Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Fuarda motosikletlere dokundurtmayan firmalar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ocak 2012
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150
    anduril1252 nickli arkadasımında en son dediği gibi müşteriye saygı... Mesela benim hondam var herseyi bi yana bırakayım hadi her gittiğimde hoşgeldiniz demeleri ve de benim aşırı merakımdan kaynaklanan sorularıma hiç bıkmadan cevap vermeleri bile yeterli... iş böyle olunca hersey cok farklı oluyor... bir firma müşterisine (kim olursa olsun ister bir para babası isterse de motosiklete parası zar zor yeten bir kişi) değer vermezse unutsun piyasada kalmayı


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    sapo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Eylül 2010
    Şehir
    ŞİLİ CUMHURİYETİ
    Motosikleti
    250 LIK BISEY
    fuarda ustune oturtmazlar yanina yaklastirmazlar motoru almaya gittigimiz zaman deneme surusu yaptirmazlar ya aldiktan sonra begenmezsek motoru yazik degilmi o kadar paraya abi fuar demek parmaklamak kurcalamak demek kurcalicanda oturacanda ziplatacanda oyle yagma yok motoru alirken emin olarak alacan o zaman cekilsinler ulkeden motor neyim satmasinlar..
    ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR

  3. #23
    chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ocak 2011
    Şehir
    D-100
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    KTM ye evet oturtmuyolar resmen adam seçiyolar ben bakarken oturmak yasak dedi daha sonra başka bir adam geldi hanımıyla ikisi oturdu resmen birde adam öylesine soruyo biz oturabilirmiyiz elemanın verdiği cevap efendim siz istediğiniz motora oturabilirsiniz.... ya bu nedir arkadaş motoru elletmiyceksen niye getiriyosun bakıp geçelimmi bumudur yani!!! moto guzzinin agustanın canını seviyim ya bildiğin yan ayaklıkta motor oturdum sağa sola yatırdım resmen oynadım kimse bişi demedi resim bile çekildim içimizde heves en azından dokunup bakıyoruz fuar harici ben nereden görecem yada imkanım mı var alıyım bi nebzede olsa insan dokununca üstüne oturunca sunii bir mutluluk oluşuyo
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

  4. #24
    jimpam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2010
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuarda motosikletlerine dokundurtmayan suzuki, ktm ve aklima gelmeyen varsa digerleri. Niye zahmet edip motosikletleri oraya kadar goturdunuz.ben sizin yerinizde olsam fotograflarini asardım. Daha ekonomik olurdu
    suzuki bize dokunamicak o üzülsün...
    inzell bunu beğendi.
    ...

  5. #25
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2010
    Firma reklamını yapmak istiyorsa o motorları teşir ürünü olarak ayırmak zorunda, üstüne oturtmuyorsa getirmesin o zaman.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

  6. #26

    Üyelik
    02 Ocak 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    adamlar haklı bence. fuarda bir sürü motorun kuyruğunda ve deposunda çizikler gördüm. adam motora binmeyi bilmiyor, haliyle arada normal kişilerde kaynar. oturtmamaları doğal bence.

  7. #27
    ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ağustos 2009
    Şehir
    BOZKIR/KONYA
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X






    onlarınkı motorda bmw nınki motor degilmi yani bakın gayet rahat oturabiliyor illa almakmı gerekir motorun ustune oturmak içim




    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

  8. #28
    Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ocak 2009
    Bence herkes motorların üzerine oturabilmeli. Suzuki ya da MV Agusta'ya bindim diyenler var. Galiba hafta içi gittiler fuara. Ben de geçen sene o marka motorları deneyebilmiştim. Yalnız bugün gittiğimde Suzuki'nin tüm motorlarının üzeri bantlı idi. Bmw'de 1600 GT'ye oturdum. Hem de arkadaşımla birlikte aynı anda bindik. Hiç bir laf işitmedik. Motora inip binmeyi bildikten sonra sıkıntı çıkmaz. Ama herkes bilmiyor tabiki. 1600 GT'den inerken bir baktım yan çantalardan birinin boyasını kaldırmışlar. Yazık arkadaş güzelim motoru ne hale getiriyorlar. Üzerine çıkıp motor sabit olmasına rağmen ön amortisörü deneyeceğim diye motorun üzerinde tepinenler. Garip manzaralar oluştu yani. Onun dışında fuarın girişinde akbaba gibi bekleyen zilyon tane adam gördüm. Fazladan davetiyem vardı girişte nasıl gördü bilmiyorum. Bir tanesi üzerime atladı resmen ama vermedim o tutumundan dolayı. Çıkışta adam arabanın içinden soruyor giriş ücretsiz mi diye. Yoldan geçen geliyor, böyle olunca firmaların izin vermemesi de doğal. Ayrıca girişin ücretsiz olması da bence güzel.

  9. #29
    chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ocak 2011
    Şehir
    D-100
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    Valla ben KTM hariç çoğu motora bindim başta bmw olmak üzere s1000rr ,k1300r ve diğerleri aprilla rsv4, moto guzzi v7 racer, yamaha hondayı saymıyorum suzukiyede bindim gsxr1000 harley tarzım olmadığı için bakmadım ama millet oturabiliyordu. Yeni modeller vardı özellikle BUMOTO nun racing 250 cc olanı baya ilgi toplamış herkes sorup duruyordu, bu arada st kanuninin gt250 yi iyi tasarlamışlar satan adamın dediğine göre mahkemeyimi kazanmış kanuni bişi olmuş st kanuni olarak değil hyo olarak satılacak bundan sonra dedi nekadar doğrudur bilemem.
    Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz

  10. #30
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Stockholm
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Sonuna kadar hak vereceğim firmalardır... Motosiklete nasıl binilip inileceğini bilmeyen bir kalabalık dolaşıyor orada çünkü, kendimizin olmayan bir şeye her türlü zararı verme hakkını kendimizde buluyoruz. Bizim standlarda bile yıllardır bir renk katsın diye sergilenen aramızdan birilerinin motorlarına neler yapıldığını gördükten sonra, ticari olarak o motordan bir çıkar bekleyen firmaların bunu yapmasını gayet doğal karşılarım.

    Üstelik, ciddi ilgilenen, amacı sadece binip hoplamak olmayan potansiyel müşteri hiç kimsenin de geri çevirildiğini görmedim, aksine iki sene önce sırf oturup deneyebilmemiz için platformdan motor indirildiğine de şahit oldum.

    O motosikletle uzaktan yakından alakası olmayıp, sadece üzerine binememiş olduğundan için söylenmek de bir o kadar abes geliyor.

    Motosiklet alma kriterlerini herşeyi geçip fuarda oturtup oturtmamaya göre belirlemeye, markaları bu sbebpten elemeye girmiyorum bile...
    nezih77, Khutuck ve piyanist_irf bunu beğendiler.
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

  11. #31
    WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2007
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    bu forumda olaylara negatif yaklaşılmasının sebebi elmayla armutu toplamak.. Adam ekmegınden bahsedip duyarsız kalan zarar verenlerden bahsediyor, digeri kendi üzerine alıyor... Empati dedigimiz işte bu. Kendinizi o arkadasin yerine koysanız sanki canları sagolsun 3000 avro nedır ki denecek.

  12. #32

    Üyelik
    09 Ekim 2010
    ramazan dayı bütün motorlara oturdun di mi abim benim gaz da verdin mi şöyle wrooom

  13. #33
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2009
    Motosikleti
    GV 250
    Firma fuara getirdiği motoru gözden çıkaracak ya da indirimle satacak gayet basit. Orada sergilediği aracı ticari nesne olarak sıfır şeklinde satabileceğini düşünüyorsa camekanın arkasına koysun kimseyi de sokmasın içeri. Honda, BMW gibi firmalar kim olduğuna, dış görünüşe bakmadan herkese eşit mesafede davranabiliyorsa, Goldwinge bile çoluk çocuk kıro mıro ayırt etmeden kimsenin oturup bakmasına karışmıyorsa bu onların kurumsal kimliğini gösterir. Suzuki, KTM gibi firmalar zaten Türkiye'de yoklar, böyle davranarak da daha dibe gidiyorlar. Orası fuar, motorlar orta yerde sergileniyorsa, insanlar motorların arasına giriyorsa isteyen oturur, isteyen herkes kurcalar, sağını solunu mıncıklar. Gayet net. Yoksa otursunlar mağazalarında müşteri gelsin diye beklesinler. Böyle davranan da bir tek Suzukiyle KTM; etrafımdaki herkesin bu marka motorlardan uzak durması için elimden geleni yaparım.
    Mengu16 bunu beğendi.

  14. #34
    WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2007
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    mrb, honda goldwıngi show için yaksa bile sorun olmaz. Çünki bedelini garibana yılda 20 000 adet sattığı 50-100 cc motorlara yaptıgı zamdan cıkarıyor. Honda uyanık işte böyle gôz boyuyor, diyorum ya elma armut meselesi, hond iyiniyetı suistimal ediyor. Bmw vs ise fahış fiyat aşırı kar marjıyla istese standdakilerin hepsini yakıp üstünde kuzu çevirir,.. Komik olanı hayranları daha da artar.,syg.

  15. #35
    Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mart 2011
    Şehir
    FENERBAHÇE, Çanakkale ve İstanbul
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Ben gayet dokundum bindim hatta fogreaf çekildim o sizin şanssızlığınızmış. sadece aprilla çember içindeydi
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

  16. #36
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2009
    Şehir
    İstanbul-Kadıköy TAMER
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    bantlı moto'lar buyrun




    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

  17. #37
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara-Trabzon
    Motosikleti
    artık yok
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazmayacaktım, yazayım bari.

    Geçen yılki fuarda bir RC8R'ın deposu çizildi, 50SX'in (5 yaşındaki çocuklara göre olan motor) üzerine çıkan 100 kiloluk bir amca sayesinde arka amortisörü patladı, 990SMT devriliyordu son anda tuttum, 450EXC devrildi, 990 Adventure'ın grenajları çizildi, daha sonra o motoru sattım ama 700 Euro'ya garantiden grenaj değişimi yaptırmak zorunda kaldım. Ziyaretçiler motorlara toplamda (garanti kapsamındakiler hariç) en az 3 bin euroluk hasar verdiler.

    Motosikletle alakası olmayan tiplerin sırf motor üstünde resim çektirmek için benim işime, gelirime zarar vermesi doğru mu? KTM bir Honda değil, Honda senede 8 bin motor satıyorken KTM veya Suzuki bunun onda birini satmıyor.

    Motosiklet fuarında çalışan herkes ekmek parası peşinde. Ben ekmeğimi motor satmaktan kazandım, insanların ekmeğimin üstüne s.çmamalarını istemem çok normal değil mi?
    sakın honda'nın senede bilmem kaç bin tane, KTM'nin de bir kaç tane satmasının nedeni de bu yaklaşım tarzları olmasın?

    büyük marka olmak önce kafada başlar... KTM dünyada bolca satarken, türkiye'de niye acep bir kaç tane satıyor? kötü motor olduğundan mı, yoksa türk milleti olarak honda'ya özel bir ilgimiz, KTM'ye özel bir garezimiz mi var? yoksa en büyük sebep müşteri kavramının ne olduğunu henüz kavrayamamış olmasından olmasın?



    fuarda motor çiziliyormuş, çizilmeyecek o motor, gerekirse devrilip, bir kaç tarafı kırılacak ama kırılan motorun grenajı olacak, müşterinin kalbi ve hayalleri değil... belki o zaman KTM'de çok motor satar. belki o zaman paranın parayı çektiğini, daha çok satmak için 1-2 tanesini de feda etmenin gerekliliğini kavrar...

    otomobil fuarlarında sergilenen otomobiller çok daha mı değersiz motosikletlerden ki onlara çoluk çocuk, istediği gibi inip biniyor, kapılarını çarpabiliyor, her türlü düğmesini kurcalayabiliyor? ya da otomobil fuarında otomobillere binenler hiç mi çizmiyor bir taraflarını, kırmıyorlar düğmelerini? otomobil fuarına gelenlerin hepsi arabayı nasıl binilip, inileceğini bilen kişiler mi?

    ayrıca fuarda düşen, kırılan motorlara da bir şey olmaz herhalde. 3 kuruş daha aşağıya satarsınız gider... "ex-demo" kavramını hiç mi duymadınız?

  18. #38
    nedenamaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2011
    ktm de bana neden kimse bişey demedi ya ktmde 3 tane motosikletle ilgilendim oturdum hatta görevli bi arkadaşta gelip güler yüzle bilgi verdi. hatta duke modelinde ben indikten sonra kız arkadaşmda denedi yine bi tepki almadık
    Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
    http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf

  19. #39

    Üyelik
    08 Aralık 2011
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    firmalar fuara getirdikleri modelleri teşhir ürünü olarak görmeleri gerekir.

    getirdigin her motosiklete ön tekerden sabitleme yaparsın böylelikle düşme kırılma gibi şeyler söz konusu olmaz.

    çiziklere gelince

    60 bin liraya satılan bir motosikletten firma ne kar ediyor. 1000 lira mı kar ediyor sanki. eger çizildiyse duruma göre kar payından feragat eder yine satarsın o modeli.

    ama firmalar günü kurtarmak adına küçük hesaplar peşine düşerse antipati oluşur.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

  20. #40
    WOLKANWOLKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2007
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    CB 600F HORNET
    mrb, honda goldwıngi show için yaksa bile sorun olmaz. Çünki bedelini garibana yılda 20 000 adet sattığı 50-100 cc motorlara yaptıgı zamdan cıkarıyor. Honda uyanık işte böyle gôz boyuyor, diyorum ya elma armut meselesi, hond iyiniyetı suistimal ediyor. Bmw vs ise fahış fiyat aşırı kar marjıyla istese standdakilerin hepsini yakıp üstünde kuzu çevirir,.. Komik olanı hayranları daha da artar.,syg.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)