MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Mayıs 2008, 16:02
Selam arkadaşlar.Benim motor marş dinamosundan yağ kaçırıyordu marş dinamosunun başındaki contayı değiştirdim ve sorun halloldu.Eskiden motorun hertarafı yağ oluyordu bide üstüne toz yapıştımı berbat bi görüntü oluyordu Ama bu işi 40 ykr ye hallettim
Reklamlar
-
08 Mayıs 2008, 13:01
TeA_89 adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar.Benim motor marş dinamosundan yağ kaçırıyordu marş dinamosunun başındaki contayı değiştirdim ve sorun halloldu.Eskiden motorun hertarafı yağ oluyordu bide üstüne toz yapıştımı berbat bi görüntü oluyordu
Ama bu işi 40 ykr ye hallettim
iyi olmuss sorununu çözmüşünnnn
-
08 Mayıs 2008, 21:40
slm arkadaslar bende aldım mondial 150 hs bayıldım bu motora gercektem super kaçıyor yakıtı bıraz fazla ama olsun hak ediyor performansına gore
-
08 Mayıs 2008, 21:54
yenı aldıgına gore bıraz fazla yakar bu normaldır'motor krum toplaması lazım parçaların yerleşmesi lazım
-
09 Mayıs 2008, 13:53
krkmzahmet adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar bende aldım mondial 150 hs bayıldım bu motora gercektem super kaçıyor yakıtı bıraz fazla ama olsun hak ediyor performansına gore
hayırlı olsun kardess yakıcak tabi yeniyken eskimeye başlasın arıza yapmaya başlasın o zaman az yakarr söyle bi uzun yola çık km n çoğalt motor açılsın falann anca öle azalır yakıtt
karpatkurdu adlı üyeden alıntı
yenı aldıgına gore bıraz fazla yakar bu normaldır'motor krum toplaması lazım parçaların yerleşmesi lazım
EVET HAKLISIN ARKADAŞIMM AYNEN KATILIYORUMMM
-
09 Mayıs 2008, 17:15
abiminde var 150 HS çok güzel makina o okulu nedeniyle sakaryada arada bi geliyo çok güzel motor en önemlisi çok ser ibr motr benim bianchi hiç seri değil ama bayırda 2 kişi kalkıyo ne iştir ben anlamadım ama 150 HS kalakrken patinaj çekiyo çok güzel makina herkese tavsiye edrim ama ben sıfır bi motor almayı düşünsem 150 ZC alırım bide banarlı bişi soracam arka stop lanbasını siyah yapmışsın onu o şekilde yaparken nasıl bir malzeme kullandın yada hazırmı aldın onu soylersen sevinirim
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
09 Mayıs 2008, 20:30
anılyuksel adlı üyeden alıntı
abiminde var 150 HS çok güzel makina o okulu nedeniyle sakaryada arada bi geliyo çok güzel motor en önemlisi çok ser ibr motr benim bianchi hiç seri değil ama bayırda 2 kişi kalkıyo ne iştir ben anlamadım ama 150 HS kalakrken patinaj çekiyo çok güzel makina herkese tavsiye edrim ama ben sıfır bi motor almayı düşünsem 150 ZC alırım bide banarlı bişi soracam arka stop lanbasını siyah yapmışsın onu o şekilde yaparken nasıl bir malzeme kullandın yada hazırmı aldın onu soylersen sevinirim
paintte yapılmış o yaw değilmi banarlı?
olmazsa stop boyaları var ama ama siyah varmıdır bilmem genelde kırmızı oluyo zaten tavsiyede etmem lambanın bi amacı var siyaha boyayınca tamam güzel olabilir ama gece görünürlüğü azalıyor dostum sana tavsiyem illa yapçam diyorsan sök stobu bayan siyah çorabı geçir idare eder
-
10 Mayıs 2008, 15:13
anılyuksel adlı üyeden alıntı
kardes alıyorsun bi tane kadın çorabı iyi olanlardan yani pahalılardan söküyorsun coraplaa sarıyorsun etrafını sonra takıyorsun yerine tamam
gursus adlı üyeden alıntı
paintte yapılmış o yaw değilmi banarlı?
olmazsa stop boyaları var ama ama siyah varmıdır bilmem genelde kırmızı oluyo zaten tavsiyede etmem lambanın bi amacı var siyaha boyayınca tamam güzel olabilir ama gece görünürlüğü azalıyor dostum sana tavsiyem illa yapçam diyorsan sök stobu bayan siyah çorabı geçir idare eder
saçmalama ne painti yaww orjinal resim o işte ben yaptıktan sonra cektimm kadın çorabı ooo ama su an üzerinde yok çıkardımmm
-
10 Mayıs 2008, 15:18
-
12 Mayıs 2008, 22:45
slm arkadaslar bugün motor tek ayaklıktayken yere düştü egzoz içeri girdi birde lambaların oldugu yerden sesler geliyor ne olabilir bu
-
12 Mayıs 2008, 22:51
ne tür bı ses belkı egzosun perçinlerı zırıldı yordur
-
13 Mayıs 2008, 12:59
tatar_59 adlı üyeden alıntı
slm arkadaslar bugün motor tek ayaklıktayken yere düştü egzoz içeri girdi birde lambaların oldugu yerden sesler geliyor ne olabilir bu
ASIM İNSAN GELİP BİZE DANIŞIRR SANKİ UZAĞIZZ BAKARIZ ONA EĞER EGSOZ DAN GELİYORSA ÖNEMLİ DEĞİL TAKMA KAFANA Bİ KELEPCE TAKARIZ TAMAM
-
15 Mayıs 2008, 15:29
Arkadaşlar bu motor 6lt. depo ile kaç km yapıyor?
-
15 Mayıs 2008, 15:30
-
15 Mayıs 2008, 15:34
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
200 km yapıyor
.
-
15 Mayıs 2008, 15:41
izzet ciddiyim bende 151rs var 5,500 devirdeki 80 kmlik hıza baglı kalarak uzul yolda budur yakan
-
15 Mayıs 2008, 19:33
-
15 Mayıs 2008, 19:46
güzel motor 150 hs alabilirim
-
15 Mayıs 2008, 20:49
murat_190 adlı üyeden alıntı
güzel motor 150 hs alabilirim
güzel ne kelime süperrrrr
-
19 Mayıs 2008, 19:22
arkadaşlar daha önce benim motorun fabrikasyon hatalı olan KRANGI'nın değişeceğini yazmıştım 15 gün bekledim ama beklediğime değdi şimdi motor çok iyi oldu ayrıca silindir pistonda komple değişti pompası bozulmuş onuda halletti servis arza sebebiyse benzin deposuna nasıl olduysa talaş parçası kaçmış ben hep BP den alırım benzini anlamadım neyse bu talaş parçası silindiri bi güzel.........çizmiş piston falan kalmamış %40 yağlamada azalınca pompayıda bozmuş yani anlıyacağınız 700km'de motorun motoru komple yenilenmiş sayılır şimdi motor saat gibi çalışıyor maaşallah nazar değmesinmarşa bir basmaya çalışıyor
genede mondial kötü bir firma değilmiş ama şunuda unutmamak lazım bütün bu sorunlar 700 km'de bir motorun başına geliyor
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler