca war onu sordum =)
Altı değil üstüymüş yeni uyandım.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
markasına aldanıp da ooo hondaysa tamamdır deyip aldıktan birkaç ay sonra aküyü değiştirmek zorunda kaldığım, başka bir arkadaşımın da sabah motor çalışmadığı için kickstartla çalıştırmak üzere sertçe bastığı an dişlerin kırıldığı motor. kimseye tavsiye etmem. onun yerine today alın kafanız çok daha rahat olur. yok "benim sinirlerim çelik gibidir, kışın motorumla kırmızı ışıkta durduğumda stop etti diye çıldırmam" vs diyorsanız siz bilirsiniz, alın, Allah kazasız belasız ve sinirsiz kullanmak nasip etsin.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
Mrb Bendeki Beata Büyük Lastik Takılır Mı 2008 500 Km
motorun bakımlarını ıyı yaptırmadıysan we ıyı bakmassan basına gelen seylerdır ılk aldıgımda benım de basıma gelıyodu cunku bılgısızdım motor hakkında senın gıbı gıdıyomu gıdıyo dıye dusunuyodum kickstartı bıraz kotu gercekten ama yawasca we abartmadan bastınmı bı sorun olmayıcaktır yanı adabınla bascaksın
bu arada EFECRT arkadasım motora buyuk lastık takılamaz ama daha kalıtelı lastıklerle daha rahat we daha guwenlı olursun bıraz daha yatırmana sansın bıle olabılıyo
sanırım beat 2007 yılından itibaren bozuldu
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
kırmızı ışıkta stop ettikten sonra kick start ile çalıştırma işkencesiyle karşılaşan beat activa sahiplerine ALLAH'TAN sabır diliyorum..
Kaç basıyor bu motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)