Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

NX4 Falcon Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #121
    alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2005
    Şehir
    kütahya/merkez
    Motosikleti
    buell 1125R
    neden today hemen cevaplıyayım:
    ilk baş arkadaşlarına today ile gözükeceksin millet gayet güzel makaraya alacak ondan sonra bakın dalga geçmeyim yoksa bindirmem diyip diğer büyük ccli moturu alıpta gelip ne demiştiniz siz deyip eksoz dumanını elemanlara yutturup gideceksin nasıl ama


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #122
    muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı alplion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden today hemen cevaplıyayım:
    ilk baş arkadaşlarına today ile gözükeceksin millet gayet güzel makaraya alacak ondan sonra bakın dalga geçmeyim yoksa bindirmem diyip diğer büyük ccli moturu alıpta gelip ne demiştiniz siz deyip eksoz dumanını elemanlara yutturup gideceksin nasıl ama
    Valla 1 ay öncesine kadar şuan kullanmakta olduğum NX4 Falcon'umla birlikte 125'lik yarı otomatik İnnovam vardı. Senin Today sohbetin yeni sattığım İnnovamı hatırlattı bana. Valla pişman oldum sattığıma İnnovayı Ne alaka demeyin yaa, hatırladım işte birden yine
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

  3. #123
    myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2006
    Şehir
    Bolu Merkez
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    @muvattali Falcon hakkında ozene bozene + ve - lerini içeren bi yazı yazabilir misin arkadasım... İlerde bu motoru almayı düşünüyorum ama gidiyimde Xt 600 falan mı alsam diye de düşündügüm oluyo bi an
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

  4. #124

    Üyelik
    21 Ekim 2005
    NX 4 ile 10.000 km

    Girizgah: Burada yazılı olanlar, sadece ve sadece kendi tecrübelerimi kullandığım modele merak duyan sevgili motosiklet severlerle paylaşmak amacıyla yazılmıştır. Bilgi paylaşıldıkça değeri artar.Bununla birlikte sınırsız bilgi denizinde yazdıklarımın doğruluğu elbette tartışılabilir olup, sevgi-saygı birlikteliğiyle yapılabilecek eleştirilerle daha mükemmel olacaktır…

    Doğru seçim mi?
    Bu sorunun cevabını hala verebilmiş değilim. Zira tercihim sonrası iki arada bir derede çoook gidip geldim. İlk motorumda yaşadığım sorunlar sonucunda sıfır km. enduro saplantısı ile başlayan arayışımda o zaman için mantıklı gelen seçimdi. Sıfır km motosiklette 9-10 milyar sınırında alınabilecek model 3-4 tane enduro var, bunlar da Kawasaki KLE 500-KLR 650, Suzuki DR 650 ve Honda NX 4 idi. Her biri bir başka güzel olan mevcut seçenekler içinde kawasakileri ülkemiz şartlarındaki ikinci el kaybı ve firma güvensizliği nedeniyle elemiştim. DR 650 daha bir safkandı, ama içim ısınmamıştı. Honda XL 200 de güzel olmasına rağmen üzerine oturduğumda altımda kayboluvermişti. NX 4 ise her şeyden biraz içeriyordu. Aklımda kalan Honda iyidir ve ikinci elde üzülmezsin fikirleriyle motorumu seçtim. İçlerindeki en güçsüz motoru seçmem hala düşündürse de rakiplerinden daha az olan fiyatının farkıyla daha çok gezebilecektim

    Aşık olmak ne güzel
    Bunu her motosiklet sürücüsünün yaşamasını isterim. Kasadan az sonra çıkacak olan pırıl pırıl görüntü,montaj esnasında sanki yeni doğmuş bir bebek gibi. Tutmayan frenleri ve kibarca yapılan gaz açmalar ile aşkımız başladı, çekingen ama içi kıpır kıpır yeni iki sevgili gibi…
    MOTOR
    NX 4 ün teknik özellikleri her yerde olduğundan ayrıntıyı yazmıyorum. Maximum torku 6000 rpm’de veriyor ve bu da size 5. viteste 110 km/s olarak geri dönüyor. Azami gücü 6500 rpm’de veriyor ve redline’a 8000 rpm’de giriyor. Bugüne kadar akselerasyon ile ilgili bir merakım olmadı. O yüzden size şu kadar saniye diyemeyeceğim. Benim motorum her yol koşulunda 120 km’ye ulaşıyor. 130 km hızdan sonra çok nazlı bir hal alıyor. Fabrika verisi aksesuarlı olarak max. 130 km yi öngörüyor. Hiçbir anlamı olmamakla birlikte genel kullanım tarzım dışında ve meraktan sınırını öğrenmek için top speed olarak birkaç kez 150 km’yi gördüm ki bu hıza bol gaz yedirerek ulaştım. Hem sürüşün güvenliği hem de motorun sağlığı açısından bu hız NX4 için fazla. Aşkın ızdırabına hiç gerek yok değil mi?

    (-) Motoru daha kuvvetli olabilirdi.

    NX 4’te kuru karter tipi yağlama sistemi kullanılmış. Motor seviyesinin üstünde yer alan yağ haznesi plastik bir ızgara ile makyajlanarak radyatör görüntüsü verilmiş.

    (-)Görüntü yerine daha fonksiyonel bir çözüm olabilirdi.

    Genel olarak uzun yolda 80-100 km/s aralığında gittiğimden bu aralıkta vibrasyon sorunu yaşamadım. Fakat limitlere yaklaştıkça rahatsızlık kendini hissediyor. Kafa karenajının da küçük olması sebebiyle rüzgarla güreşmektense paşa paşa gitmeyi tercih ettim.

    SARFİYAT:
    Bugüne kadar üşenmeden tüm sarfiyatı kayıt ettim. Ve minimum 3.57 - maksimum 5.37 lt/100 km. sonuçlarını elde ettim. Tüm değerlerin aritmetik ortalamasını almak şimdi zor geldi ama ortalama 4.5 diyebilirim. Katalogda yakıt deposu 15.3 lt. olarak belirtilmiş. Kısaca 1 dolu depo kurşunsuz benzin ile 330-350 km. arası yol katedebiliyorum.


    BOYUTLAR:
    Ne büyük ne de küçük. Endamı fena değil, XL 200’ün hallicesi.

    Daha biner binmez ilk hoşuma giden, ayaklarım peg’lerdeyken dizlerimin deponun üst sınırına gelmemesiydi. Sele yüksekliği 850 mm., yerden yüksekliği ise 245 mm. Denemiş olduğum motorlardan Transalp ve F 650 daha yüksek bir motor. Falcon almayı düşünen bir kaç kişi bana motosikletin yüksek oluşundan dolayı memnuniyetsizliğini ifade etmişti. Ben 1.78 olan boyum ile bir sorun yaşamadım. Kütahya Festivalinde kullanma şansı bulduğum BMW F 650 Dakar, NX 4’ten daha yüksek bir motor olmasına rağmen sorun yaşamamış ve hemen kendimi dağa bayıra atmıştım. Sanırım trafikte oynadığım “ayaklarımı yere koymama oyunu’’nun faydasını da gördüm.

    Motorun kuru ağırlığı 151 kg. Hafifliği sayesinde trafikte ve toprakta motorum beni değil ben onu kullandım. Motor üzerinde ciğer gibi asılı sürücüler gördüğümde hafifliğin önemi düşündürücü bir nokta…
    AKSESUAR:
    Bu model için Honda tarafından tavsiye edilen bir aksesuar yok. Yani para harcamanıza gerek kalmayacak. Hala ısrarcı bir tutum içerisindeyseniz 30-40 milyona koruma demiri bulabilirsiniz. Ben yarardan ziyade zarar verebileceğini düşündüğümden taktırmadım. Ayrıca gene Özen topcase için bir de demir yaptırmış. Topcase bana kaba geldiğinden bu işe de girmedim. Bununla birlikte cam taktıran ve özel olarak sidecase için taşıma demiri yaptıran NX 4 kullanıcısı biliyorum.

    Eşya işini 30 lt’lik bir sırt çantasını sıkıca sabitleyerek ve diğer zerzevatı üzerine tıkıştırarak kamplı gezilerde işimi hallettim şimdiye kadar. Ciddi olarak abarttığım da oldu. Bir seferinde 30 lt’lik ve 6-7 lt’lik sırt çantası, uyku tulumu, çadır, mat, hamak, olta. Yükleme biraz zaman asla da, lastikli kancalar yerine tekstil kayışlarla daha kısa ve rahat oluyor.


    ÖZEL NOT: Eşya taşıması ve yükleme ile ilgili olarak kimsenin yazmadığı-söylemediği bir olay geldi başıma. Yüklediğim eşyanın sınırı selenin artçı için olan kısmını aşıp da bana yaklaştıkça gezinin konforu çok ciddi oranda düşüyordu. Zira selede aynı yerde oturmaktan sıkıldığınızda veya bir uyuşma halinde popoyu gezdirecek yer kalmıyordu.

    KUMANDALAR
    (-) Bu noktada eksik olan, selektör için işaret parmağı yardımıyla kontrol edilen düğme bu modelde yok.

    ANA AKSAMLAR
    (-)Gidon uçlarında vibrasyonu engelleyen ağırlıklar ve el koruma yok.

    (-) Orta sehpa yok. Motosiklet ağır değil ama orta sehpa olsaydı zincir yağlarken kriko kullanmaya ya da motoru yan sehpa üzerinde kaldıracak bir kişiye gereksinim kalmazdı.

    (+)Lastikler Pirelli MT 60 ve performansta hiç bir olumsuzluk yaşamadım. İlk başlarda tıkırtılı bir yolculuk yapıyordum, fakat uzun süredir o sesi duymuyorum.

    SERVİS-BAKIM:
    Periyodik bakımları dışında servise gitmemi gerektirecek bir durum ile karşılaşmadım ve problem yaşamadım. İlk bakımı olan 1000 bakımı haricinde 3000 km’de bir servis istiyor. Yağ filtresi 10 YTL, Mobil 10-40 yağ serviste 15 YTL (şu anda Carrefour’da 9,6 YTL’ye bulabilirsiniz). 2 lt yağ ve yağ filtresi değişimi ile standart bakım prosedürü karşılığında en fazla 80 YTL ödedim. Son olarak gittiğim iki periyodik bakımda da yetkili serviste bakımlarımı yağ ve filtre parasına yapma imkanı buldum. İşçilik benden . Seviyorum bu işlerle uğraşmayı, pek tabi ki bu imkanı sağlayan Ali Usta’nın hakkını yiyemem.

    (-)Bakım aralığının 3000km olması olumsuz bir özellik.

    KARŞILAŞTIRMA:
    Bu motosikleti kıyaslayabilecek kadar kullandığım tek model,aslında kıyaslanmaması gereken, ilk motorum olan MZ 251. NX 4 ün MZ ile pek çok farkı var. Kesinlikle daha çevreci, sessiz, konforlu… Çok saçma bulduğum ‘kurye motoru’ denilen ve hor görülen MZ ile yaşadıklarım İLK olması nedeniyle bambaşka. En azından ilk motorum sayesinde tamir konusunda çözümler üretecek hale gelmiştim. Vee aklımda kaldığı kadarıyla, istisnalar hariç yollarda en sıcak selamlaşmaları MZ kullanıcılarından görmüştüm. İlginç!
    Ha bir de bu iki motorun sarfiyatı neredeyse aynı ve MZ her şeyiyle çok ama çok daha ucuz .
    SON OLARAK
    Bence daha çok şehir içinde kullanılan arazi taşıtları gibi. Honda NX-Dominatör serisinin kalitesinden uzak. Sıfır km’de uygun fiyatlı ve aynı bütçedeki 5-6 yaşındaki ikinci el motorlara alternatif, dertsiz tasasız binilebilecek, yeni kullanıcılara bir çok kişi tarafından tavsiye edilen bir model.

    400 cc.-29 BG ama NX 4 Falcon’da her şeyden biraz var:

    ŞEHİR İÇİNDE: 2 yıldır otomobil yerine motosikleti tercih ederek işe giden biri olarak diyebilirim ki hafifliği sayesinde şehir içinde çok kullanışlı. Yüksekliği ve süspansiyon özelliği sayesinde kaldırımlar sesini çıkaramıyor.

    UZUN YOLDA: Yaptığım kilometrenin büyük kısmı uzun yolda. Diyebilirim ki coşmamak şartıyla uzun yol çekilmez değil. Kullanmış olduğum 80- 100 km/s aralığında yeterli torkuyla keyifli yolculuklar yaptım. 400 cc’lik bu modelde gaza gelip uzayarak motoru üzmenin/yemenin manası yok gibime geliyor. Uçulacak motor değil vesselam.

    BOZUK YOLLARDA: Motorumu en çok buralarda seviyorum. Asfaltta saatlerce gidip güzellikleri sonunda gizleyen bozuk yollar NX 4 ile çok kolay. Süspansiyonları vurmuyor ve yere sağlam basarak kuyruk sallayabiliyor. Offroad’da öyle çok ağır parkurlara pek girmedim ama 151 kilogramlık ağırlığı ve MT 60’lar beni hiç yüz üstü bırakmadı. Bir keresinde çamur deryası Hazerfan Motocross pistinde ön tekerleğim çamurdan kilitlenene kadar rahatlıkla gitmiştim. Uçan Manga ile yaptığımız gezilerde zorlanmadım.

    *** Bu kadar yazıdan sonra şunu eklemeliyim ki, beklentileri iyi tespit gerekli, aslında motosikletlerin her biri birbirinden güzel. Daha da güzeli, yeni yerlerle ve güzel insanlarla buluşturması değil mi?

    Murat Kekik-İst.
    Çok güzel bir değerlendirme olmuş. Teşekkürler...

  5. #125
    muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @muvattali Falcon hakkında ozene bozene + ve - lerini içeren bi yazı yazabilir misin arkadasım... ...
    viper_1 daha önce kopyaladığım -duygularımı aynen yansıtan- alıntıyı hatırlatarak beni kurtarmış bulunuyor
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

  6. #126
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Hayır mı Volki Falcon mu alacaksın yoksa
    Niye birisi çok mu metetti
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

  7. #127

    Üyelik
    21 Ekim 2005
    Çok sevdiğim bir arkadaşıma Falcon alıyoruz. Eee bende de biraz merak oldu....

    Alıntı muvattali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    viper_1 daha önce kopyaladığım -duygularımı aynen yansıtan- alıntıyı hatırlatarak beni kurtarmış bulunuyor
    Evet. Sanırım sayfa 4 olması lazım. Bi alıntı yapayım dedim...

  8. #128
    pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ekim 2004
    Viper, uzun uzun Falcon'u anlatamam ama hala merak ettiğin hususlar varsa, tek tek sorarsan, cevaplayabilirim.

  9. #129
    muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Nisan 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Falcon alıp da benim gibi Boğazı günde 2 kez feribotla geçeceklere bir hatırlatma.. Amortisörleri çok yumuşak olduğundan feribotta bir an bile yanından ayrılabileceğinizi düşünmeyin sakın. Çünkü araç dalgada yalpaladıkça bizimki başlıyor durduğu yerde sağa sola dans hareketlerine. Ve bir müddet sonra dalga hareketi arttıkça elle müdahale şart oluyor -ayakla da oluyo - aksi takdirde devrilmesi işten bile değil. Bu durum orta sehpanız yoka geçerli tabii. Bütün motorcu arkadaşlar yukarıda paşa paşa çaylarını yudumlarken siz aşağıda Falconunuzla yakın marke sohbete devam yapıyorsunuz..
    Birkeresinde aman be ya, bişey olmaz diye yukarı çıkmamla tekrar inmem bir olmuştu. Ne mi olmuştu, tabi ki zavallı Falconum sağ tarafa yatmış ve sticker kısmından biraz zede almıştı. Artizlik olsun diye kaskı sağ aynaya oturtmanın cezasını da ağır ödemiştim o da ayrı hikaye tabii

    Tabii viper ve arkadaşının böyle bir sorunu olmayacak gibi
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

  10. #130

    Üyelik
    30 Nisan 2007
    selam arkadaslar.ben yeni katildim,regal raptor almayi dusunuyorum,acaba iyimi?bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim...tesekkurler

  11. #131
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı pazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Viper, uzun uzun Falcon'u anlatamam ama hala merak ettiğin hususlar varsa, tek tek sorarsan, cevaplayabilirim.
    Valla ben bir sorunumu yazdım ama oralı olmadın...

    Gerekli cevaplar verildi sanırım Pirelli MT 60 alacağım...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

  12. #132
    myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2006
    Şehir
    Bolu Merkez
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    @viper_1 Alıntı yaptıgın için teşekkürler dostum... Ayrıca o yazıyı bu sekilde anlamlı ve harika bi şekilde yazan Murat Kekik-İst. arkadasıma da binlerce teşekkürler.. Cok faydalı bilgiler olmus emegine saglık...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

  13. #133
    myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2006
    Şehir
    Bolu Merkez
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Yaa iyice asık oldum ben bu motora... Cok hoş.. Dün zaten caddede canlısınıda ilk kez gordum. Tam benım için üretilmiş bi motor dedim...

    Benzin Sarfiyatı hakkında tam kesin bişi soleyebilecek bi kullanıcı arkadaş var mı acaba
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

  14. #134

    Üyelik
    15 Mayıs 2007
    Merhaba,

    Motora yeni başladım. NX 400'u yeni başlayan birine önerir misiniz?

    Not: Boyum 1.83 olduğu için yüksekliğinin çok fazla sorun çıkartacağını düşünmüyorum.

  15. #135
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzin Sarfiyatı hakkında tam kesin bişi soleyebilecek bi kullanıcı arkadaş var mı acaba
    Söyledik ya şekerim noterden tastik mi istiyorsun

    Alıntı motorgoran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

    Motora yeni başladım. NX 400'u yeni başlayan birine önerir misiniz?

    Not: Boyum 1.83 olduğu için yüksekliğinin çok fazla sorun çıkartacağını düşünmüyorum.
    Valla aslında önermem ama, ben Falcon da öğreniyorum vitesliyi Çelişkili olacak, hiç mi tecrüben yok.. Trafikte scooterla bile bulunmadın mı
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

  16. #136
    myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mayıs 2006
    Şehir
    Bolu Merkez
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söyledik ya şekerim noterden tastik mi istiyorsun
    Yaa soyledin ama Bende Düşündüm ki Belki bi delikanlı cıkarda Falcon Su kadar az yakıyo dicekmi die merak etmiştim Az yakması o motor tercih nedenim olabilir gibisinden ... (Biraz Kendimi Kandırmıs gibi oldum ama neyse )

    Artık bıraktım ,falcon ların yakıtıyla ugrasmaktan falan... Cok ince detaylarına kadar inceledim motoru forumlarda... Satanlar sadece Büyütmek için satıyolar.. Ayrıca hiç bir teknik sorunu yok diyede yazmıslar... Güc desen bana fazlasıyla yeter... Devir düşük oldugu sürece fazlada yakmıyo demişler.. Güc lazım oldugu zaman biraz fazla yaksada olur... Süspansiyonlar cok narinmiş... Bu da benım için cok ideal.(Bolu Gibi bi yerde)... Düşündüm tasındım ve bu kadar insan yanılamaz diye Falcon almaya karar verdim... Seneye inşallah sahip olurum falcona...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

  17. #137

    Üyelik
    15 Mayıs 2007
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla aslında önermem ama, ben Falcon da öğreniyorum vitesliyi Çelişkili olacak, hiç mi tecrüben yok.. Trafikte scooterla bile bulunmadın mı
    Açıkcası trafikte 2 teker üstünde hiç bulunmadım. Ama 10 yıldır araba sahibiyim. İstanbul trafiğinde nasıl davranılacağını da bildiğimi düşünüyorum. Danıştığım kişiler de 250'lik motorların 2 ay içinde beni sıkacağını ve Falconun hafifliği ve 500-650lik motorlara gore gücünün daha düşük olması sebebiyle başlangıç için kabul edilebilir olduğunu söylüyorlar. Ben de ne alacağıma karar verebilmiş değilim. Önerilere açığım...

  18. #138
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Ay valla ne diyeceğimi şaşırdım Araba olayını bence hiç karıştırma, birbiriyle çok uzak şeyler Sonuçta 2 teker

    150 kg Falcon ve ben vitesli kullanmayı Falconda çok zorlanarak öğrendim.. Ben başa çıkabilirim, yavaş yavaş öğrenirim dersen al... Ama hemen alıp İstanbul trafiğine çıkma bence...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

  19. #139
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2005
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Arkadaşlar selam bana yardımınız gerekli, muvattali arkadaşımıza söyledim ama motoru serviste olduğu için yardımcı olamadı..

    Motoru boyattık, ve yan tarafta ki Nx4 kısmını çıkardılar. Reklamcıdan stıcker yaptıracağız çok yakın plandan oranın resmi lazım.. İnternetten bulduklarımın çözünürlüğü yetmiyor, çekip yollar mı Nx4 ü olan birisi? Çok sevinirim
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

  20. #140
    pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ekim 2004
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam bana yardımınız gerekli, muvattali arkadaşımıza söyledim ama motoru serviste olduğu için yardımcı olamadı..

    Motoru boyattık, ve yan tarafta ki Nx4 kısmını çıkardılar. Reklamcıdan stıcker yaptıracağız çok yakın plandan oranın resmi lazım.. İnternetten bulduklarımın çözünürlüğü yetmiyor, çekip yollar mı Nx4 ü olan birisi? Çok sevinirim
    Tuğba, Nx4 kısmını sana yüksek çözünürlüklü gönderebilirim sadece merak ettiğim bir husus var.Siyah siyah noktalı olan yan taraftaki Faalcon yazısını reklamcınız yapmayı becerebilcek mi?Çünkü burada ben aynısından yaptıracak yer bulamadım.Bu arada resim için herhangi bir mail adresi gondermen yeterli.


    REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler