Sanırım yakinda babam da pcx alacak. Istanbul içi plaka ruhsat hariç en güzel fiyati kim verecek acaba
Sanırım yakinda babam da pcx alacak. Istanbul içi plaka ruhsat hariç en güzel fiyati kim verecek acaba
Herkese merhaba.
Dün ilana koydukları çok uygun bir fiyata bulduğum pcx 150 yi aldım =)7.000 tl. 2014 model 2300 km de . Satan arkadaş paraya sıkıştığı için bu fıyata koymuş. Pazarlık falan yapmadık hiç zaten son fıyatı buydu. ne yalan söliyim bende kaçırmadım.herhalde artık apartmandakiler söylenmeye başlıcak çünkü garajdaki 4. motorum oldu.en güzel rengi bence füme. gerçi gri olarak geçiyor ruhsatta. ışığa görede renk değiştiriyormuş kapalı havada baya koyu füme oluyor aslında ışık varken bir iki ton daha açılıyor o renk. valla bence süper bir motor. şehir içinde pır pır bütün aralardan derelerden git )) nerdeyse sıfır gibi zaten. topcase taktırmayı düşünmüyorum zaten sele altı bagajı benim için büyük lüks :D :D resimlerdeki kask nolan n86 ve tam sıgıyor buda çok güzel oldu. montu koyamıyorum cunku sırt koruması oldugu ıcın pek katlanmıyor fakat dizlik eldiven bellik hepsini koyuyorum =) ee montuda koyamıyım o kadarda olsun. dedim ya benim için zaten buyuk bir lüks bunlar
çok ufak bir çiziği var kaldırıma sürtmüş oda hiç sorun değil. aldıgım arkadas city grip takmış zaten o yuzden lastik sorunumda yok =) ve tabikide hemen kan grubumu yapıştırmayıda ihmal etmedim
herkese iyi sürüşler.
slm merhaba arkadaşlar bende pcx 150 aldım henüz 35 km sıfır aldıgım için herkez birşey diyor rodaj için lütfen birisi yardımcı olsun nasıl rodaj yapmalıyım tşk ederim şimdiden
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
slm arkadaşlar bende pcx 150 aldım 35km de henüz fakat şu rodaj olayı herkez birşey söylüyor lütfen saglıklı bilenm birisi yardımcı olursa sevinirim
Merhaba, bende yeni PCX 150 aldım ilerleyen zamanlarda ufak bir kullanıcı incelemesi yazmayı planlıyorum herkese iyi forumlar.
Arkadaşlar merhaba pcx 150 sahibiyim yeni aldım 200 km oldu daha, motordan çok memnunum ama motoru kullanırken kulağıma garipten zırıltılar geliyor internette araştırdım kimse yazmamış sokakta pcx sahiplerine soruyorum herkez evet 40 la falan giderken sabit gaz yapınca bi zırıltı geliyor diyor hepsinde varmış göyya , servise gittim sordum açıklama şu ;dizel motor nasıl traktör gibi çalışıyosa bu motorda böyleymiş ,hepsinde varmış sizler bu konu hakkında ne düşünüyosunuz? Ve artçılı kullanımda kasislerden falan inerken arka teker sürtme yapıyor amartisör ayarı var mı acaba?
bu gün bende 2015 pcx aldım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
cumartesi günü 2 kişi 100 km den aşşağı düşmeden yaptığımız 120 km lik yol sonunda motorun ortalama tüketimi 2,4 litre oldu.. hava rüzgarlı idi... kokluyor mübarekk benzini....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ortalama tüketim 2,2 gözüküyor şuanda....yakıt performansı çok güzel.. sedat ın motor 4 bin küsür km de....
üzerindeki lastikler berbat.... tur camı şart... düzgün bir koruma demiri lazım granajlar için.. honda duran kardeşler bursa bayisinin resimlerinde vardı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
Bu gün honda nin orjinal set paketinden aldım. Orjinal tür camı. Aylar için orjinal uzatma. Orjinal Çanta taşıyıcı ve orjinal 29 lt çantası ile 675 liraya aldık. Set çok kaliteli idi. Çantada Kappa dan vaz geçirdi beni. Tur camın Dada gibi den .
Yarın lastik takılacak.
sakin kullanımda 1,6 değer yakalayan 150 cc lik makinaye ne denir... tabiki pcx....
Bende 2015 PCX 150 kullanıcısıyım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:28 ----------
@berkcigdem Hocam selamlar bu arka tarafa koyduğunu sırtlığı nerde yaptırdınız acaba?
şuan ortalama tüketim 1,8 litre.. katık gidiş çok güzel hoş.. ama amortisörleri yetersiz bence...
benim boy 1.90 kilo 75. uzun ince biriyim yani :D sizce bu motor altımda küçük kalırmı kaybolur mu? açıkçası boyumdan dolayı çoğu motor bende saplanmış gibi duruyo buda öyle olur mu acaba
2M is my life
Music & Motorcycle
Arkadaşlar lastiklerini değiştirmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Birde arka lastiği biraz daha genişletsem sorun olur mu?
Lastik olarak City Grip kullanıyorum. Genel olarak başarılı bir lastik. Bence ölçüsünün dışına çıkmayın.
Hocam motorum yeni ama bu lastiklerin pek iyi olmadığı değiştirmem gerektiği söylendi sizce doğru mu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)