XT mükemmel bir hafta sonu gezi aracıdır. Arctic Cat TRV zorlu yol koşullarının üstesinden kolaylıkla gelmesinin yanısıra, çelik jantlar, tam bağımsız süspansiyon ve esnek şasi üzerine monte edilmiş ATV siz e eşsiz bir konfor sunar...

3 ü 1 arada

Eğer yolcu koltuğunu kaldırmak istiyorsanız, sadece iki parmağınızla çekin ve isterseniz isteğe bağlı
SpeedRack veya ağır kargo kutusu ile değiştirin.
İşte bu kadar kolay.







http://www.youtube.com/watch?v=8XhmxD-xDnQ" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Çok Yönlülük

Özellikli bir ATV satın almak için arıyorsanız, çok yönlülü ve büyük. Arctic Cat'in sunduğu 3-in-1 sistemine gözatmadan karar vermeyin. Mesala sadece iki parmağınızla yolcu koltuğu kaldırabilirsiniz. Sonra bir SpeedRack ® veya ağır kargo kutusu ekleyebilirsiniz.Ayrıca üç noktalı SPEEDPoint ™ erişim sistemi de Artic Cat mevcuttur.

Büyük Speedrack (3in1)

Bu büyük SpeedRacks son derece güçlü ve dayanıklı olmanın yanısıra geniş bir yelpazede yükleme ve kaldırma olanağı sunar.

Süspansiyon

Arctic Cat tarafından dizayn edilmiş ve kendini kanıtlamış Ride-In süspansiyon düşük profil ve koltuk tasarımıyla konfordan ödün vermeden seyahat etmenizi sağlar. Arka salıncak bar ile istikrarı korurken daha yumuşak bir sürüş sağlar. Kendine has çekiş sistemiyle sapmaları önlerken, direksiyonu tutarlı kullanımızı sağlar.

Teknik özellikleri için tıklayın: http://www.arcticcatturkiye.com/v1/products/700.html