Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Honda Integra NC700DC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #121

    Üyelik
    23 Ekim 2012
    Motosikleti
    Honda st1300 Paneuropan-Yamaha Xmax 250
    Alıntı mertaydogdu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet abi nerelerdesin? Bugun motora bin bakimi yaptirdim, o sirada bir siyah integra daha vardi arkadasinmis. Cesmede restaronti varmis, onun sahibiymis. Oda cantalari taktirdi, sendende konustuk.
    selam mert her öğle üsküdar kafedeyim onun haricinde işyerindeyim. evet arkadaşla bende yükselişte tanıştım muhabbetimiz oldu motorlar aynı olunca muhabbet oluyor tabii.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #122

    Üyelik
    26 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    HONDA FORZA 250
    herkese merhaba...bende geçen hafta KTM DUKE 200 motorumu sattım ve bugün integra alarak aranıza katıldım

    hepimize kazasız belasız sürüşler...

  3. #123
    mertaydogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2007
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda Integra NC700D
    Hoşgeldiniz forumda bu sayfayı 1. sayfadan itibaren incelerseniz bir çok aksesuar ve motor hakkında bilgi v.s. sürüş bilgisi bulabilrisiniz.
    Kombine ABS ve Dual Clutch Otomatik Vites olmazsa, olmaz!

  4. #124

    Üyelik
    26 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    HONDA FORZA 250
    ilk olarak GPR DEEPTONE egsoz siparişi verdim italya dan youtube dan izledim videosunu sesi bayağı iyi geldi...

    http://www.youtube.com/watch?v=-MSzH...ure=plpp_video

    şimdide arka çamurluk bakıyorum ama çoğu kısa çamurlukların,daha uzunu yok mudur bunların?? birde servisten arka çamurluk alan var mı??varsa fiyatını söylerse sevinirim,ellerinde olmadığı için şu an fiyat vermiyorlar...

  5. #125

    Üyelik
    02 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CRF1000L
    nc 700x için http://www.ebay.com/itm/R-G-REAR-HUG...item43b412b025 böyle bir ürün var. bence güzel. ben rossocromo nun kini daha çok beğendiim için onu arıyorum. ama bulamazsam bunu da alabilirim. sanırım integra için de vardır.

  6. #126

    Üyelik
    26 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    HONDA FORZA 250
    bende şu ikisini buldum ama türkiye fiyatını bilmediğim için almıyorum şimdilik...

    http://www.rossocromo.fr/product.php?id_product=33

    http://www.ebay.ca/itm/200845323473?...84.m1438.l2649

  7. #127
    mertaydogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2007
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda Integra NC700D
    Urlada Tayyimin yaptığı egzos videosunuda buraya koymuştum. Fotolarıda var. Arka çamurluk bir sürü çeşidi var, çoğunu 1. sayfadan itibaren bakarsan burada bulabilirsin.
    Bu arada Siyah Integraya yeni bir siyah daha ekleniyor, MAT SİYAH GUN BLACK.






    İtalyada renk kataoğına eklemişler bile
    http://www.hondaitalia.com/moto/modello/nc700dc/
    ferhatugur bunu beğendi.
    Kombine ABS ve Dual Clutch Otomatik Vites olmazsa, olmaz!

  8. #128

    Üyelik
    26 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    HONDA FORZA 250
    mat siyaha bayıldım!!

  9. #129
    mertaydogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2007
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda Integra NC700D
    Metzellerin sitesinden Integraya uygun lastik testi sonuçları.
    Ben Bridgestone da Metzeleri'da denedim bana sanki Bridgestone daha iyi gibi geldi ama bridgestone kullandığım zamanda yazdı.
    Bu nasıl testtir yahu, 180 puan üzerinden verilen puanlar, onu anladıkta profosyenel sürücüye vermişler Michelin Roadtec 2 ile Roadtec 3 e göre daha iyi zamanlama yapmış. Gazetecilere vermişler ikisindende aynı süreyi yapmışlar.

    According to the Motorrad TestCenter, "...the Metzeler Roadtec Z8 Interact M/O clearly beats the competition"

    Directly compared with its competitors (Bridgestone Battlax BT 023, Continental Road Attack2, Dunlop Sportmax Roadsmart II, Michelin Pilot Road2 and Michelin Pilot Road3), the new (M) and (O) specifications of the Roadtec Z8 Interact won the test and the final result.

    The bikes chosen for the test were a Honda CBR 600 F/ABS and a Suzuki 1250 Bandit/ABS, to examine any deviation in test results derived from different bike weight and/or suspension geometry.

    The Wet test has been held in Vizzola test track because of its permanent watering system and the good friction coefficient that facilitates extreme lean angles and high cornering speed. The average driving times in the sections, provided data on the wet-driving properties of the tires; in addition, maximum cornering speed and maximum lean angle have been measured and evaluated by using GPS and speed sensors installed on both wheels, to register any irregularity produced by ABS.


    Kombine ABS ve Dual Clutch Otomatik Vites olmazsa, olmaz!

  10. #130
    modoxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2011
    Şehir
    Muğla Menteşe
    Motosikleti
    SYM Fiddle 2
    Alıntı ferhatugur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mat siyaha bayıldım!!
    Aynen katılıyorum......

  11. #131

    Üyelik
    26 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    HONDA FORZA 250
    arkadaşlar birşey sormak istiyorum...

    dün motoru çalıştırdığımda arıza ışığı arıza ışığı 1 saniye aralıkla birkaç kez yanıp söndü.sonra birkaç kezde daha hızlı yanıp söndü...kontağı kapatıp biraz bekledim,sonra tekrar çalıştırdım motoru ve ışık tekrar yanmadı...

    bir fikri olan var mı acaba?? kullanma kılavuzum yok o yüzden burada sormak istedim...

  12. #132
    mertaydogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2007
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda Integra NC700D

    Vtec

    Sizlere bari vtec'i anlatayım.
    Vtec aslında tek bir sistem şekli değildir. Bir çok vtec sistemi bulumaktadır.
    Vtec (Normali)
    E Vtec (genelde SOHC olur)
    3 zamanlı Vtec (zaman değişimi 3 tür)
    İ Vtec (genelde DOHC olur)
    İ Vtec VCM (Silindirleri iptalde edebilen vtec)
    A Vtec (İlerde kullanılacak sistem)

    Şimdi anlatmaya başlıyalım. Normal bir motorda silindir başına 2 süpab olur. Birisi emme diğeri basma sübapıdır. Eğer bu motor 2 silndirliyse 2x2=4 sübap eğer 4 silindiliyse 8 sübap olur. Motorda sübap sayısı değil silindir başına sübap sayısı önemlidir. Yeni motorlar ki buna Honda Integra da dahil silindir başına 4 sübapdır. 2 silindir olduğundan toplam 8 süpabdır. Eğer 4 silindir olsaydı 16 sübap olucaktı yani silindir başına 4 sübap son teknolojidi sübap sayısıdır. Bu silinir başına 4 sübaptan ikisi emme ikiside basma süpobudur. Tek ekzantrik mili ile silindir başına iki sübap (iki silindirse 4 sübap) çevrilir. Silindir başına 4 sübap olursa paralel olucağından 2 ekzantirik miline ihtiyaç vardır. 2 ekzantrik mili olursa motor DOHC (Double) , tek ekzantrik mili olursa motor SOHC (Single) olur. Şimdi grafiksel bir olaya bakalım,

