Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

6.7" ekran telefon için gidon ve/veya ayna tutucu tam kapalı kılıf olmayışı sorunsalı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Unicorn Knight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2006
    Şehir
    Büyükçekmece/İSTANBUL
    Selamlar.

    Hali hazırda uzun yıllardır GIVI'nin S957B ürününe sahibim ve önceki telefonlarım olan HTC 10 ve OnePlus 5 ile sorunsuzca kullanmaktaydım. Ancak HTC 10'u kronik batarya sorunu nedeniyle, OnePlus 5'i ise yine kronik GPS sorunu nedeniyle emekli edince edindiğim ve şu soruna kadar büyük bir memnuniyet içinde kullandığım Samsung Galaxy M51 için ne GIVI ne de başka bir markada böyle tam kapalı ve korumalı bir ürüne bir türlü ulaşamıyorum.

    Amazon UK'de bir tane ürüne denk geldim fakat hem Sterlin/Pound üzerinden olan fiyat çok abuk bir yerlere doğru yol aldığı, hem de bu fiyata göre ayrıca gümrükte bir daha tüylerimi acıtmadan yolma ihtimalleri olduğundan dolayı o topa hiç girmiyorum bile.

    Yahu cidden büyük bir merak içerisindeyim. bu ekran ölçüsünü (6.7-6.8) haiz olan diğer ve batı ülkelerinde çok daha fazla tercih edilen ürünler için (benim Hindistan pazarı için üretilmiş ucuz telefonumu bırakalım bir yana) böyle bir ürün çıkarmak hiçbir aksesuar üreticinin aklına gelmiyor mu yahu? iPhone 12 Pro Max da 6.7, Samsung Galaxy S20+ ve Samsung Galaxy S21 Ultra'da bu ölçüde.

    3 hafta sonra Güney Ege ve Akdeniz turu için yollara düşeceğim, ama bu mevzuyu nasıl aşıp da telefonun GPS'inden fayda görebileceğim şimdiden kara kara düşünür oldum.

    muhtemelen Trendyol'da olan bir ürünü tavsiye edecek olan arkadaşlar olacaktır Google'dan aratıp, arkadaşlar o ürün 6.7 destekli değil, Trendyol'da zaten böyle ürünler ve satıcılar ile adı çıkmış 9'a daha inmez 8'e kıvamında biliyorsunuz. hani bana en azından fiziksel mağaza formatlı bir yerlerde böyle bir ürüne denk gelen olduysa tarif etsin, gidip doğrudan yerinde görüp deneyip ve hatta gidon ya da aynaya aparatlarının montajını yaptırıp öyle alayım.

    muhtemel yardım ve yönlendirmeler için şimdiden teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    21 Kasım 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Valla ben 6S için kalıbı tam hazırlanmış Midland almıştım, €40 vermiştim. O yüzden telefonu değiştiremiyorum kaldı başıma :D

    Bir ürün tavsiyesinde bulunamayacağım, ama bence maliyetten kaçacak bir kapı yok gibi görünüyor. M51 biraz ara bir model, olmasa da Android tarafında her firmanın farklı ürünü olduğu için Midland'ın 6S için olanı gibi kitap gibi oturan bulmak zor olur bilindik markalardan.

    Şöyle bir şey buldum, vergisi ve nakliye ile $30 diyor;
    https://www.amazon.com/CALISTOUK-Waterproof-Motorcycle-Adjustable-Compatible/dp/B0914MXLXR/ref=sr_1_6?crid=1MN68AD4V6B94&dchild=1&keywords=mo torcycle+phone+mount+6.7&qid=1622732708&sprefix=6. 7%22+phone+motor%2Caps%2C310&sr=8-6
    Unicorn Knight bunu beğendi.

  3. #3
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Yamaha x max 250 ABS
    Ben de büyük telefon seven biri olarak konuyu takip edeyim.
    Şu an 5 yıldan fazladır Samsung Note4 kullanıyorum, zamanında en büyük ekranlı olan buydu hatta aşırı kocaman dyen oluyordu. Şimdi telefonda sorunlar çıkmaya başladı, yavaş yavaş beni emekli et demeye başladı. xioami'nin büyük ekranlı modellerine bakıyorum ama telefon tututu konusu sorun olacağını düşünmemiştim. Bir süre daha navigasyon kullanırken yarım saatte şarjı biten telefonumla idare edeyim bu arada kapalı telefon tutucu bulunur elbet.
    Unicorn Knight bunu beğendi.

  4. #4
    Kerem34_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2020
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Mt-25 ABS
    Aliexpress'de sadece motosiklet telefon tutacağı diye aratınca 7''e kadar uyumlu bir çok model gördüm. Hiç biri olmazsa açık X şeklinde yaylı olanlara tablet bile koyulur büyük ihtimal. Yazın yapılacak turda yağmur kolay kolay yağmayacağı için bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Araştırılırsa kapalısı da gelir büyük ihtimalle. TRY 90.81 54%OFF | Bisiklet telefon tutucu evrensel motosiklet bisiklet telefon tutucu gidon montaj braketi standı montaj telefon tutucu iPhone Samsung
    https://a.aliexpress.com/_mqs7gsD

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

    TRY 170.39 17%OFF | 2021 yeni su geçirmez kılıf bisiklet motosiklet gidonu arka görünüm ayna 3 6.8 "cep telefonu montaj çantası motosiklet Scooter telefon standı
    https://a.aliexpress.com/_mPtL1Dr


    Bu istediğiniz özelliklerde ve kalite bir şey gibi duruyor. Zaten çoğu satıcı bunları alıp Avrupa sitelerinde 3 katı fiyattan satışa koyduğu için büyük ihtimalle denk geldiğiniz ürünlerden biridir. 442 siparişten 4,9 yıldız almış. Şaşırtıcı seviyede yüksek bir puan. Kendime de bundan sipariş edeceğim büyük ihtimal. En büyüğü 6.8'e kadar destekler yazıyor açıklamada.
    Unicorn Knight bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)