Yuki YK250-21 R-SAMURAI Kullanıcıları/ Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
kağıt üzerinde güzel verileri varmış, spitzerin üzerine iyi oldu ama fiyattan ötürü yine kimse almayacak
-
Naked versiyona max hız 160 ss versiyona max hız 150 nasıl oluyor ki? Bu daha hafif ayrıca naked olanından hemde neredeyse 30 kg. Üstelik ss versiyonu 3 hp ve 1 nm daha güçlü iken. Bunların ayarı mı bozuk ki?
-
130 yazarken 3 yerine 6 ya basıp 160 yazmışlardır vardır bi hayır deyip bırakmışlardır. bende bazen oluyor. İlginç. Racing daha yavaş naket den.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Silindir Hacmi (cm³) 249 cc
Silindir Çapı ve Strok (mm) 66.5x66.2
Silindir Sıkıştırma Oranı 9.6 ± 0.1 : 1
Max. Tork 23N.m/7000r/min
Max. Güç 20.5 kw (28 Beygir) /8500 min
motor 249 değil 229cc ve şahsen burada yazan bir çok değer gibi, o beygir ve torku vereceğine inanmıyorum. çöp.
-
Çöp mü, olur mu hocam ya, 10 kağıda motor satıyor adamlar
Birileri alır, yine yılda bir tane görürüz, güzel görünür ama dökülür işte.
-
efendy06 adlı üyeden alıntı
Çöp mü, olur mu hocam ya, 10 kağıda motor satıyor adamlar
Birileri alır, yine yılda bir tane görürüz, güzel görünür ama dökülür işte.
Çaki-çüki'ye o paraları vereceklere üzülüyorum sadece.(ey ahmak'lar)...
-
Ön çift disk diyor ben tek disk gördüm,sanırsam kağıtları yanlışlıkla değiştirmişler veya boş bir zamanlarına gelmiş, hayırlı olsun kendilerine bol satışlar diliyorum.
-
-
emrb adlı üyeden alıntı
şu çinli motorların tasarım mühendislerini bilindik markalara niye almıyorlar yav
bumoto calibre olsun,Megelli 250R olsun gerçekten görünüş olarak harika motorlar ama,ama işte
alana hayırlı olsun
Çinli mühendis tasarlamıyor ki-çalıyor (emek hırsızı)...Örnek mi...Bu çaki naked önü Yamaha fz8 arkası Hyo gtr 250, la renkler ve şeritler bile Yamaha (beyaz-kırmızı-siyah)..Pes diyorum...
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Çinli mühendis tasarlamıyor ki-çalıyor (emek hırsızı)...Örnek mi...Bu çaki naked önü Yamaha fz8 arkası Hyo gtr 250, la renkler ve şeritler bile Yamaha (beyaz-kırmızı-siyah)..Pes diyorum...
valla ne derseniz diyin adamlar iyi çalıyor demek ki ben bunlara bakınca görsel şölen yaşıyorum ama o kadar ilerisi yok :D
-
Balansörlü cg mi var bunda
-
emrb adlı üyeden alıntı
valla ne derseniz diyin adamlar iyi çalıyor demek ki ben bunlara bakınca görsel şölen yaşıyorum ama o kadar ilerisi yok :D
Görsel şölen için ''ÇAKMA'' yada klonlanmış üründen ziyade Gerçeğine/orjinaline bakmak sevap'tır..
-
Spitzerden farki yok gibi ayni motoru guclendirmemi var anlamadim bilgilerde yanlislikta var ama cift disk gorunmuyor, ayaktan marj nedir
-
Bunlar türkleri sanırım okyonus adasında yaşayan, ilk kez motosikletle karşılaşan kabile zannediyor.Alanında aklına osurayım 10 bine cbr 250 babasına binersin .
-
Sadece bu modelin değil, başka modellerin de verileri yanlış yazılmış. Mesela Vespa'lara benzeyen eski görünüşlü bir scooter var ve 99 cc ama verdikleri çap ve strok değerlerine göre 150 cc çıkıyor. Başka başlıklarda da, burada da arkadaşların kağıt üzerinde yazılan hız değerlerine çok takıldığını görüyorum. Mesela Lifan standart olarak maksimum hızlara 95 Km/saat yazıyor ama motor 200 cc. Bunda da 130 yazmışlar, aynı motorlu diğer modele 160 yazmışlar. Çok fazla takılmayın hepsi yanlış olabilir. Her zaman şuna inanırım, bu memlekette her parası olanın girişimci olup, sırf parası var diye iş kurmasına, hadi kurdu diyelim yönetmesine izin vermeyeceksin. Sen parayı ver kardeşim ama hiçbir karar alamazsın diyeceksin. Gitsinler motosiklet markası yaratacaklarına lahmacun salonu açsınlar, kahve işletsinler. Yani bakın, ben mühendisim ve gerçekten bu gibi firmaların sitelerine nasıl yanlış bilgi yazılır ve hadi yazdınız, nasıl olup da orada çalışan mühendis bozuntularında bunu düzeltme içgüdüsü olmaz anlayamıyorum ? Millete gazoz kapağı dağıtır gibi mühendislik diploması dağıtırsan böyle olur işte...
-
bunu tasarlayan mühendis kör olmuş
-
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
bunu tasarlayan mühendis kör olmuş
mühendis ne mühendisi?
bu arada bir mühendis olarak söylüyorum firmaların genelde yaptığı şudur. ben kağıtta şu değeri görmek istiyorum der mühendiste allem eder kallem eder ne yapar eder o değeri göstermenin bir yolunu bulur ama gerçekte durum farklıdır.
-
bu fiyatlara boyle motorlar!
cinliler maalesef bir sey kopyaliyorlarsa kotu kopyaliyorlar. Zaten birsey icad etme yada yeni teknoloji gelistirme acisindan sifirlar.
yazik verilen paralara.
-
Naked modeli bir incelemesini buldum. Maksimum 130 yapıyormuş, bu moedel ondan biraz daha fazla yapar ama 150'yi geçeceğini sanmıyorum. İşin ilginci incelemede motorun enjeksiyonlu olduğunu yazmış, umarım öyledir. Fiyat Çin motoru için fazla ama motor o kadar da kötü olmayabilir. Ne kadar ekmek, o kadar köfte ve ekmek miktarı da bunda az değil. Test motoru kesin yoktur. İnceleme linki burada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)