Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kenan Sofuoğlu Yeni Takımı San Carlo Puccetti ile Jerez'de

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu Dünya Supersport Şampiyonası'nın 9. Ayağına sezon sonuna kadar anlaştığı San Carlo Puccetti takımıyla çıkacak.

    Üç şampiyonlukla FIM Dünya Supersport Şampiyonası’nda bütün rekorları elinde bulunduran milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, 7 Eylül Pazar günü yeni takımı San Carlo Pucetti ile kupa mücadelesi verecek. İspanya’nın Jerez pistinde (4.423 mt) yapılacak yarış öncesi Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda 83 paunla dördüncü sırada yer alıyor. Sezonun 9. ayağında serbest antrenmanlar 5 Eylül Cuma günü yapılacak. 6 Eylül Cumartesi günü sıralama antrenmanları 16:55’te başlayacak ve İspanya yarışı ise 7 Eylül Pazar günü TSİ 12:40’da start alacak.

    SOFUOĞLU SEZON SONUNA KADAR İTALYAN TAKIMINDA

    Dünya Şampiyonu milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu Mahi Racing takımıyla yaşadığı sorunların ardından sezonun bitimine 3 yarış kala takımdan ayrıldı. Kawasaki yetkilileri ile karşılıklı yapılan görüşmeler sonucu Kenan Sofuoğlu, sezonun kalan yarışlarına İtalyan takımı San Carlo Pucetti ile çıkacak. Kenan Sofuoğlu, Hindistanlı Mahi takımıyla sezon içinde lider götürdüğü birçok yarışta mekanik arızalar sonucu yarış dışı kalmıştı.

    Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    Mekanik sorun olmaz ve bir de bir de birinci olursa bu yarışta, MAHİ'den ayrılmakla ne kadar doğru bir karar vermiş olduğunu gösterir. Bu sezondaki şampiyonluğu da MAHİ nedeniyle alamadığını da kanıtlamış olur.

  3. #3
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
    İspanya'da Jerez pistinde yeni takımıyla mücadele eden Kenan Sofuoğlu cuma günkü antrenmanları 1'44.871 ile ikinci en iyi turu yaparak tamamladı. Program 6 eylül cumartesi sıralama turları mücadelesi ile devam edecek.



    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler