Asyamotor Hero125 Aldım Ve İlk İzlenimlerim...
Reklamlar
-
Motoru araştırarak hero 125 olmasına karar verdim ve almaya gittiğimde debriyaj çalışmıyodu satıcı fabrika hatası dedi ve serviste 2 saat içinde yapıldı motordaki ilk izlenim motoru 13,4 beygir olduqu için heralde Çok acayip seri titreşim var ama rahatsız etmiyor bu motordan önce honda tiran kullandım iki sene ve size honda titandan daha seri diyebilir hız konusundada bi basıym dedim abartmamak halinde 100 dedi ve daha fazla zormadım daha da gideri var hani eqer sormak istediğiniz bişe varsa cevap verebilirm
Zengin Olamadıysan Hayallerinide Satmadın Ya ...
Reklamlar
-
Piyasada pek bulunmayan bir motor almışsın bu senin açından iyi 125cc diye geçiyor fakat fabrika verilerinde 139cc ve 13.4hp kendi sınıfının en iyilerinden diyebiliriz ama tabi sağlamlık, dayanıklılık konusunda bir bilgimiz yok onuda artık senden öğrenicez ne diyelim hayırlı olsun.
Kazasız belasız kullan
Asya motor degisik bir firma gerçekten 150 cc swift 9.6 hp ama çok hoş bir görüntüsü var
hero 125 13.4 hp :D
-
öncelikle Saolasın Kardesim sağlamlıkl bakımınden bencede pek sağlam değil ama 2 sene idare etse yeter motoru görenler beqeniyo hızı da sanırım düz yolda 110 da kalır arka amasisorlerden gıcırtı geliyo nasıl giderebilirm :(
-
hayırlı olsun güle güle kullan.
-
hayırlı olsun güle güle kullanın allah kaza bela vermesin
-
Tekerine tas dokanmasin gule gule kullan
sanirim yol taslarla dolu:-):-):-):-)
-
resimsiz tadi olmuyor ama, scooter diye dusundum basligi gorunce ama debriyaj sorunu kismini gorunce anladim, gucu kuvveti yerinde maasallah, guzel alternatiflerin olmasi sevindirici. hayirli olsun.
-
Saoln bugun bi basıyım dedim motor daha 100 km de 135 dedi iki kişi hala şoktayım )
-
ibrede fazla gösteriyodur bir miktar ancak hızı makul demekki
-
hidayet201 adlı üyeden alıntı
Saoln bugun bi basıyım dedim motor daha 100 km de 135 dedi iki kişi hala şoktayım
)
2005 titan es e ybr km saati ve devir saati taktırdım 4 ay önce falan. 3 cü viteste 135 diyo inanayımı ibreye?
-
bana kalırsa en fazla 10 km fazla gösteriyodr ayrıca 98 model titan bendede var ama bana titan dan hızlı gibi geliyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
135 i görürken normalde devir saati 10 bin var en son ama onun bayaa bi altına kadar iniyo 13bine kadar sanırsam
-
o zaman yeni topaklarimiz hayirli olsun, hero mu cbr125 mi apache mi, var mi arttiran
-
Asya motor hakkında pek iyi şeyler duymadım ama hayırlı olsun inşallah seni üzmez kardeş motorun
-
hayırlı olsun maslak ta bi kurye de vardı bu motor
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
Maşallah Allah kaza bela vermesin..EVKUR da satıyorlardı burada. Benim bile alıp çıkasım geldi)
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
hayırlı ugurlu olsun kardeş aman sen yinede fazla basma Allah muhafaza ne olursa olsun asya motor bu yoldan toplarsın parçaları
-
Saoln motor gerçekten güzel şuan 200 km de cbr 125 i geçtim yani 2 boy fark attım motorda tork yok ama çok seri
-
htmetin adlı üyeden alıntı
Maşallah Allah kaza bela vermesin..EVKUR da satıyorlardı burada. Benim bile alıp çıkasım geldi
)
konyalimisin?
-
kardeşim hayırlı olsun biraz geç olsada :D asya motor kullanıcısıyım ve yarı yolda bırakmaz gayet güzel seçim yapmışsın
tekrar hayırlı olsun ..
-
Hayirli olsun arkadasim tekerin duz bassin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler