Motorsiklet akaryakıt kampanyaları istiyoruz
-
Denizli İl Temsilcisi
Sürekli tvlerde dönen webde gördüğümüz reklamlarda hep 4 tekerlek ve üstüne kampanyalar yapıldığı ,indirimlerin olduğugunu görmekteyiz fakat bizim depomuz 100 ytl almıosa 2 tekerleğimiz eksik die clubsmart kartlarında hep diğer kısımlarını işaretlemek mi zorundayız BİZDE KAMPANYA BİZDE DEPOMUZ KADAR HEDİYE İSTİYORUZ TEK SEFERDE 100 TL LİK BENZİN ALAMAYIZ BİZDE BİLİYORUZ AMA BİZDE KASIP SİZDEN PLAZMA İSTEMİYORUZ
Reklamlar
-
katılıyorum.100 ytl değilde kartın içinde biriken hediye puanlarıyla motor yağı verse ne olur ki.plazma bilgisayar falan istemiyoz sonucta sadece artık diğer olmak değil motosiklet olmak yolda benzincide sayılmak istiyoruz........
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
-
yalnız bu kampanyaların kaldırılacağı yönünde bir söylenti vardı
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
Denizli İl Temsilcisi
ben dün özel bir şirketi arayıp durumu izah ettim yeter artık dedim siz bizi tanıyın bize yönelik çalışmalar yapın bizde sizi tanıyalım dedim aynen adam dediki tabikide güzel bir fikir konuyu değerlendirip size 1 hafta içinde geri dönüş yapılacakdır fakat arkadaşlar mesala ne tarz şeyler olabilir kampanyada veya nasıl olabilir :D
-
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
Sürekli tvlerde dönen webde gördüğümüz reklamlarda hep 4 tekerlek ve üstüne kampanyalar yapıldığı ,indirimlerin olduğugunu görmekteyiz fakat bizim depomuz 100 ytl almıosa 2 tekerleğimiz eksik die clubsmart kartlarında hep diğer kısımlarını işaretlemek mi zorundayız BİZDE KAMPANYA BİZDE DEPOMUZ KADAR HEDİYE İSTİYORUZ TEK SEFERDE 100 TL LİK BENZİN ALAMAYIZ BİZDE BİLİYORUZ AMA BİZDE KASIP SİZDEN PLAZMA İSTEMİYORUZ
o plazma veren kampanyalara da inanma.
çoğu firma 100 Tl lik akaryakıta 0.5 TL lik puan veriyor.
Pazarda 10 Tl ye satılan el fenerini kampanyada 15 Tl ye saymaları da cabası.
Bana göre bu kartlarla" muhtemel keriz sayısını" hesaplıyorlar
-
Denizli İl Temsilcisi
hiç olmazsa veriolar :D üç beş bişi veriolar fenamı olur sayın üyeler kazandığınız puanlarla yağınızı vs bedava almak dimi ama bizde istiyoruz bizlere yönelik kampanyalar keşki biran önce başlasalar
-
arabalara göre hem sayımız çok az hemde daha az benzin kullanıyoruz, az kar ediyolar yani bizden. yapmazlar bence
-
kazandığımız puanlarla benzin alabiliyoruz. ben bir kaç defa aldım.
sadece kimlik bilgilerini callcenter arayıp sismete işletmen gerek
-
Denizli İl Temsilcisi
yt_servan adlı üyeden alıntı
kazandığımız puanlarla benzin alabiliyoruz. ben bir kaç defa aldım.
işte bunları mesela bizler için düzenleseler dimi
güzel olmazmı
-
Otopark varda neden motopark yok al sana konu , bedava urun yerine guvenilir park istiyorum bende
-
Denizli İl Temsilcisi
jonturq adlı üyeden alıntı
Otopark varda neden motopark yok al sana konu , bedava urun yerine guvenilir park istiyorum bende
sayın üyemiz ben o okonuyada denizlide el attım denizli belediye etrafında üstü kapalı bi kısmı açık belediye bedava ücretli sadece motorsiklet otoparkı yaptırıyor ;)
benzin alıncada neden motoryağı vs kazanmıyalım
-
bence sayımız az değil sadece yol yapmaya korkan arkadaslar var yollarda o yüzden görünmüyolar.şahsen biz denizli mt olarak motorumuz küçük olabilir ama ruhumuz büyük 3 ayda kimse bizim kadar gezmemiştir diye üşünüyorum insanlar sadece hafta sonu 3-5 km yapıp garajına koyan arkdaslar var yollara cıksalar eminim arabalardan cok cok fazla benzin yakarlar
-
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
işte bunları mesela bizler için düzenleseler dimi
güzel olmazmı
iyide ben bu benzinleri motorsikletim için alıyorum
-
Denizli İl Temsilcisi
yt_servan adlı üyeden alıntı
iyide ben bu benzinleri motorsikletim için alıyorum
tamam servan abi bende diyorum ki hani az para az benzin olayı var yha bizde bizede 10 tl bazında kampanyalar :D
-
Mesela bu tişörtten almayla işe başlayabilirsiniz.. Ne demişler " Herşeyi devletten beklememek lazım. " Haa bir de " Az laf, çok iş. "
http://www.motosiklet.net/forum/moto...rt-satisi.html
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Denizli İl Temsilcisi
tubis adlı üyeden alıntı
yha şimdi ben o tişörtü alıcam giyicem ben onu epdk nın içinde giyip gezcem bile adamlar tınlamaz sadece güvenliği çağırıp hakkımda işlem yaparlar bizim amacımız madem bu kadar para verioruz neden kampanyalar bizede yöenelik değil bizde kampanya istioruz
-
Tamam işte, madem kampanya istiyorsun, yap sen de bir kampanya biz de destek olalım...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
shelli aradık zaten en az on farklı kişi kampanya istiyoruz diye.başalatmaya yönelik ilk adımı attık şimdi destek bekliyoruz
-
Denizli İl Temsilcisi
arkadaşlar bu mesajdan sonra herkes ismini ekleyip copy paste yapsın benzin şirketlerine ben atıyım kampanya istiyoruz bu kadar kişiyiz dilinden güzel bi mesajla...
1-Okay ŞEN 20 u 0600
2-
-
arkadaşlar bu mesajdan sonra herkes ismini ekleyip copy paste yapsın benzin şirketlerine ben atıyım kampanya istiyoruz bu kadar kişiyiz dilinden güzel bi mesajla...
1-Okay ŞEN 20 u 0600
2-Gökhan TAŞ 20 R 5956
3-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler