Yeni Başlıyorum Yardımınızı Bekliyorum

Merhaba arkadaslar ben güven. İzmir'de yaşıyorum yaşım 28 motosiklete baslama zamanı geldide geciyor :) sizlerden yardım istiyorum ..

Sürekli asfaltta kullanıcagım . ama arada ödemiş bozdağın buzlu yoluna giricegim veya camurlu kumlu bozuk yollardada gidebilicegim bir baslangıc motosikleti istiyorum suana kadar ybr 125 kullandım suzuki gsr 600 kullandım tabi ama bunları 5-10 km var kullandım ama 20.000 scooter kullandım 150 cc ASYA

Yeni baslıyorumda denilebilir ne tavsiye edersiniz ?

Eğer çamurlu, taşlı, bozuk yollarda süreceksen enduro alman lazım hem asfalt hem de bozuk yolda cok rahat edersin. DL V-Strom iyidir. :)

ybr kilom ve boyum acısından ufak kalabilir ve 20.000 scooter tecrübesinden sonra hafif kalabilir diye düşünüyorum seckin dl v-strom benim için fazla gelebilir tecrübeme o kadar güvenmiyorum bu arada bütcem 9.000 oda zorlarsam ancak :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
banada tavsiye edildiği gibi ybr125

arkadas buzlu yollarda camurlu yollarda kumda gidecegim diyor sen ybr 125 diyorsun :)

konunun sahibi arkadasim nbütcen ne kadar hangi tarz ariyorsun biraz bilgi verirsen yardimci oluruz.

teşekkür ederim yararlı bilgiler fakat bana motosiklet tavsiyesi lazım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------

arkadas buzlu yollarda camurlu yollarda kumda gidecegim diyor sen ybr 125 diyorsun :)

konunun sahibi arkadasim nbütcen ne kadar hangi tarz ariyorsun biraz bilgi verirsen yardimci oluruz.
Maksimum 9.000 TL bütcem var arkadasım :) tarz olarak gercekten kararsızım karar veremiyorum

Kawasaki klx 250 yamaha wr250 125 uzun yol ağırlıklı ise f650 gs hatta derbi terra 125adv hatta en iyisihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-adventured-playground-play-different-terra-adventure-125-62652143/detay

Son düzenleme:
8CAN Bey, bende size today50 öneriyorum :queen::queen::queen::flower::flower::flower: nanik! nanik! :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ybr her yola gider grand dink'e benzemez rahat ol o konuda :cat:

kusura bakma ama ybr'yi grand dink ile kiyaslamayi birak yanina bile yaklasamaz kymco'yu bilmiyorsan arastir yamahanin alt motorlarini grenajlarini kim üretiyormus bir arastir :)

konu sahibi arkadasim 9 bin liraya kadar en iyi en mantikli tercih Honda nx 400 olur hemde 6-7 bin civarinda 2005-2006 model düsük km.lilerini bulabilirsin geriye kalan paranlada ekipman alirsin ben olsam böyle yapardim arastirmani tavsiye ederim bu aleti.

Sagolun arkadaslar cok teşekkür ederim evet cbf 250 ve ybr 250 baktım fakat eski oldukları için sorun cıkartırlar diye duydum ve ybr'nin 2. eli cok kötü NX Falcon içinde öyle düşünüyorum ayrıca bizim peder sagolsun 2. ele izin vermiyor illa ki 0 alıcaz diye tutturdu :( ayrıca cross tipi motorları görünüş acısından pek sevmiyorum

dostum, tavsiyem deneyimin sonrasında daha da çinlerden uzak durman başta, sonrasında ise honda cbf 250 temiz bulabilecegini düşünüyorum. Kullanıcıları ve bilgileri sitemizde geniş ve mevcut... arastırıp detaylara hakim olabilirsin..

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaslar. çinli scooterım vardı bir daha asla çine bulasmam cok basım yandı. suan cbr 250 ile hyosung gv 250 arasındayım karar veremiyorum.

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaslar. çinli scooterım vardı bir daha asla çine bulasmam cok basım yandı. suan cbr 250 ile hyosung gv 250 arasındayım karar veremiyorum.

Çine bulaşmam diyorsun ancak hyosungla honda arasında kararsız kalmak biraz abes bir durum hyo kalıplı olması dışında başka bir özelliği yok ancak honda 2011 in en iyilerinden düşünmene gerek bile yok Honda dan şaşma

Çine bulaşmam diyorsun ancak hyosungla honda arasında kararsız kalmak biraz abes bir durum hyo kalıplı olması dışında başka bir özelliği yok ancak honda 2011 in en iyilerinden düşünmene gerek bile yok Honda dan şaşma
evet haklısın çine bulasmam diyorumda hyosungun'da kore malı oldugunu hepimiz biliyoruz suzukinin motorlarını parcalarını ürettiginide. ve haklısın honda 2011 model motosikletleriyle göze girdi cbr 250'ye dogru kayıyor gönlüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar