metallica sevmem kylie minoque olsaydı gelirdim
metallica sevmem kylie minoque olsaydı gelirdim
abi merak etme kylie minoque tarzı gereksiz bi konser daha olur elbet
1 adet saha içi konser bileti satıyorum. Duyurulur
ilgilenenler özel mesaj atsın lütfen.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yarın Judas Priset konserine giden yok muuuuuuuu???????
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
abilerim akranlarım
varsa gitcek olan. ve de mt nin bir grubu olarak toplaşmak isteyen varsa bi şekilde birbirimizi bulalım.
fotoları da paylaşırız sitede.
en çok bira fiyatlarını merak ediyorum.Bu arada bişey duydum her türlü küpe zincir bozuk para sahneye atabilecek cisimleri içeri almıyacaklarmış.Gidecek olanların dikkatine
Tanrıyı Güldürmek İstiyorsan.Ona Planlarından Bahset!
çok gelmek istiyorum ama işler dolayısı ile tanrıcaları izleyemeyecem bol bol resim isterim iyi eglenceler
gelin gelin
numaram yazılı imzada.
motorsuz gitcem galiba. sıkıntı olur sami yen 'de... ya da taksime bağlayabilirim..
arada görüşürüz foto alırız anı olur
hiç gözümü kırpmadan 350 ytl verdiğim grup..
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Arkadaşlar bilet almak isteyen varsa ilanlar sayfasına baksın lütfen.Elimde 3 adet saha içi bilet patladı
Satılık Asya125t-Spidi mont
Gittigidiyor'a koy talkie indirimli millet atlar bence...Zaman kaybetmeden koy derim
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
sayılı gün geçiyo işte şurda kaç gün kald
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
benim nicke bak arada kaç gün kaldığını öğren (msn)
Türkiye Pist Yarışları'nın Bulgaristan ayağı bu haftasonu yapılacağı için konsere gelemiyorum...
2 biletimi de sattım , gidenler benim için de dinlesinler...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bende orda olcaam yaşasın ya aynı şeklde bzde yıllardır beklıyorz ha geldı ha gelcek vıp bıletım kıtaplığımda şafak sayıyorum kaçta saha önünde olcaksınız aceba
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)