Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MotoGP: Lorenzo, Kazanabileceklerini Düşünmüyor

Motovento
    REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS

Jorge Lorenzo, bu hafta sonu başlayacak olan MotoGP sezonunun ilk yarışı Katar'da, zafer için yeteri kadar güçlü olmadığını düşünüyor.

Yamaha motosikleti, kış testlerinde Honda'nın gölgesinde kaldı ve Lorenzo, Pazartesi gecesi son testte 1 saniye farkla geride kaldı.

Lorenzo: "Galibiyet mücadelesine kendimi tam hazır hissetmiyorum. Podyum mücadelesi zor olacak. Ama deneyeceğiz"

Lorenzo, bir atılım ümit etmesine rağmen Pazartesi günkü testlerin geri adım yarattığını söyledi.

Lorenzo: "(ilk gün) Dünün ardından çok şey umuyordum ama (son gün) gelişmedik; ne tur derelerinde, ne de hislerde. Çünkü hisler, düne göre çok ama çok daha kötüydü. Daha geri düştük ve hisler de iyi değil"

"Arkada yumuşak lastikler takılı halde bir yarış simülasyonu yaptık ve yarın orta kısmından itibaren git gide yavaşlıyordum. Motosiklet ayarları iyi değildi, bu yüzden yarın hafta sonunda geçen senenin ayarlarını denemeyi umuyoruz. Göreceğiz"

Lorenzo, Losail'deki yarış için umutlu konuşmuyor ama takım arkadaşı Ben Spies, aynı fikirde değil.

Spies: "İyi bir test oldu. Memnunum. Bugün farklı birkaç şey denedik ve motosikleti biraz daha geliştirdik"

"Sepang'ın ardından buraya kendime güvenerek geldim. Umarım yarış öncesinde daha da iyi bir motosiklet ortaya çıkarırız. Geçen sene M1'in her pistte iyi çalıştığını gördük. Yamaha'nın güçlü noktası bu. Bu sene de aynı olacağını düşünüyorum"

Kaynak: TRF1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CanTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800 (2012)
    Stoner + Honda ...... bundan sonrası Lorenzo ve Rossi için daha zor olucak bence..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)