    Şimdi vtec buradan başlıyor, sonu ise sonsuz bir derya. Hala gelişimi devam ediyor. Hatta Honda hiç ekzantrik milsiz bir vtec üzerinde çalışıyor. Neyse konumuza dönelim, vtec te kullanılan ekzantrik mili bildiğiniz mil gibi değil özel yapısı bulunmaktadır. Bu sayede tek ekzantrik mili ile bu işi gerçeklesştirebilmektedir.
    Vtec nedir? Bakın biraz önce sübaplara hareket veren ekzantrik milinden bahsetmiştim. 8 sübap 2 silindir DOHC olur, 4 sübap 2 silindir SOHC olur, 8 sübap SOHC Vtec buradan başlıyor demiştik. Ekzantrik mili 2 emme sübapına bastrdığında hava silindire dolar ve sonra enjektör benzinide basar hava benzin karışımı üzerine buji çakar v patlama olur. Daha sonra ekzantrik mili basma sübapına basar içerdeki atık gaz dışarı atılır. Bu normal motor sistemidir. Buna tek zamanlı ekzantrik milli denir. Vtecte ise durum farklı 2 zamanlı ekzantrik milli kullanılıyor. Düşük devirde diyelim 3000 devire kadar, ekzantrik mili emme sübapına az basıyor, az hava alıyor, dolayısı ile az benzin silindire alıyor, sonrada egzostan atılıyor. Devirlenince diyelim 3000 devir sonrası, mildeki ikinci zaman devreye giriyor, bu sefer emme sübapına çok basıyor çok hava alıyor, çok benzin atıyor, yüksek performans elde ediyor. Şu ön bilgiyi vereyim, benzin hava karışımı sabittir, en iyi performans 14,:1 dir genelde 15:1 de derler. 15 birim hava ile 1 birim benzin karışımı idealdir. Normal motorda düşük devirdede yüksek devirdede hep aynı oranda hava ve benzin verilir. Bu ayırca elektronik beyin ile giren hava debisi sıcaklığı kontrol edilir ve her değişen ana göre benzin verir. Ama ana tema değişmez. Ana tema egsoz sübapının açtı aralık sabit olduğundan o kaar girene karşılık o oranda bezin verilmelidir. Az yaksın diye az benzin verirse fakir karışım olur tam patlama olmaz çok yakmasına neden olur, çok benzin verirse performans artmaz zengin karışıma neden olur çiğ benzin atar. işte bu ana değişkene çare mekanik çare vtec tir. Vtec te mil 2 zamanlı oldupundan düşük devirde emme sübapını az açar ve az benzin koyar dolayısı ile tam yanma ile az yakar. Ondan Honda Integra 100 kilometrede D modunda 3,5 litre civarında yakmaktadır. Yani 670cc lik makinayı düşük devirde 300cc gibi çalıştırır. Devirlenince mildeki ikinci zaman devreye girer ve emme sübapına tam basılır. Çok hava çok benzin, çok performans. Normal motordan daha performans verir çünkü sübap tam açıldığından pürüzsüz beygir gücü dağılımı olur. Fikir jimnastiği yapalım, daha da güç isteseydik ne yapıcaktık? Sübap tam açık daha çok hava sokucaz, K&N ile az artar, çok hava giricek 15:1 benzin atıcaz çok güçlencek evet bu başka yöntem zorla hava sokmayada TURBO deniyor. Motorlarda TURBO yok, arabalarda bile bazılarında var TUBO yada KOMPROSÖR.
    Şimdi vteci grafikli inceleyelim onun için bir şu siteye göz atalım,
    http://world.honda.com/automobile-technology/VTEC/
    Birde i Vtec inceleyim
    http://world.honda.com/automobile-technology/i-VTEC/

    Anlaşıldı sanırım, basitçe egzantirik milinin normal mil değil 2 zamanlı olmasıdır.
    Şimdi Integraya gelelim,
    Honda az yakan bir motor üretmek istemiş ve açıkçası motosiklet bölümündekiler hep yüksek devirli, güçlü ve çok yakan ürettiklerinden işin doğrusu az yakan motor üretmeyi becerememişler. Bunun üzerine Honda (yazıda hondanın bu şansı vardı deniliyor) araba bölümüne danışmış ve ne olursa olsun az yakan motor üretin demiş ve araba bölümündeki mühendisleri çağırmış. Araba bölümü elinde yarım bir Honda Jazz motoru ( ikiye bölünmüş, yani iki silindir) ile gelmiş ve motosiklet mühendisleriyle beraber bu motoru baz alarak bunun üzerinden çalışarak motorsiklet versiyonuna uyarlamışlar. Şimdi bu yazıda farklılılık üstteki vtec kaldırıldı deniliyordu, oradaki anlatamak istediği honda arabadan jazz motoru getirip 2 ye bölüp uygulanırkan o motorun ivtecini kaldırdılar onu kullanmadılar deniliyor. Integra zaten I-Vtec değil normal sade Vtec'tir. Vtec teknolojisi ilk defa CB400Sf te kulanılmış fakat bu motor sadece Japonya pazarına sürülmüş. Gerçekte pazara sürülen ilk motor vtec teknolijili olan VFR800 imiş. Motorlarda Vtec teknolijini biraz değiştirip motora uygulasada genelde yapı aynı. Tek eksantrik milli SOHC VTec E tipi kullanılmış. 7000 devirden sonra 2. sübap (yada zaman) açılıyormuş. Sonra VFR1200 çıkarmış ve teknolojiyide motora uygulamasını ilerletmiş, tabi söz konusu teknoloji arabadan vtec teknolijisinin motora adaptasyon süresi ve uygulamasını ilerletmiş. Enson hale gelince pazardada halkın alabileceği seviyede bir ürüne kullanılmaya karar verilmiş. Teknoloji NC 700 serilerine biraz önce yukarıda yazdığım şekilde geçiş yapmış. Yeni son hal motor teknolijide tek milli SOHC ama iki zamanlı emme sübaplı sistemini kullanmış. Motosiklet olması ve 6500 devirde kesici olmasından dolayı en uygun ve az yakıcak sistem bu olduğuna karar verilmiş ve uygulanmış, nede olsa 2 silindir jazz motorunun motosiklete uyarlanması. Az yakmada SOHC ve 2 zamanlı emme süpablı vtec en uygunu olduğuna karar verilmiş. DOHC'ta farklılık ise 2 zamanlı emme sübapı yanında egzos sübaplarıda 2 zamanlı. 2 silindirde pek kazanç sağlamıyacağı malum. Zaten VFR1200 motordabile SOHC üretilmiş.
    Bir iddadır ki buda, İlk Vtec teknolojili motoru Honda 1989 yılında Honda Integra XSi/RSi de kullanmış. NC700 serilerinin gözdesi araba gibi scooter NC700D'dede bu teknolojiden ilk defa konmasından dolayı adı Integra verildiğide söyleniyor, ama sadece bir idda tabikide.
    İllana DOHC daha iyidir diye düşünmemek gerekir, motorlarda kazanç önemlidir. Ekzantrik milini döndürmek güç yer aynı klima açınc motorun zorlanması gibidir. 50 bg sohc u dohc yapın diyelim ikinci egzantrik mili 5bg yiyor ve 3 bg kazandırıyor. Sonuç 48bg olur kötü sonuç verir. Yani 100bg 'e 20 bg vericekki 117 olsun o zaman değer. Motosiklette fazla değmeyen bir şekildir ancak verimli olursa mühendisler koyar.
    Şimdi Honda Jazzdan alıp yaptılar dedik ya, öyle alıp konmuyor. Motorun strokuda uzatılmış yani tamamen yenilenmiş. the technology and even some of the components come from Honda’s Jazz four-cylinder. The bore and slightly longer stroke (73 x 80mm) are the same as the car’s and so is all of the fundamental engine technology.
    Burda biraz silindir yapısınıda anlatayım. Motorlar genelini yazıyorum 3 tiptir. Düz sıralı silindir bunlar araba motoru gibi düz dikine sıralı silindirlerdir. Daha pürüzsüz çalışır. V motor bunlar arabadada var, karşılıklı V şeklinde silindirlerin konması ile üretilen motor tipi, integradaki ise İkiz V diye geçiyor. Bu şöyle V şeklinde ama V'nin sağ tarafı yok.Tek tarafa eğik, iki tane yanyana konması ile üretilit. Şu vdeonun başına bakın motoru görüceksiniz. http://www.youtube.com/watch?v=N35c9ksEKUo Hem bu videoda dual clutcuda anlarsınız.
    Mesela eklediği başka teknolojilerde var, elektronik yakıt sistemi, 270 derece grankşaft, çok akslı balansçı v.s. The properties of the engine have been achieved by the combination of half a dozen technologies, beginning with Honda's PGM-FI electronic fuel injection system, a 270 degree offset crankshaft, and a uni-axial primary balancer. Honda Vtec'i direk vtec var diye yazmamış, onun yerine tanımını yazmış, 2 zamanlı emme sübapı vardır diye yazmış. Apart from varying the combustion timing in each cylinder, there are also changes to the valve timing between the two in-line cylinders. In deciding this was necessary, Honda then used one camshaft deliver two timing routines for the intake valve. http://www.gizmag.com/honda-integra-...scooter/19945/
    Aklıma gelmişken Dual Clutch hakkındada yazayım ilk VFR'de kullanılmıştı. Integra'daki dual clutch VFR 1200'dekinin gelişmişi yani 2. jenerasyon 6 vites Dual Clutch'tur. Yani VFR ile aynı değil gelişmişidir. Second-generation Dual Clutch Transmission
    •The Dual Clutch Transmission, developed for the first time by Honda for motorcycles and installed on the VFR1200F, is now lighter and more compact through a simplified hydraulic circuit and other design enhancements. A learning function has been added to each selected running mode to detect a variety of riding environments from city streets to mountain passes and automatically performs the most suitable shift control. Although it is an automatic transmission, the Dual Clutch Transmission delivers fuel economy on a par with manual transmissions as a result of its excellent transmission efficiency.
    http://www.asphaltandrubber.com/news...orcycle-motor/
    Wikipedia'da VTEC'e girin Moorsiklette Integrada kullanıldığı yazılıdır. Honda incorporated the technology into the NC700 series, including the NC700D Integra, released in 2012, using a single camshaft to provide two timing routines for the intake valves. [ http://en.wikipedia.org/wiki/VTEC
    Ayrıca bir teknolijiside her silindir ayrı zamanlama vermesidir. Though the engine is a parallel twin, its crankshaft has the pistons spaced 270 degrees apart (360 is much more common) and — even more unusually — the two cylinders don’t share common cam timing; the intake cams for each cylinder are different.
    Wikiden vereyim bir yazıda, daha bir çok yerde yazılıdır. 2 zamanlı ekzantrik milli yani vtec tir . The undersquare engine has programmed fuel injection and variable intake valve timing http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_NC700_series

    Bu arada bir tiyo vereyim, VTEC motorda tam gazda süpapları tam açıcağından hava yı bol alıcağından K&N ve 97 oktan benzin daha iyi performans artışı sağlar.
    Evet bugünlük bu kadar, devamı başka gün artık.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:56 ----------

    Vtecten gelen başka birşey yazayım Motorda şimler bulunur. Şimler motor toplanırken, araya konarken bunların ayarı var ayarlı takılır. Buna şim ayarıda denir. Bir motordan Şim örneği vereyim.

    Bizim süpablar vtec usulü 2 zamanlı çalışıyor ondan Integra'da Şimlerin yerine vidalı ve emniyet somunlu ayarlama sistemi (her bir sübap başına ayrı sistemli) kullanmaktadır. Şimlerin yerine vidalı ve emniyet somunlu ayarlama sistemi (her bir sübap başına ayrı sistemli) kullanmaktadır. Bu düşük maliyetli bakıma neden olmaktadır. And (shades of my old CB350 Honda) instead of shims, the NC incorporates screw and locknut type adjusters on each of the eight valves, for simple, cost efficient maintenance. http://www.wheels.ca/reviews/honda-n...t-motorcycles/
    Biraz araştırdım vtecten gelen birşeymiş bu, vtec integrad arabadada kullanılmış.
    Thesinner83 ve freasy bunu beğendiler.
    Kombine ABS ve Dual Clutch Otomatik Vites olmazsa, olmaz!

  13. #133

    Üyelik
    26 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    HONDA FORZA 250
    yeni egsozumu sizlerle paylaşmak istedim



  14. #134
    mertaydogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2007
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda Integra NC700D
    Honda Integra NC700D'ye uygun K&N Hava filtresi yakında çıkıcak...
    Hello, thanks for your interest in our products.

    We are still working on this specific air filter. please use this link http://www.knfilters.com/products_needed/default.aspx and fill out your details. You will receive an automatic email when the filter is available.

    kind regards,

    Patrick Jacobs
    Product Development Engineer
    SRM (Europe BV)
    a subsidiary of K&N Engineering, Inc. USA
    Verdunplein 6
    5627SZ Eindhoven
    The Netherlands
    Tel: +31 (0) 40 2568678
    Fax:+31 (0) 40 2567687

    Hoda Integra NC700D ye uygun ECU Remapping Chip tuning yakında çıkıcak....
    Hello Mert,
    We are still in development of the Honda NC700 line of motorcycles, please check back with us soon.
    Thanks,
    -ECUnleashed Staff


    ---------- Mesajlar birleştirildi - 05:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:43 ----------

    Motorun boysındaki çizikler....

    Herkesin derdi motordaki çizikler özellikle çantalar şehir içinde çiziliyor. Bunun için bir ürün tanıtma gereği duydum...

    Videosu http://www.youtube.com/watch?v=Oc6h35rsKDc
    Nerden alıcaksınız? http://www.turtlewaxturkiye.com/inde...epair-kit.html

    Bu arada çok derin çoklu çiziklerde boyadan biraz rütüş yapmak gerekmekte. Bizim motorların boya kodu depo kapağının yanında içerde color code olarak yazılı.
    Syah Metalik kodu NH-A64P bugün Standoxun bilgisyarına girdik hemen çıktı Honda Motorsiklet Pearl Cosmic Black diye çıktı. Oradan yedek alıp çiziğin üzerine ince geçiceksiniz, kuruduktan sonra üstüne yukarıdaki ürünü kullanırsanız eski haline döner...
    Kombine ABS ve Dual Clutch Otomatik Vites olmazsa, olmaz!

  15. #135
    mertaydogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2007
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda Integra NC700D
    Birde Integraya çırıl çıplak soyulmuş halde bakın... Aaa ne ayıp...



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 05:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:50 ----------

    İntegra ile İZMOK motosiklet klubü Tire gezisi fotoğrafı..



    Kombine ABS ve Dual Clutch Otomatik Vites olmazsa, olmaz!

  16. #136
    modoxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2011
    Şehir
    Muğla Menteşe
    Motosikleti
    SYM Fiddle 2
    Bunlar da benden gelsin:



    mertaydogdu bunu beğendi.

  17. #137

    Üyelik
    23 Ekim 2012
    Motosikleti
    Honda st1300 Paneuropan-Yamaha Xmax 250
    İntegramın son hali

    [IMG][/IMG]
    Bu çamurluğun beyazını sipariş verdim gelince tekrar resmini koyarım.



    Uploaded with ImageShack.us
    modoxy bunu beğendi.

  18. #138

    Üyelik
    26 Temmuz 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    HONDA FORZA 250
    Alıntı ado355 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İntegramın son hali

    http://<a href="http://imageshack.us...51.jpg</a></a>
    Bu çamurluğun beyazını sipariş verdim gelince tekrar resmini koyarım.


    Uploaded with ImageShack.us

    bende aldım siyahını,dün elime ulaştı...bugün takabilirsem resimleri eklerim...

  19. #139
    modoxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Haziran 2011
    Şehir
    Muğla Menteşe
    Motosikleti
    SYM Fiddle 2
    Alıntı ferhatugur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende aldım siyahını,dün elime ulaştı...bugün takabilirsem resimleri eklerim...
    Kaça ve nerden aldığınız bilgisini paylaşabilir misiniz?

  20. #140
    mertaydogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Eylül 2007
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda Integra NC700D
    Arkadaştada INTEGRA var onada kısa mesaj gelmiş. Honda servisi aradım doğru dedi, hemen servise gelin dedi.

    TÜN INTEGRALAR VE NC700 serileri ACİL HONDA SRVİSİE GİDİN, ZİNCİR (SANIRIM GERGİNLİK) KONTROLÜ YAPILACAK. GEREKİRSE ÜCRETSİZ DEĞİŞTİRİLCEKMİŞ.....
    Kombine ABS ve Dual Clutch Otomatik Vites olmazsa, olmaz!


    REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler