Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Red Bull Sea To Sky 2013 Başlıyor!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Bu sene üçüncü kere yapılan Kemer’deki (Türkiye) Red Bull Sea to Sky bir kere daha Graham Jarvis (İngiltere, Husaberg), Jonny Walker (İngiltere, KTM) ve Andreas Lettenbichler (Almanya, Husqvarna) başta olmak üzere dünyanın en iyi Ekstrem Enduro sürücülerini ve bu inanılmaz bir hızla büyüyen sporun meraklılarını bir araya toplayacak. Bu dünyada sürücüleri enfes Türkiye Kıyısının deniz seviyesindeki plajından 2.365 metredeki bir dağ zirvesine çıkaracak tek yarış!

    Plaj Yarışı

    27 Eylül 2013 Cuma – Başlangıç 10:00

    Red Bull Sea to Sky Kemer köyünün Otellerinin önündeki sahil şeridinde düzenlenecek toplu başlangıçlı motorkros benzeri bir yarış olan 15 dakikalık “Plaj Yarışı” ile start alıyor. Parkurda çok fazla kum, doğal atlayışlar ve kıyıda tam gaz gitmenize izin veren uzun bir düzlük var! “Plaj Yarışı”nın sonucu Kemer’in çevresindeki orman ve kayalardaki “Orman Yarışı”nın başlangıç sırasını belirleyecek.

    21:00 yarışmacı brifingi – Otel yarış merkezi

    Orman Yarışı

    28 Eylül 2013 Cumartesi – Başlangıç 10:00

    Sürücüleri rüya gibi, ama kesinlikle yorucu bir ikinci yarış günü bekliyor. Orman Yarışı’nda ne ararsanız var: Dağlarda hızlı çakıllı yollar, ormanlardaki ilk dik çıkış ve iniş kısımları ve çetrefilli, yavaş tek patikalar. Orman Yarışı’nın sonuçları Red Bull Sea to Sky’ın ana yarışı olan Olympos Dağ Yarışı’nın başlangıç sıralarını belirleyecek.

    21:00 yarışmacı brifingi – Otel yarış merkezi

    Olympos Dağı Yarışı

    29 Eylül 2013 Pazar – Başlangıç 09:00

    Ve şimdi beyler, gerçek anlamda benzersiz “Olympos Dağı Yarışı” için motorlarınızı çalıştırma zamanı geldi. Başka hiçbir arazi yarışı size bu kadar güzel bir manzarada bu kadar çeşitli, hepsi birbirinden çarpıcı ve zorlu parkurlar vermiyor. Olympos Dağı Yarışı sizi plajdan alıp ormandan geçirecek ve Olympos dağının ta zirvesine kadar (Tahtalı 2.365 m) çıkaracak. Dağın zirvesindeki bitiş çizgisinde bulunan Red Bull kemerine ulaşmak için 6 saatiniz olacak.

    Yarış parkuru plajda başladıktan sonra 8 kilometre boyunca geniş, kuru bir nehir yatağından devam ediyor. Başlangıcı hızlı ve kolay olan bu kısım sonlara doğru heyecanı arttıran su ve daha büyük kayalarla sürüş becerilerinizi sınayacak. Nehir yatağını çoğunlukla tek patikalar ve ormancılık patikaları içeren yaklaşık 40 kilometrelik bir kısım takip ediyor. Bu kısımda da irtifa arttıkça parkur zorlaşıyor. Yani Red Bull Sea to Sky Bronz, Gümüş ya da Altın Madalyanızı bileğinizin hakkıyla kazanmanız gerekiyor! Yaklaşık 1700 metre yükseklikte ağaç çizgisini geride bıraktıktan sonra uluslararası arenanın en iyi sürücüleri bile sınırlarıyla yüzleşecekler – ama yine de kayalık bölümlerin büyük bir çoğunluğu sürülebilir olacak. Dağın zirvesindeki bitiş çizgisinde kahramanları karşılamak isteyenler için de oraya ulaşmanın kolay bir yolu var: Teleferik. Ayrıca yarışı tamamlayanlar da aşağıya bu yolla inecekler.

    Organizatörler yarışa katılanların en fazla %30’unun bitirmesini bekliyor. Maksimum 6 saat sürüş süresi içinde bitirenler bir Red Bull Sea to Sky Altın madalyası ile ödüllendirilecek.
    Pazar akşamı binici plaj partisinde Yaklaşık 1.700 metre yükseklikteki ağaç hattına kadar gelebilen yarışçılara bir Gümüş madalya, nehir kısmını aşıp ormanın ilk kısımlarına gelebilen yarışçılara da Bronz madalya verilecek.

    Ödül töreni ve plaj partisi! Gelin ve Ekstren Enduro sürücülerinin nasıl çılgınca eğlendiğini görün!

    Kemer / Türkiye / 27-29 Eylül 2013



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    e_trkuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2007
    Şehir
    aydın-ısparta-istanbul
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    benn cumartesi günü seyirci olarak gitmeyi düşünüyorum, cuma günü sahilde parkur motocross tarzı bi yarış olacakmış cumartesi ise orman yarışı diyor ama ayrıntılı bilgi yok sitesinde. cumartesi günü olan etap hakkında detaylı bilgisi olan var mı, nerelerden izleyebiliz vs.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler