Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

San Carlo Puccetti Racing adına yarışacak olan Kenan Sofuoğlu 2015 için iddialı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Kenan Sofuoğlu yeni sezon hedefini belirledi Sofuoğlu 2015 için iddialı. Yeni sezonda İtalya takımlarından San Carlo Puccetti Racing adına yarışacak olan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 2015'te dünya şampiyonluğunu hedefliyor Milli molosikletçi Kenan Sofuoğlu geçen sezon yarıştığı Kawsaki MAHI Racing Team lndia takımında birçok sorun yaşadığını belirterek.

    "İşin doğrusu takım zaten sezon bitmeden iflas etti, yarışlardan ayrıldı. Bu süre zarfında önümüzdeki yılla alakalı görüşmelerimi yapmıştım.

    Türkiye'de hem Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, hem de federasyon başkanımızla görüştüm. Önümüzdeki yılla alakalı yapmamız gerekeni, çizmemiz gereken yolu konuştuk" dedi.

    Sofuoğlu, yeni motosikletin hazırlanmasıyla ilgili Türkiye'den büyük destek aldığını dile getirerek, katkısı olan herkese teşekkür etti. Bu destekler sayesinde 2015 yılında kendisini şampiyon yapacak motosiklete bineceğini vurgulayan Kenan Sofuoğlu, "2014'te yaptığımız hatalar inşallah yapılmayacak.

    Hazırlıktan çok iyi yapıyoruz. Artık benim için 2014 diye bir sezon yok, bütün odaklandığını nokta 2015 sezonu" şeklinde konuştu.

    2015 yılı için iddialı konuşan milli motosikletci şu ifadeleri kullandı: "2013 yılında dünya ikincisi oldum. Tabi kötü sonuç değildi ama bizim için artık hedef şampiyonluk.

    Çok doğru bir anlaşma yaptığımıza inanıyorum, daha şimdi görebiliyoruz onu. Ama 2015'le alakalı adımlarımı çok dikkatli attım, anlaşmamı imzaladım.

    İmzaladığım takımla deneme de olsa bir yarış yaptım. Takımın çok iyi olduğunu gördüm.

    Onun dışında bir şey yok, tek bir hedef var, o da 2015 dünya şampiyonluğu." Türkiye'nin son yıllarda motor sporunda büyük ilerleme kaydettiğini dile getiren başarılı pilot Sofuoğlu.

    Avrupa seviyesinde yarışacak genç sporcuların sayısının artığını belirtti. "Gençlerin hızı normal ötesi" diyen Sofuoğlu "Bu hafta boyunca gençlerle hemen hemen her gün antrenman yaptık. Bu çocukların yaşı 12 ama bindiğimiz motosiklette beni geçiyorlar şu anda. Tabi ki o motosiklet onlara daha uygun, benim kiloma uygun değil. Her ne olursa olsun benimle aynı piste çıkıp beni gcçebiliyorlarsa elimizde gerçekten çok büyük yetenekler var.

    Çocukları Avrupa'ya götürmek için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadesini kullandı.

    Kaynak: AA


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    murad13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ekim 2013
    Şehir
    İstanbul\Hatay
    Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    Şampiyon kendinden emin demec vermiş inşallah dediklerini yapar, bence olmasi gereken yer federasyon başkanlığı.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler