Apachi XZ250RM Cross ON/ Off road / Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Walla gobek uyuyorsa hemen verelim siparişi benim motor 5. Viteste yari gazin ustune cikmiyor gayri hamok dan crf250l sahibi arkadaslara ulasip onlarin uzerindenmi olcsek naapsak bilemedim. Mukayese sansi olan biriyle gorusmek lazim durumu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
Usenmedim gittim buldum crf250l ama ne yazikki gobekler birbirini karsilamiyor :(
Ne yapabiliriz dedim numarami aldi honda servisi en gec 2 gune kadar haber verecegiz dedi (dur havamida atayim) adamlar motora hasta oldu
Reklamlar
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Walla gobek uyuyorsa hemen verelim siparişi benim motor 5. Viteste yari gazin ustune cikmiyor gayri
hamok dan crf250l sahibi arkadaslara ulasip onlarin uzerindenmi olcsek naapsak bilemedim. Mukayese sansi olan biriyle gorusmek lazim durumu
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
Usenmedim gittim buldum crf250l ama ne yazikki gobekler birbirini karsilamiyor :(
Ne yapabiliriz dedim numarami aldi honda servisi en gec 2 gune kadar haber verecegiz dedi (dur havamida atayim) adamlar motora hasta oldu
Hahahah, olurlar tabii ciğeri sağlam aletin, haydaa iyiki mukayese etmişsin, ben internette gördüğüm teknik verilere göre aynı olduğunu çıkarmıştım, bu durumda en sıhhatli'si senin sanayii'deki arkadaşa yaptırtmak, zaten bizim göbekler bir tuhaf, gelişi güzel açılmış yuvaları rezalet.
-
Carbon hocam egzos tarafindaki sag arka grenajin ne durumda? Benimkinin icindeki takoz eridi yerine metal bi parca uydurduk tabi o da isininca grenaji deldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
Yarin iskenderuna yada antep tarafina komurlere kadar gidebilirim sen ne yapiyorsun yarin? Balik isi falan varmi
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Carbon hocam egzos tarafindaki sag arka grenajin ne durumda? Benimkinin icindeki takoz eridi yerine metal bi parca uydurduk tabi o da isininca grenaji deldi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------
Yarin iskenderuna yada antep tarafina komurlere kadar gidebilirim sen ne yapiyorsun yarin? Balik isi falan varmi
İyiki yazmışsın, ben aldığımda 2 sinde'de metal vida var idi, şaşırmıştım bende, o kadar sıcak yazda kullandım, hatta sırt çantam eridi egzost'ta, uzatmayayım, aynen dediğin gibi şimdi kontrol ettiğimde bir vida düşmüş tek vida egzosta temas halinde ancak çok şükür grenaja bir hasar vermemiş şimdilik, elden geçireyim varol.
Balık avın'dan yeni döndüm, sanıyorum 2 hafta kadar meşgul olacağım, aksi olur ise haber ederim, mutlaka istişare edelim mevcut durumları, bak örneğin sen yazmasan bunu hiç kontrol etmiyecektim sağol.
-
Rica ederim abi ne demek karsilikli paslasa paslasa cikacak sonunda birseyler
Ben bugun bahsi gecen bölgeye teflon parca koydum motoru isittim biraz baktim bi sikinti yok eritememis teflonu.
Bizim gezme isinin rotasi belli oldu gibi buyuk ihtimal serbest bolge uzerinden ceyhan civarlarindan yumurtaliga vurup ordanda karatas bolgesine dogru yol alacagiz gibi duruyor 3arkadas.. bakalim sabah olunca belli olur herhalde
-
Gittik geldik 350 km yol yaptik. Gelirken deviri hic dusurmeden kesiciye girme sinirlarinda kullanarak geldim 150 uzeri km boyunca eve geldim durdum yere bi baktim oldugu gibi yag. Vibrasyondan ust kapak somunlari gevsemis.. eve kadar getirdi allahtan.. yanimda iskenderundaki tornaci arkadas da vardi motorla cektigim eziyeti gordu ilk firsatta yaptiracagiz dislileri hadi bakalim kismet
-
Ne diyeceğimi bilemiyorum, tamamen senin tercihin, keşke ilk iş olarak dişliyi küçülte idin, rodajı sonra rahat rahat yapar idin, bu arada benzin sarfiyatı değerlerin nedir?, tahminen 5.5 - 6.5 litre/100km olmuştur devirli kullandı isen, yağı değişmeni şiddetle öneririm filitrelere'de bakıver mutlaka çapak yapmıştır.
Rodaj bitti biteli hatta ortasında diyelim, karbüratör iğnesini bir çentik altta almıştım, az atiklik kaybı oldu ancak, yüksek devirde tınlamıyor yine hanzo, biraz daha iktisatlı oldu gibi.
-
-
-
-
ah o dişli bende olcaktı şimdi...
-
Motor saplama cıvatasını kırmış yaani sıkıntı somun gevşemesi değilmiş. Aradım ışıldarı durumu anlattım talep formu geçerseniz hemen adresinize çıkaralım kargoyu dediler bakalım hemenleri kaç aya tekabül ediyor :D
-
Ellerinde olanı süratli yolluyorlar, lastik jant istettiğimiz'de 3. günü elimizde oldu, ancak mutlaka modeli RM 4v, söyle diğer versiyonlar ile karıştırmasınlar, tamamen farklı sende biliyorsun.
-
Zannediyorum ki planetin 42 dislisi uzerinde gobege uymasi icin oynama yaparak kullanabiliriz.. bu aksama bulabilirsem planet dislisini bi bakacagim ne durumda diye evde olacakti ayrica motorun ust kapagi cikarinca icerde temiz bir iscilik cikardiklarinida gordum hele o 78lik pistonu goren arkadasin surat ifadesine sahit olmanizi cok isterdim
-
OooOOo Yunus usta, sen tam ameliyat yapmışın, neden pistonu söktünüzki?, bide sen benden daha bilgili ve sanayii çevresine sahipsin bu durumda, bu motorun rezil elektrik kablo teşkilatını nasıl yenileye biliriz?, unutmadan yaz dönemi kısmet olurda görürsek felaket sıcaklık oluşuyor bildiğin üzere bizim buralar neyse bizim radyatörlerde "fan" yok sen ne düşünüyorun bu hususta?
Zira yazın İskenderun'dan geçerken yoğun trafik var idi zaten Belen Reyhanlı derken motor bayaa hararetli idi, karaağaç tarafında balığa durduğum zaman kontağı kapadım ancak 2-3 defa bır bır bır etti, yani kontak dahi stop ettiremedi, neredeyse motor altımda yanacaktı, yaz için radyatöre "fan" uydurmamız lazım diye düşünüyorum.
Senin far'da gariplik hiss ettim zenon'mu takılı?
-
Müdür sıfır motoru niye açtın ki?
Diyecektim saplama civatası demişssin ama neredeki?
-
-
Hall ettiğine sevindim umarım performansı kaybetmemiştir, tesisatta göz ile bakınca hoşuma gitmeiyordu, bilemiyorum belkide normaldir, dediğin gibi cırt bantlı ancak çok sıkı şekilde bazı yerlerde sanki kabloyu kıracak kaar sıkmışlar gibime geliyor, umarım ileride sıkıntı çıkarmaz hele yolda iken.
Bu arada test edebildinmi, bide sübabları nasıl ayarladın tekrar hangi değerlere?
-
-
Geçenler elamanın teki tenkit ediyor "ne ölee kartal gibi kolları açıyon hava basyon, normal tutsana şunu" dedi az hatırı vardı, gel dedim otur şunun üstüne tut direksiyonu, üstünde iken fotosunu çekip gösterdim, " hmm hakkaten acayip bir pozisyonu varmış,kontrollü'müşte kusuruma bakma" didi.
Baktım ineceği yok motordan, "kontağı versende az turlasam, söz şurdan şuraya fazla deel" didi, cevaben dedimki "%&&%&% )()=?=)=(/&, %&%7 olo "
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)